lebebebe06 said:Ale jak bedziesz mial clony to morzesz sprubowac je sadzic najpierw w rokwol, nie zle sie korzeniom musze powiedziec.
lebebebe06 said:a nie myslisz rze itak zdonrzom kwitnonc tak rze cos z nich bedzie ikser?
Ikser said:Wlasnie kupilem: b`cuzz 35x35x40mm do klonowania.. Jak
robisz clony?
Ja robilem tylko Bubbecloner i bralem rosline ciolem tak jak trzeba ale!.. To strone co wkladam do wody to jeszcze biore zyletke i nacinam jo zeby korzenie mialy wiecej...
Jak robisz w grodan? uzywasz ukorzeniacza(root stimulator)?
Napewno cos bedzie ale one sa juz w cieniu wielkich siostr i braci i majo malo swiatla!!! No i nie wiadomo czy napewno bedo female. Z tego co sie orientuje to outdoor zostalo tylko
1XEarly purple (unknown, w cieniu posadzone razem z Passion#1)
1xPassion#1 (1 Unknown,1 dead)
3X HH (2fem,1Unknown)
1X NLxH (fem)
2X Romp19xDC [(Romulan x blueberry) x Peak19] x Dark Chilla (female)
Jedna HH byla flowering i teraz jest na veg, na outdoor i zebralem z niej nasiona zapylone na flo. obralem je z lupin i spalilem dzis same lupiny....
Szczerze powiem .. Nie za dluga faza,ale Hart speed are incredible!! :/..
Jeden NlxH palilem i bardzo wysoki high wysoki high i caly czas intelect mi dopisywal..
Bardzo fajne!!.
Ikser said:Ciekawe po co ci tyle tego clones ww i BB;P.... Przeciez taki mix to jest zabijajacy i dochodowy mix...
Jak chcesz to chetnie bym ci dal mojego cross zebys zobaczyl jak indoor on wyjdzie!! Sam chcialbym wiedziec,ale nie mam tyle miejsca zeby miec flowering z male i female.. musze wziac teraz clones..
Ikser said:Kurde!!!!! WEZ GARLIC(CZOSNEK) i zrób z tego wywar i nim spryskaj!! Bedzie smierdzialo ale powinno pomoc.. a dlaczego nie uzyjesz jakiegos pesticide? Jakbym mial ryzykowac leczenie tylu spiders to bym uzyl pesticide!!!.. Przynajmniej na veg!!