What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Grow po POLSKU :)

Ikser

Member
Lebebe piekne klony!! Ile litrowe doniczki na tym pierwszym zdjeciu??. Super tak samo rozna te klony! Piekne kwiaty!! Chce zrobic tak samo z mazar i NLxH w 2 litrowych donicach. Bede mial ich 15... No ale to dopiero najwczesniej za 2 miesiace jak skoncze tewn grow:).. Piekny grow!!! +++

capslock20
Wymiary home boxa som 1m na 1m czyli metr kvatratory i 2m wysokosci :sasmokin:
Fszystkie moje rzeczy kupuje od pare kumpluw kturzy tylko sie zajmujom sprowadzaniem rzecy do hodowli, Za pare tygodni otwierajom sklep internetowy i tesz bedom spszedawac do polski i ceny majom tesz nie zle bo durzo kupujom towaru naras wiec jak sie pojawi ich strona internetowa to napisze o niej :woohoo:

Ikser
Mam chyba 46 doniczek kture som 13x13cm i 20cm wysokosci i 3 doniczki kture som 13x13cm i 13cm wysokie, te 3 doniczki mam na experymen aby zobaczyc rurznice :chin:
Mysle rze ty wieksze doniczki sa 2 litrowe :friends:
Moge dodac rze tylko ochoduje w coccosie z ATAMI i super mi w nim rosnie :sasmokin:

Ikser

Member
lebebebe06 said:
capslock20
Za pare tygodni otwierajom sklep internetowy i tesz bedom spszedawac do polski i ceny majom tesz nie zle bo durzo kupujom towaru naras wiec jak sie pojawi ich strona internetowa to napisze o niej

Pamietaj o Hesi dla nas;)...

tak. te 13,13,13 sa 2 litrowe..
ja tez sprawdze roznice w coco a soil.. nie masz problemow z coco??. Czytalem,ze szybko brakuje miejsca korzeniom w cocco i bardzo nie rosna pozniej. chociaz ja mysle,ze lepiej w cocco,bo mozna dokladnie wiedziec ile jakiego nawozu jest w ziemi..

:wave: :lurk:

jasmin

Member
wielki dzieki za info bo dobrze byc zorientowanym w nowym miejscu, chyba ceny za palenie nie sa az takie straszne jak na warunki skandynawskie,
ile to jest ta tkz wieksza ilosc 10g, 30g czy 20g? ile musze wydac koron (jak duzo palenie) aby mi wyszlo 1g za 6e

dodam info ze w szkocji za uncje tzn. 28g placisz jakos od £120 do £160, zalezy gdzie i kiedy, a jesli chcesz malo to przewaznie za £20 dostaniesz 3.5g ,2.8 i tak mniej w dol

a moglbys napisac jak jest baknie po szwedzku, chcialbym pocwiczyc troche szwedzki

spytam sie kolezanki aby zalatwila od kogos telefon dila a pozniej z nim jakos sie ustawie,

Ikser said:
Pamietaj o Hesi dla nas;)...

tak. te 13,13,13 sa 2 litrowe..
ja tez sprawdze roznice w coco a soil.. nie masz problemow z coco??. Czytalem,ze szybko brakuje miejsca korzeniom w cocco i bardzo nie rosna pozniej. chociaz ja mysle,ze lepiej w cocco,bo mozna dokladnie wiedziec ile jakiego nawozu jest w ziemi..

:wave: :lurk:

Nie mam rzadnych problemuw z coccos, w coccosie szybciej rosnom i kwitnom nisz w ziemi. Cocoos jest super :woohoo:

...

...

Czy ktos wie dlaczego zdiecia sie mieszajom z nazwami i zmieniajom sie na ine kiedy wkladam now zdiecia z kompurera ma muj icmag?

jasmin

Member
lowryder

lowryder

lebebebe06 said:
Sam duzo chodowalem autdoor w szwecju i tylko bym polecal AF jak Low ryder, Low ryder2 i tak dalej.
znalazlem juz jeden lowryder_2 JDsHB seedbank czy jeszcze ktos cos ?

Last edited:
jasmin said:
znalazlem juz jeden lowryder_2 JDsHB seedbank na stronie cannabis-seeds co.uk , czy jeszcze ktos cos ?

lowryder2 jest super odmiana na autdoor w zimnych krajach wiec polecam ci go bardzo :yummy:

Ikser

Member
lebebebe06 said:
Nie mam rzadnych problemuw z coccos, w coccosie szybciej rosnom i kwitnom nisz w ziemi. Cocoos jest super :woohoo:

Jak robisz seedling to od razu dajesz fertilisers??. Coco nie ma nutrients wiec nie wiem.. Ja dalem LR1 do cocco na seedling i nie wyroslo:/.. jak je wyjalem,to bylo biale jakby nie mialo chlorofilu (brak azotu?"N")??..

Nie wiem dlaczego zmieniają ci sie nazwy zdjec.. Moze zmieniaj nazwy zanim dodasz na icmag??

Pozdrawiam :wave: :joint:

...

...

witam, wczoraj sciolem pare drzewek bo palenie mi sie powoli koczy. Niestety baterja mi padla wiec rzadnych zdiec nie zrobilem ale zrobie dzis.

