What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Grow po POLSKU :)

Ikser

Member
Wiec bylem na outdor,ale deszcz i burza mnie wygonil :badday: :badday:

wyrwalem 1xHH facet..
mysle,ze beda jeszcze 2, ale i tak zostana 4 kobiety:)
Passiony ktore dodalem niedawno chyba nie dadza rady i juz lato jest. za malo czasu zeby urosly. :rant:

PEACE!! :wave: :headbange

Ikser

Member
lebebebe06 said:
Ale jak bedziesz mial clony to morzesz sprubowac je sadzic najpierw w rokwol, nie zle sie korzeniom musze powiedziec.

Wlasnie kupilem: b`cuzz 35x35x40mm do klonowania.. Jak robisz clony?
Ja robilem tylko Bubbecloner i bralem rosline ciolem tak jak trzeba ale!.. To strone co wkladam do wody to jeszcze biore zyletke i nacinam jo zeby korzenie mialy wiecej...

Jak robisz w grodan? uzywasz ukorzeniacza(root stimulator)?

lebebebe06 said:
a nie myslisz rze itak zdonrzom kwitnonc tak rze cos z nich bedzie ikser?

Napewno cos bedzie ale one sa juz w cieniu wielkich siostr i braci i majo malo swiatla!!! No i nie wiadomo czy napewno bedo female. Z tego co sie orientuje to outdoor zostalo tylko
1XEarly purple (unknown, w cieniu posadzone razem z Passion#1)
1xPassion#1 (1 Unknown,1 dead)
3X HH (2fem,1Unknown)
1X NLxH (fem)
2X Romp19xDC [(Romulan x blueberry) x Peak19] x Dark Chilla (female)

Jedna HH byla flowering i teraz jest na veg, na outdoor i zebralem z niej nasiona zapylone na flo. obralem je z lupin i spalilem dzis same lupiny....

Szczerze powiem :bashhead: .. Nie za dluga faza,ale Hart speed are incredible!! :/..
Jeden NlxH palilem i bardzo wysoki high wysoki high i caly czas intelect mi dopisywal..
Bardzo fajne!!.
:lurk: :headbange

Last edited:
Ikser said:
Wlasnie kupilem: b`cuzz 35x35x40mm do klonowania.. Jak
robisz clony?
Ja robilem tylko Bubbecloner i bralem rosline ciolem tak jak trzeba ale!.. To strone co wkladam do wody to jeszcze biore zyletke i nacinam jo zeby korzenie mialy wiecej...

Jak robisz w grodan? uzywasz ukorzeniacza(root stimulator)?

Napewno cos bedzie ale one sa juz w cieniu wielkich siostr i braci i majo malo swiatla!!! No i nie wiadomo czy napewno bedo female. Z tego co sie orientuje to outdoor zostalo tylko
1XEarly purple (unknown, w cieniu posadzone razem z Passion#1)
1xPassion#1 (1 Unknown,1 dead)
3X HH (2fem,1Unknown)
1X NLxH (fem)
2X Romp19xDC [(Romulan x blueberry) x Peak19] x Dark Chilla (female)

Jedna HH byla flowering i teraz jest na veg, na outdoor i zebralem z niej nasiona zapylone na flo. obralem je z lupin i spalilem dzis same lupiny....

Szczerze powiem :bashhead: .. Nie za dluga faza,ale Hart speed are incredible!! :/..
Jeden NlxH palilem i bardzo wysoki high wysoki high i caly czas intelect mi dopisywal..
Bardzo fajne!!.
:lurk: :headbange

Tak sammo robie jak ty ikser tylko rze urzywam ukorzeniacza :)
Dzis sprubuje wzionsc pare clonuw z moich ww i bb matek :rasta:

Ikser

Member
Ciekawe po co ci tyle tego clones ww i BB;P.... Przeciez taki mix to jest zabijajacy i dochodowy mix:p:p...

Jak chcesz to chetnie bym ci dal mojego cross zebys zobaczyl jak indoor on wyjdzie!! Sam chcialbym wiedziec,ale nie mam tyle miejsca zeby miec flowering z male i female.. musze wziac teraz clones..

