What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

FM grow - 400W

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
ZeeGun said:
čau kuci, máte to pěkný koukam že sem asi poslední kdo ještě zastřihává na růstu..:D
Sorry že odbočuju, ale stim četem je to jako jeden pro celej ic mag, nebo i pro čechy atd..??

jj v skrini nebudu zastikavat na rustu, bo se to konari samo pekne....
Ako funguje chat zjistime coskoro...a ved je to jedno aj tak nam nik nebude poriadne rozumiet :muahaha: :muahaha:

K

kripalu

Jó ten chat mě taky zajímá, ale zatím mám ještě daleko i k PM :D.
Radva: zkoušel jsi i nefeminizovanou Kholu ?

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
ne neskousel, nemeli jsme nikdy duvod menit neco o cem vim ze je spolehlive po vsech strankach za neco o cem nevim jak to bude ale verim ze to bude taky v poho :)

No pristi rok by jsem uz chtel venku sadit sve rezy..doufam ze to vyjde :)

tekknou

Member
Hoj radvo pěkně ti to roste a fér salámy na fotkách;).A co jinak máš se,jak to jede venku?Já bohužel měl letos smůlu na skurvnené čórky ,takže jsem přišel o kvalitní úrodu a to holky teprve začaly rozjíždět květ a nějaké pako to vorvalo ještě napůl nezralé jenom vrcholovky ostříhaný a ulámaný,no je to k pláči ,kord když to venku vypadá na krásný babí léto a ještě to mohlo klidně nerušeně zrát,teď akorád tak vztek z nachozenejch km pro pár mrdek nedozrátejch ,asi pořídim icebag a bude vystaráno ,co jinýho s tím:/..?!

sensi23

Active member
Veteran
nazdar radva no ten outdoor je teda opravdu vyderena zalezitost cece ....koukam ze se to na tech slovenskejch juznych svahoch pekne vyvrbilo :jump:
tak good luck a at se dari i v indoorovych podminkach

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
33 days 12/12

33 days 12/12

tekknou said:
Hoj radvo pěkně ti to roste a fér salámy na fotkách;).A co jinak máš se,jak to jede venku?Já bohužel měl letos smůlu na skurvnené čórky ,takže jsem přišel o kvalitní úrodu a to holky teprve začaly rozjíždět květ a nějaké pako to vorvalo ještě napůl nezralé jenom vrcholovky ostříhaný a ulámaný,no je to k pláči ,kord když to venku vypadá na krásný babí léto a ještě to mohlo klidně nerušeně zrát,teď akorád tak vztek z nachozenejch km pro pár mrdek nedozrátejch ,asi pořídim icebag a bude vystaráno ,co jinýho s tím:/..?!

Zdaaar chlape, venku to jede pekne, pekne :joint:
Blizsie info v Jungle Brothers :jump:

sensi23 said:
nazdar radva no ten outdoor je teda opravdu vyderena zalezitost cece ....koukam ze se to na tech slovenskejch juznych svahoch pekne vyvrbilo :jump:
tak good luck a at se dari i v indoorovych podminkach

Ahooj tak venku je to supr ako sem psal vise............ :joint:
a ve ventir se dari takhle
.................................................................................... :muahaha:

33.den na kvetu, dnes zalivka EC 1,2 a Ph 5,8....bobnataju a rosia sa pekne.... :spank:
K2

SMBog 2

SMBog 2

K2

K2

ICE

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
a ono i vevnitr :)

a ono i vevnitr :)

koukam ze na 1.indoor vice nez solidni :respect: ...opravdu dobre odvedena prace :joint: tak at se dari i nadale

Last edited:

Machoman

Active member
EXODUS_01 said:
Ano, velkým problémem hydroponie je chemická chuť a vůně. Kuřme pouze organické produkty !!! soil rulezzz :muahaha:

Jak se daří Hedgehogovi ???

No to je možná jak u koho,taky záleží na použitých hnojkách a delce flushingu...

Osobne si myslím,že z hydra se dá udelat lepší chut jak ze soilu.

A abych pravdu řekl,tak chutove nejhnusnejší brka sem hulil práve z hydra(aerošky).Ono taky když přijde nejakej a je potřeba rychle sekat,tak soil narozdíl od hydrosystemů nebude za 3-4dny jakžtakž propláchlej.

Te lepší chuti ze soilu jsem taky dřív veřil,ted mi to přijde jako mystifikace :asskick:

Jinač radva good work,pak dej vedet s tema librama;)

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
400 Lightmix/kokos Ra2 style....... :D

400 Lightmix/kokos Ra2 style....... :D

36.den na 12/12 dnes zalivka EC 1,5 Ph 6,0 / 10 litru

najblizsie za 10 dni jdu na dovcu............... :joint: :jump: :spank: :muahaha:

WR

WR

WR

SMBOG

SMBOG

HG, SMBOG, K2, WR

HG, SMBOG, K2, WR

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
45 days 12/12

45 days 12/12

K2

SmBog, SmBog

SmBog, White Russian

All

White Russian

White Russian HedgeHog

K2

:spank: :joint:

P.S. Pivo nepiju proto ho vypil muj kamos a vraj chutnalo :listen2:

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
51 days on 12/12

51 days on 12/12

51 den na kvetu
Štangle sa formuju pekne, skor sa uz sformovali.
SMBogy, Hedgehogy a White Russsian pujdu dolu behem 7 dnu. Flushing bude ve vani :muahaha: :joint: :spank:
Preplachnem to poriadne vodou......

Celok v boxu a White Russian................
All in box

All in box

White Russian

White Russian

White Russian

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
51 days on 12/12

51 days on 12/12

ICE..........