Ikser ja zafsze najpierw sadze do 10x10cm doniczek z ziemiom a potym dopiero do coccosu.

Ikser

Member
O. I teraz wszystko jasne:):).. Pierwszy etam w soil.. Musze tego sprobowac!!.. Czekam na zdjęcia!! Pozdrawiam i zazdroszcze palenia;).. Ja bede mial dopiero za 5 tygodni.. pierwszy raz od 2 lat!!!! <lol>. Peace!!

Pare zdiec nowych.
To zdiecie kali mist i pare LR x MAZAR

A tu maly zbiur z pszed wczoraj bo jaranko sie powoli konczy

To Mader finest

a to WW clony

Do nastepnego razu :)

Ikser said:
O. I teraz wszystko jasne:):).. Pierwszy etam w soil.. Musze tego sprobowac!!.. Czekam na zdjęcia!! Pozdrawiam i zazdroszcze palenia;).. Ja bede mial dopiero za 5 tygodni.. pierwszy raz od 2 lat!!!! <lol>. Peace!!

Widzialem jak ludzie od poczontku nasiona sadzom do rurznych reczy kture nie majom rzadnych odrzywek w sobie jag napszyklad Rokwol alle nigdy tak od nasiona nie prubowalem tylko zafsze na poczontek urzywam ziemie.
Ale jak bedziesz mial clony to morzesz sprubowac je sadzic najpierw w rokwol, nie zle sie korzeniom musze powiedziec.
a ty jakis zdiec nie masz na swoje mazar?

Ikser

Member
Nie mam aparatu i ale moge zrobic zdjecie telefonem. Mam 2 mazar. Jeden jest na seeds a drugi na mother plant.. Wieczorem dodam fotke..

Bardzo super harvest!!! Jak robisz curring??

Powiedz jak smakuje!!

kempamc

Member
pieknie Ci rosnie :)
az sie milo patrzy.. marzeniem moim jest meic lampke 600w niestety poki co nie da rady .. rachunki.. ;/
:badday: :badday: :badday:

Ikser said:
Nie mam aparatu i ale moge zrobic zdjecie telefonem. Mam 2 mazar. Jeden jest na seeds a drugi na mother plant.. Wieczorem dodam fotke..

Bardzo super harvest!!! Jak robisz curring??

Powiedz jak smakuje!!

Super wrzuc jakoms fotke Ikser :)
Nie robie curring tylko lerzy sobie i suszy sie na puleczkach asz sie spali ;)
A ty Ikser dlaczego nic nie prubujesz aut door? w polsce pszeciesz super klimat na to :)

Ikser

Member
Mam na outdoor
4X Holland Hope - (2 Fem guaranteed),
1X NLxH - Female
2X (Romulan x Peak19)X Dark Chilla - Female
2X Passion#1
1X Early Puprle
:)...

Nie moge sie doczekac harvest indoor az mnie w srodku sciska bo bym tak bardzo chcial zapalic:p..

Zapylilem
NLxH facetem Mazar..
(RomulanXPeak19)XDark Chilla Facetem Romxp19XDC

Musze powiedziec,ze romulan x p19 x Dc indoor jest bardzo malo yeld.. co prawda w calosci zapylona,ale spodziewal bym sie czegos wiecej. Co prawda od 3 lat nie mialem plant wiec troche bledow zrobilem.

Zdjecia wychodzo bardzo kiepsko.. pozycze aparat i zrobie.. telefonem nic nie widac. zero macro:/..

Outdoor tez jest;)..

O.. mam pytanie. Nie wiecie gdzie moge dostac nasiona shiskaberry albo Shazleberry?? Dzięki za seedbay ale mialem na mysli shazleberry #1;).. BArdziej zalezy mi na shiskaberry..
Sorry za offtop Lebebe<peace!!>

Last edited:
Ikser said:
Mam na outdoor
4X Holland Hope - (2 Fem guaranteed),
1X NLxH - Female
2X (Romulan x Peak19)X Dark Chilla - Female
2X Passion#1
1X Early Puprle
:)...

Nie moge sie doczekac harvest indoor az mnie w srodku sciska bo bym tak bardzo chcial zapalic:p..

Zapylilem
NLxH facetem Mazar..
(RomulanXPeak19)XDark Chilla Facetem Romxp19XDC

Musze powiedziec,ze romulan x p19 x Dc indoor jest bardzo malo yeld.. co prawda w calosci zapylona,ale spodziewal bym sie czegos wiecej. Co prawda od 3 lat nie mialem plant wiec troche bledow zrobilem.

Zdjecia wychodzo bardzo kiepsko.. pozycze aparat i zrobie.. telefonem nic nie widac. zero macro:/..

Outdoor tez jest;)..

O.. mam pytanie. Nie wiecie gdzie moge dostac nasiona shiskaberry albo Shazleberry?? Dzięki za seedbay ale mialem na mysli shazleberry #1;).. BArdziej zalezy mi na shiskaberry..
Sorry za offtop Lebebe<peace!!>

No to super masz z autdoor Ikser, pare fajnych odmian. Nie wiem placzego alle dalej nie moge czetac mojich prywatnych mes nawet potym jak zrobilem 50postuw, i nie moge sie wylogowac z tej strony :(