Αστακέ ευχαριστούμε πολύ,και εμείς το ελπίζουμε. Καλή επιτυχία και στα δικά σου φυντάνια!
file epeidi eisai kai stin eksoxi mipws na prostateues ta koritsia me kanena plegma
Αστακέ ευχαριστούμε πολύ,και εμείς το ελπίζουμε. Καλή επιτυχία και στα δικά σου φυντάνια!
file epeidi eisai kai stin eksoxi mipws na prostateues ta koritsia me kanena plegma
Δεν το είχα στα υπόψη μου ,αλλά δεν έχω να χάσω κάτι. Επόμενη προτεραιότητα ελήφθη Εννοείς γύρω από τα φυτά ή περιμετρικά του χώρου?
View Image
Κάτι τέτοιο απλά από πάνω ανοιχτό?
δοκιμασμενο το κολπο με το πριονιδι,για αυτο σου το προτεινα.οσο για το φυτο αν δεν βγαλει μπαλακια μην το κοψεις,περιμενε!!!μπορει ανετα να παρει κανα μηνα ακομη μεχρι να δειξει τι ειναι!
Πολύ θετικά νέα από την πατέντα με το πριονίδι. Σήμερα που πήγα να ποτίσω το πριονίδι είχε μία μικρή υγρασία πάνω πάνω και από περιέργεια λέω κάτσε να βάλω το δάχτυλο μέσα να δω και το χώμα και ήταν πολύ υγρό και αρκετά δροσερό,σε σημείο που δεν ήθελε πότισμα,γιαυτό πότισα μόνο 1,5 λίτρο το κάθε ένα. Το άλλο το παλικάρι θα πάει το βραδάκι να το κοιτάξει και αν χρειαστεί (αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί) θα τα ποτίσει και τότε. Το 4ο είναι αρσενικό αλλά για να βεβαιωθούμε πλήρως θα το αφήσουμε ακόμα 2 μέρες.
View attachment 324310 View attachment 324311
View attachment 324312 View attachment 324313
το 1.5 λίτρο είναι πάρα πολύ λίγο για καλλιέργεια στο χώμα έξω..
Καλημέρα Μπαρμπαστρούμφ . Δεν θα έχεις πρόβλημα με υπολείμματα σκουριάς . Το βαρέλι είναι προφανώς μεταλικό , πως σκέφτεστε να οργανώσετε το αυτόματο σύστημα ; Π.χ Πως θα γεμίσετε το βαρέλι με νερό ; Ίσως θα πρέπει να βάλετε 2-3 παλέτες για να καθίσει το βαρέλι και να έχει περισσότερη πίεση το νερό . Νομίζω ότι πρέπει να τυλίξετε το βαρέλι με κάτι μονωτικό για να μην ζεσταίνεται πολύ το νερό ή να ποτίζετε το πρωί . Μην αφήσετε δακτυλικά αποτυπώματα στα υλικά του αυτόματου .
Άντε παλικάρια!Εύχομαι τα κορίτσια σας να μας εκπλήξουν όλους.
Μόνο τα δικά σας και του Ορφέα βλέπουμε φέτος στο Ελληνικό φόρουμ και χαιρόμαστε με τα αποτελέσματα .Καλή συνέχεια ωρέ !
Για του χρόνου ,άμα θέλετε ,μπορώ να σας στείλω εγώ 2-3 feminized σπόρους από την ACE και να φτιάξετε δέντρα σαν του Ορφέα .
Εγώ φέτος την πάτησα . Πάλι καλά που δεν με δέσανε ... Με έσωσε το αυτόματο πότισμα .
Συνεχίζω ακάθεκτος όμως ,έχω βάλει ένα αυτόματο Sour Bubbly και ένα feminized από ACE ( Malawi x PCK ) , έχω και 3 φυτάκια από αυτά που σκάνε στο παρτέρι μου από σποράκια που έριχνα παλιά . Τα βαράει ο ήλιος περί της 5 ώρες και μετά τα βάζω κάτω από μια 120 watt cfl .
H σατιβάρα είναι αυτή στην 2η φωτογραφία ? Δηλαδή τα αφήνεις για veg έξω και μετά για flowering τα χώνεις indoor στην cfl αν κατάλαβα καλά?Εγώ φέτος την πάτησα . Πάλι καλά που δεν με δέσανε ... Με έσωσε το αυτόματο πότισμα.Συνεχίζω ακάθεκτος όμως ,έχω βάλει ένα αυτόματο Sour Bubbly και ένα feminized από ACE ( Malawi x PCK ) , έχω και 3 φυτάκια από αυτά που σκάνε στο παρτέρι μου από σποράκια που έριχνα παλιά . Τα βαράει ο ήλιος περί της 5 ώρες και μετά τα βάζω κάτω από μια 120 watt cfl .
Καλησπέρα . Αν αφήσεις το βαρέλι στο επίπεδο του εδάφους ,τότε δεν θα υπάρχει αρκετή πίεση νερού για να λειτουργήσουν τα σταγονίδια .Όσο πιο ψηλά σηκωθεί το βαρέλι ,αυξάνεται η πίεση .
Το φυτό στην δεύτερη φωτό είναι Malawi x PCK , Σατίβα με Ίντικα .
Τα έχω στη ντουλάπα κάτω από λάμπα και το μεσημέρι τα βγάζω στη βεράντα να λιαστούν ,σύνολο 20 ώρες φως .