What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Grow po POLSKU :)

szok said:
możesz rozwinąć wątek parchu ? gdzie są w mojej wypowiezi bzdury? uważasz ze kurwa nie mam co robić tylko rozpowszechniać bełkot na forum? uważasz do huja ze to co ten małolat 57fun napisal jest prawdziwe? on kurwa nie ma pojecia o ukorzenianiu.

czekam na odpowiedz

a poza tym do huja co założyles se prywatny wątek czy jak?

Suchaj okolo 10-20% mojich clonuw puszczajom korzenie po 4-5 dniach, 6-7 dni aby wyrosly pszez medjum w kturym je wsadzam.
Czyli to rze nie jest to morzliwe som bzdury, tak czy nie? To rze tobie sie nie udaje w ten czas do nie znaczy rze fszyscy majom ten sam problem.
Czy 57fun ma pojencie czy nie to ja nie wiem, wiem tylko jakie ja mam doswiacczenie i tak jak jusz muwie 10-20% mojich clonuw dostajom korzenie po 4-5dni koniec kropka.

Ikser ma racie, nie smic tutaj takim tonem bo tak morzesz sobie gadac z swojom radzinkom jerzeli chces a tutaj prosze sie zahowywac jak czlowiek a nie menel!

Niepisz tutaj wiecej bo ten Thread mam aby dyskutawac mojom ochdowle a nie do SPAMOWANIA!