Ikser

Member
Jednego mialem,ale poszedl na smieci.. Teraz kupilem namiot i wlasnie go robie.. Za tydzien beda zdjecia!! W niedziele bedzie wszystko!!!

Ikser said:
Ciekawe po co ci tyle tego clones ww i BB;P.... Przeciez taki mix to jest zabijajacy i dochodowy mix:p:p...

Jak chcesz to chetnie bym ci dal mojego cross zebys zobaczyl jak indoor on wyjdzie!! Sam chcialbym wiedziec,ale nie mam tyle miejsca zeby miec flowering z male i female.. musze wziac teraz clones..

Bo uwielbiam bubble ICE z tych odmian :rasta: i mam te cholerne paionki wiec durzu clonuw mi pewnie umrze :badday:

Ikser

Member
Kurde!!!!! WEZ GARLIC(CZOSNEK) i zrób z tego wywar i nim spryskaj!! Bedzie smierdzialo ale powinno pomoc.. a dlaczego nie uzyjesz jakiegos pesticide? Jakbym mial ryzykowac leczenie tylu spiders to bym uzyl pesticide!!!.. Przynajmniej na veg!!

Ikser said:
Kurde!!!!! WEZ GARLIC(CZOSNEK) i zrób z tego wywar i nim spryskaj!! Bedzie smierdzialo ale powinno pomoc.. a dlaczego nie uzyjesz jakiegos pesticide? Jakbym mial ryzykowac leczenie tylu spiders to bym uzyl pesticide!!!.. Przynajmniej na veg!!

Chlopie ja jusz prubowalem 20 rurznych sposobuw ale nic, te spiders to som jakis mutanty, nawet ozon generatorem ich prubije zalatwic :badday:
Ide dzis zobaczyc jak sie clony czujom i musze pszesadzic te 26 ww i bb :fsu:

lebebe a probowales opryskac rosliny 'herbata' z tytoniu? Ja stosuje to np na mszyce w ogrodzie i zawsze pomaga. Moze na te pajaki tez pomoze.
pzdr, Wujek

kobaia

Member
czesc lebe. czosnek zostaw sobie do pieczeni ;) a na przedziorki zalatw preparat MAGUS 200 SC - srodek przedziorkobojczy, dziala na wszystkich stadiach rozwojowych pajaczka, moze ktos wysle ci z kraju. u mnie ten dopiero zadzialal efektywnie, a wczesniej meczylem sie z: polysect, karate, owadium domowe, jakis jeszcze organiczny. spryskuj czesto klony - przedziorki nie rozmnazaja sie w wilgotnym srodowisku. przejebany grow, btw :]

no nie wiem chlopaki, morze mi pomorze teras ten ozongenerator, problem w tym rze pajonki ginom alle calyczal noge sie rodzom :badday:

Ikser

Member
CZESC LEBEBE I WSZYSCY USERZY!!!

Tutaj macie obiecane fotki niedzielne..

Prosze bardzo!!!

Tak spedzam niedziele!!:D:D:D..
Whiskey+Cola & Humidor Specials;)

-)

Teraz Outdoor
Female HH Outdoor Reveged:

NlxHaze Outdoor Female

A oto widok z góry.. pasuje mi na wallpaper:)

A oto moja duma:
Moj tent nie skonczony,ale na reveg juz dobry
Reveg"
2x NLxH
1X Romp19xDc
1x Mazar f2
Seedling BBxBS

Co ty na to Lebebe??

POZDRO!!

Last edited:
...

...

nie no zdiecia super Ikser! :headbange
Zrobielm troche clonuw z tych bb i ww i teras prawie pszystkie wstawilem do kwitniecia wiec zrobie troche zdiec w ktrurys dzien w tygodni :rasta:

Ikser

Member
Jak tam twoja pociecha??? Ma juz imie:D?? A Ogrodek ok?? Pozbyles sie spiders?? Odzywaj sie czesciej!! Pozdro!!

....

....

Fszystko dobrze ikser! Ale spiders dalej mam i pierdole to jusz! Wrzuce matki jutro do namiotu i zaczne je kwitnoc :rasta: pszed tym je tylko wymyje plynem do naczyn pod wodom to morze troch pomorze.
Bylem na malej wycieczce w Amsterdamie i bylo super!
A jak tobie idzie ikser? doszly nasiona?