What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

FM grow - 400W

Aboriginal

Member
ZdarecRadvo, tvoje kytičky vypadají nádherně, zkus ještě makro ať vidíme krystalky a potom i sušinu a výslednou váhu:)
Fakt salámy, prostě jak jsem říkal, ta kytka musí mít na 400W aspoň půlmetrový šišky jinak se to neoplatí:D:D:D

Bye. Ab.

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Zdar vsem jsem rad ze se libi a neboojte se bude i makro za mokra aj za sucha. Uz je vybaven poradny fotak tak dufam ze sa podaria. jinac SmBogy a HedgeHogy uz schnu a K2-ky a White Russian pujdu dolu za 2 dni. kusky ICe maj jeste tak 10 dni. Jsem zvedav ci to bude dobry :D :joint:

P.S. pulmetrovej salam ma jen WR a ostatni tak 30-40 cm :spank: :muahaha:

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
K2 1

K2 1

Dnes nastal konec pro obe K2 a tak prinasim par fotek...doufam ze se bude libit..ten White Russian stale este nie a nie dozriet. A pritom nekdy vypada uz na skoseni ale tak max do 65 dne coz je za 6 dni nakolik je dnes tomu 59 dni . Dnes Wr aj oba ICe proplachnu poradne ve vane..nech se vsechno pekne vyplavy :muahaha: :joint: :spank:

K2 1

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
White Russian - 63 days

White Russian - 63 days

White Russian - 63 days

Tak aby to tu nestalo tak mam par fotek prave seknuteho Rusaka........

UZ nech je suchej !!!! :muahaha:

Last edited:

EXODUS_01

breeder
Veteran
looking forward to see those lovely genetics grow big and strong. what a White Russian monster, wow! all looks very nice bro, happy buds!

Good job ra2 :respect:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
2 x ICE 65 days 12/12

2 x ICE 65 days 12/12

Tak posledne dve kytky ktere ostali ve skrini....
Dnes dostali poradny pruplach ve veni a v nedeli jich skosim....
Flushing prebieha uz od 60 dna :muahaha:
aby som zbytecne moc nekecal tady jsou fotky poslednich stanglu..... :joint:

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
to jsou poradny polny marsaly

to jsou poradny polny marsaly

:spank:
tak jako ten smbog vypada opravdu luxusne..hedgehog taktez ale smbog se mi teda libi vic
nic mi vsak nerika ta genetika cehoze jsou to krizenci? a kdo to krizil?
sorry jestli uz to tu nekde je....preju dobrou chut vypada to na silnej oddil..at se dari

Last edited:

Hlava

Member
SMBOG je Sweet Tooth 3# (Spice of Life Seeds) x Mendocino madness (T.H.Seeds) x BoggleGum (B.O.G. Seeds) od Dr.Smokalota a Hedgehog je od pindulinky puvodem , asi od esbeho
(Matanuska thunderfuck x blueberry -blue thunder-) x (BOG sour bubble x tom hill cripple creek) ...mam matky obou modelu ...

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
sensi23 said:
:spank:
tak jako ten smbog vypada opravdu luxusne..hedgehog taktez ale smbog se mi teda libi vic
nic mi vsak nerika ta genetika cehoze jsou to krizenci? a kdo to krizil?
sorry jestli uz to tu nekde je....preju dobrou chut vypada to na silnej oddil..at se dari

A co teprve ten vynikajici buket a lehunka chut z pod textem skunku a ovoce.....Lahudka, lahudek. :respect:
Z kazdy kytky cca 30 g coz sem v to dufal.....takze se asi dostanem na kolem 300 g na prostoru 0,56 m2...... :joint:
V prosinci bude novy a vetsi box.......
:muahaha: :muahaha:

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Hlava-diky za objasneni solidni geneticky zaklady v obou krizencich :joint:
radva-jak jsem psal na poprvy to mas lepsi jak ja na podesaty..proste cit v tech tvych rukou je.. :respect:
vynos vice nez uspokojujici...budu rad kdyz na soucasnym growu udelam 20g na jedny...

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
White Russian a K2 zasucha

White Russian a K2 zasucha

Zdravim vespolek..... :joint:

Tak po delsi dobe opet neco suchyho tento krat to bude K2 a White Russian......
Oba ICe se uz taky pomalu schnu......
A najlepsi sprava je ze uz je doma nove osazenstvo za ktere dekuji Aeromanovi a i Dethakovi a tymhle ich pozdravuji tesim se na ti vase pecky :joint: :respect:
Zatim se zakorenuji pod zarivkou. Dnes dostanu parnik a kdyz zakoreni tak pujdu uz do novyho boxu ktory budu delat. Rozdeleni na dve casti jedna mensi na bonsai mamky pod 200 W modrou uporkou , na odtah Euro 3 a najmensi Pachac home made. Druhy cast bude na kvet cca 1,2 x1 m a bud tam dam 400 nebo 600w , uvidi se.... . Odtah bude samozrejme zabezpecovat nejake ufo o vykonu cca 350-420 m3/h a pachac o prutoku podobnom. Konstrukce bude ze dreva a osb desek...Stavet se bude na zacatku prosince z 13 platu :muahaha: :muahaha: :muahaha: :spank:

A ted uz slibovane fotecky sucheho Rusaka a K2 a aj prckou co zakorenuji......
White Russsian

White Russsian

White Russsian

White Russsian

K2

K2

K2

K2

Super Silver Haze ( 60 days pheno ), Kali Mist, True Blueberry, Sensi Skunk, Great White Shark, Budha

Super Silver Haze ( 60 days pheno ), Kali Mist, True Blueberry, Sensi Skunk, Great White Shark, Budha

:spank: Jooj tak rad delam zlobu !!!! :muahaha: :muahaha: :muahaha: :muahaha: :muahaha: :joint:

Latest posts

Latest posts