What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

FM grow - 400W

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
FM grow - 400 W

250/400 Soil ( Light Mix ) +Cocos
12 pak 9 kytek v 6,5 litrovych kvetnikoch ( 18x18x20 )

Osadenstvo :
2 x SmBog
2 x HedgeHog
2 x ICE
2 x K2
2 x White Russian
Apollo 11
Pure Power Plant

Rust : BioBizz Fishmix, Hesi SuperVit​
Kvet : Bcuzz A+B soil +PK 13-14 + Hesi Supervit​
Flushing : Poradny preplach ve vani !!!​

Foto dodám.............. :joint:

Last edited:

IqTyq

Active member
Moc se přimlouvám za nějaké protekční fotky Purpurey Ticinensis, pokud ji ještě máte. Prosím prosím.

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Rozestupy jsou od 40 - 60 cm po boku terasy od sebe na 1 metr....... a junglu jeste len uvite kdyz se vratim ......

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Indoor 250/400 Soil +Cocos ( 2x SMB, 2xHG, 2xICE, 1xWR, 2xK2 )

Hi people........... :joint:
Tady pridavam par fotecek z 14 dne prepnuti na kvet...zatial neni na co pozerat ale co uz.......to sa behom dufam 2 tyzdnou zmeni,.....

( Slecny A11, PPP a WR) su po tom ako mi to kus na ruste prerostlo na druhy starne Praglu...taktiez pod 400 :D:D:D
Zalivka Ph 6, Ec 1,0 prebehla pred 7dnami....pred 3 dnami prliato cistou vodou a vytecena voda z kvetnikov mala EC 0,7 a Ph 6,5.....zajtra je na rade zase zalivka s hnojkami.......

Ak chcete sa pytajte, upozornujte na chyby..atd..ved to znate kluci sikovny...... :joint: :muahaha:

EDIT : Holky papaj vodu o 106 a tak dnes dostali 10l vody s hnojkou. Ph 6,2 a EC 1,4. Dufam ze im bude chutit. :jump:

Last edited:

d-k

Active member
IqTyq, máš ještě zachované to indika pheno (zlatý střed)? To by totiž mělo být ono.

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran

Dnes jen tak rychle ......holky ma za sebou 20 dni na 12/12
Patek zalivka 10 litru ec 1,5 Ph 6,1
V celku se im dari ..no uvidi se ted jak se nafouknou.... :joint:

SM Bog

All

White Russian

SM Bog, K2, ICE

SM Bog

White Russian

ZeeGun

Member
Čau Radva, konečně vidim taky tvůj indoor, a musim říct že na dvacátej den je nákvět víc než solidní:))
Good luck
Zee

Ps: chtěl sem ti dát karmu ale nák mi to ještě nejde..

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Zdravim ZeeGun ......
Diky za pochvalu. Holky si nestezuji tak dostavaj ted i 4 nasobni davku proti odporucanej a furt EC nebylo vic jak 1,5 .....coz se cudujem..kdyz dam hnojky podle navodu tak mam EC sotva 0,8 a to by bylo na holky malo asi.....a co jsem jsi porovnaval z earo a hydro systemami tak je to stejny..tak mi nejde do hlavy ze proc vsichni rikaj ze jak to vali v hydru...ten kookos a litghtmix mix je uzasnej..holky behem 3 dnu vychlastaj 8-10 litru vody....karma de posilat az kdyz mas 50 nebo 75 prispevku tak ako posilani PM je po 50 a chat je po 75 prispevkach :)

Machoman

Active member
radvancan said:
Zdravim ZeeGun ......
Diky za pochvalu. Holky si nestezuji tak dostavaj ted i 4 nasobni davku proti odporucanej a furt EC nebylo vic jak 1,5 .....coz se cudujem..kdyz dam hnojky podle navodu tak mam EC sotva 0,8 a to by bylo na holky malo asi.....a co jsem jsi porovnaval z earo a hydro systemami tak je to stejny..tak mi nejde do hlavy ze proc vsichni rikaj ze jak to vali v hydru...ten kookos a litghtmix mix je uzasnej..holky behem 3 dnu vychlastaj 8-10 litru vody....karma de posilat az kdyz mas 50 nebo 75 prispevku tak ako posilani PM je po 50 a chat je po 75 prispevkach :)

Radva až pojedeš první hydro uvidíš sám;) srovnávat aero vs soil v rychlosti růstu proste nejde.

Jináč kytky vypadají dobře a zdrave :rasta:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
jj to sem zvedav....ja je porovnaval jen tak podle fotek..co jsem videl na G. nejake hydro, earo atd nejakych 5 lepsich threadu a vypadalo to na stejne....ale to je jedno uvidi se i tak asi pujdu drip( uvidim jak dlho pri nej vydrzim ). I tak me nejvic zajima kvalita vysledku, chut, vyzor,a az potom vynos ..ale na vynos mam venky. :jump:
Ted by se to uz melo pomali zacat nafukovat, tesim se :joint:

EXODUS_01

breeder
Veteran
radvancan said:
I tak me nejvic zajima kvalita vysledku, chut, vyzor,a az potom vynos ..ale na vynos mam venky. :jump:
Ano, velkým problémem hydroponie je chemická chuť a vůně. Kuřme pouze organické produkty !!! soil rulezzz :muahaha:

Jak se daří Hedgehogovi ???

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
HedgeHog a SM BOg zblizsia...hoky mi delaj radost :muahaha: :jump:
24.den kvetu.................... :joint:
Hedge hog

Hedge hog

Hedge hog

SmBog

SmBog

SmBog

EXODUS_01

breeder
Veteran
Moc pěkný Hedgehog, vážně dělá pěkný salámy !!! keep growing bro !!! :joint:

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Ahoj, ahoj..tak me Pm uz jdou. ( jedu po 50 postech ako davani karmy ;) , chat - 75 postu )
Jinac mi seminka kupujem pravidelne na jaro ve Vidni a prave feminizovany............

ZeeGun

Member
čau kuci, máte to pěkný koukam že sem asi poslední kdo ještě zastřihává na růstu..:D
Sorry že odbočuju, ale stim četem je to jako jeden pro celej ic mag, nebo i pro čechy atd..??

Latest posts

Latest posts