What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Grow po POLSKU :)

Ikser

Member
Moze zrob sobie clean w history i delete cookies.??. Napewno pomoze!!!
Przeczytalem ostatnio ze SOG na malej przestrzeni sie nie oplaca bo sa male buds i ze lepiej jest Scrog.. Co ty na to?. Jak myslisz?

Pozdrawiam!!

Ikser said:
Moze zrob sobie clean w history i delete cookies.??. Napewno pomoze!!!
Przeczytalem ostatnio ze SOG na malej przestrzeni sie nie oplaca bo sa male buds i ze lepiej jest Scrog.. Co ty na to?. Jak myslisz?

Pozdrawiam!!

Durzo chodowalem pszetem w Scrog alle NIGDY nie dostalem takich durzych buds jak w sposub SOG, w ten sposub pszeskie drzewka majom dom samom wielkosc i wedog mnie szybciej kwitnom.

Ikser

Member
No to zrobie jak mowisz.. Nie odzywalem sie,bo bylem na weselu na slasku w katowicach.. trzeba przyznac,ze nie mialem z kim pic o 5 rano i zostalem sam.. nawet mlodzi pojechali... Buuu... Pozstaram sie dac zdjecia jak naszybciej!!! Napisz Lebebe jak zdrowie i co w twoim garden!.. Peace!!

Ikser

Member
Dzis pomyslalem kupic CANNA COCCO SOIL i CANNA Ca, Mg, Fe, Trace Mix i Canna cocco a+b veg i bloom... zobaczymy jak bedzie:):):)....

...

...

fszystko spoko Ikser, jutro bedom nowe fotki. Mysle ze dam ww i Big bud jeszcze 5-7 dni i zaczne scinac :yummy:
A w malym namiocie czekajom nowe ww i big bud aby je wrzucic do durzego :sasmokin:

Ikser

Member
CZESC!! Bardzo fajne kwiaty ale widze,ze chyba masz spiders!! Neem oil nie uzywasz?
Sprawdzasz Trihomes before harvest mikroscopem?

Chce kupic to cocco soil i nie wiem jakie...
Cocco B`cuzz, czy Cocco Canna???
Mozesz mi cos poradzic??

...

...

Tak Ikser niestety mam spiders :badday:
Prubowalem durzo rurznych metod aby ich zabic alle nic nie dziela...dostalem wlasnie Neem oil od kumpla i bede jutro jom stosowal ale tylko na te male kture nie kwitnom. Do tych kture kwitnom teras kupilem Ozongenerator :sasmokin: wiec mam nadzieje rze cos pomorze.
Nic nie sprawdzam tylko jak chce cos "letkiego" do palenia to scinam wczesnie a jak chce cieszkie kture bije w glowe zostawiam je durzej :sasmokin:

Na temat odrzywek i coocosu poradzilbym ci poczekas jakiec 5-8 dni i bedziesz fszystko mug kupic od tych gosci od kturych ja kupuje bo wlasnie konczom swojo strone internetowom na kturej bedom miec super cooco i Hesi cocco odrzywki kture ja uwarzam som najlepsze z fszystkich :sasmokin:

Ikser

Member
lebebebe06 said:
Napisze jak skrece i zapale :sasmokin:

HAHAHA!!.. Tylko uwazaj!!!! :dueling: :pointlaug :joint: :wave:

A wracajac do spiders to dawno jeden mardy czlowiek napisal na tym forum ze do neem oil dobrze jest dodac plyn do mycia naczyn troche i wymieszac:).. za chwile znajde i dam quote. :wave:

Last edited:

Ikser

Member
HOT CARGO said:
prawdziwy neem olej pochodzi z dzewa neem kture rosnie w indiach. to niejest czosnek
wyglonda jak normalny olej do smazenia. czasem ma male w nim odpadki.

wlewasz pare lyzek do litra wody i pare kropelek plynu do mycia naczyn.poto zeby rospuscil olej. i pryskasz caly kwiatek dokladnie pod i gura. i spryskaj ziemie. tak mozna co pare dni,pszez pare tygodni,asz robaki pszestano sie rozmnazac i zgino.

peace

:wave: :wave: :chin:

dzienki Ikser, dzis jusz dalem im prysznic tylko Neem oil z wodom wiec w nastepnym tygodniu dodam tesz troch plynu do mycia naczyn :sasmokin:

...

...

Wczoraj rano zciolem namiot z WW i Big bud ale oczywiscie zapomnialem aparat :badday: Wic zdiecia bedom dzic wieczorem z zbiorem :sasmokin:

Ikser

Member
Czesc Lebebe!! Ja tez musialem zrobic harvest jednej planty bo mialem bardzo zle pH i nie moglem naprawic.. roslina mi psula sie w oczach z braku Ca i Mg.. Cale liscie mi sie popalily to sciolem,a co zostalo zostalo reveg i mother plant wziete na clony..
Tez niestety nie mam aparatu,ale dam smoke report! NlxHaze..

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

....

....

niestety jakims cudem zkasowaly sie prawie fszystkie zdiecia tego zbioru :badday: wiec jutro zrobie nowe.
A narazie dwa kture zostaly, to jest 50% zbioru

A to nowe ww i bb

Ikser

Member
Jak robisz curring?? Wiem,ze zanim wszystko bedzie gotowe to juz wypalisz ale jak bys to zrobil jk bys mial to miec na dlugo;)??? Ja na razie susze i powiesilem w temperaturze pokojowej w przewietrznym pomieszczeniu.,

Ladne kwiaty i bardzo duzo!!!

K+++

Ikser said:
Jak robisz curring?? Wiem,ze zanim wszystko bedzie gotowe to juz wypalisz ale jak bys to zrobil jk bys mial to miec na dlugo;)??? Ja na razie susze i powiesilem w temperaturze pokojowej w przewietrznym pomieszczeniu.,

Ladne kwiaty i bardzo duzo!!!

K+++

Najpierw bym wysuszyl porzomnie a potem wlorzyl do slojikuw kture mam otwarte 12h i potem zamkniete 12h i tak pare dni :rasta:

Pracuje teras nad mojimi 26 ww i bb aby zabic pszystkie pajonki kture mi pcujom chodowle, dwa razy jusz wymylem je Neem oil i w pokoju wlonczylem ozongenerator pszez pare godzin wiec mam nadzieje rze pomorze :badday:

Ikser

Member
Czesc Lebebe! No dawno cie nie bylo:). Ja tez mam ozone generator u siebie i carbon filter.. nic nie czuje zapachu:). Ja mam juz caly harvest zrobiony.. nlxh sie susza. wiecej napisze pozniej bo wlasnie jade na outdor bo nie bylem 3 tygodnie.. ide zobaczyc male i wyrwac... Bede pozniej. CZESC!!