What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

FM grow - 400W

sensi23

Active member
Veteran
muhehe 1.grow v CR kterej jede genetiky puvodem z nasi matkarnicky :D myslim ze se mas na co tesit :)
budu sledovat at se dari SSH a kali mist jsou naproste bomby...a aroma TB je uplne nejlepsi :rasta:

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
ICE za sucha

ICE za sucha

Tak jeste se par slovama vratim k celemu k growu, ktery hodnotim pozitivne, ale verim ze by se dalo vymacknut i vice jak cca 320 g. Najchutnejsi modely jsou SmBog, HedgeHog, a K2. WR a ICE jsou taky chutni ale o neco malo zaostavaji, coz jsi vynahradili na vynosu. White Russian a 2 x ICE meli do kopy 150 g.

Uz ted dnes se poustim do staveni novyho vetsiho boxu o rozmeru 2 m x 0,8 m x 2 m ( VxSxD ).
Uz dnes by mela byt zprovoznena rustova cast, vse potrebne je uz doma nebo jsi to ted jdu vyzvednut. Jedine co nemeli byl ventas na odtah a ted pribudne ve stredu. Na pristi tyden pak sprovoznim kvetovu cast boxu.
Blizsie info v new threade : C.E.A.G - 200W Growroom
A ted uz fotecky spominaneho ICE za sucha ...

M

Mr.TopTop

@radvancan piękne rośliny, miody napełnione hashem - pozdrawiam top heheheh

EXODUS_01

breeder
Veteran
Zdravím tě radvo...Moc pěknej grow na poprvé...Jinak nemám co dodat, jen si vychutnej sladce-lahodného SMBoga :)

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Zdravííím vespolek.......... :joint:
Tymhle kratkym prispevkom by som tento moj prvni grow ukoncil.
Vynos cca 320 g z 9 kytek na plose 0,5 m2.
Je to cca 0,8g/W, ak jsem spravne pocital, takze doufam ze po zvetseni prostoru to bude i pres ten 1g/W. Ale aj tak najdulezitejsi je chut, ucinek a vyzor a v tom ani jeden model nesklamal......
No nech uz spustim druhe kolo :jump:

d-k

Active member
Zvětšení prostoru bude pravděpodobně vůči této sklizni kontraproduktivním počinem, poněvadž to nebude takovej fajr, tak abys pak nebyl zklamanej :smoke:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Zdravim....... mozna i jo .......
fajr = ?
Taky jsem nad tim rozmyslel ale na druhu stranu proc by melo byt min, kdyz bude o 3 kytky vice a budu mit i bocni vetve dostatek mista?
Ved 400W lampa osviti prostor 100x100 a ja to mam o neco v mensim prostoru ( 100 x 80 ) a o neco vetsim jako byl prvni kolo ( 60 x 90 ).
Verim tomu ze bys sem ze stejnou genetikou dosahnul vice, pri jiny genetice to jiste neni ale verim tomu ze se da z kytky udelat 40 g sucheho v poho....
Jasne ze vynos neni hlavnym ukazovatelom, kedze moc rad hulim tak ide i o chut a me i o vyzor produktu po vysuseni...stale jen na amatersky urovni ....
Sklamany nebudu ani kdyz by bylo jen 200 g a bylo by fajnove, nebyl by jsem nadsenej ale lepsi jak nic....
Jsem zvedavy jak se bude darit v novym boxu.....

ZeeGun

Member
Čus Radva, no tak nakonec slušnej výnos a hlavně parádní řepy..+++

Inu 2x0.8x2 to už je pěknej boxík, jsem zvědav..

Já jsem si těd oblíbil coco rohože, páč rychlost růstu květin je jako u hydra..

Last edited:

Hlava

Member
radvancan said:
Tak jeste se par slovama vratim k celemu k growu, ktery hodnotim pozitivne, ale verim ze by se dalo vymacknut i vice jak cca 320 g. Najchutnejsi modely jsou SmBog, HedgeHog, a K2.

....jojo ,parada , dekuji moc , jsem rad ze ocenis dobrou genetiku , oba modely delaj male palice ale strasne tvrde a chutne , spousta lidi si mlaska :))) za jednu genetiku dekuji Dr.Smokalotvi (SMBOG) a za druhou ESBEmu ,(Hedgehog) , oba druhy jsou rychle cca 45-50dni kwetu ale , stojej za to , dik za report a zatim cau Hlava :joint:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Hlava said:
....jojo ,parada , dekuji moc , jsem rad ze ocenis dobrou genetiku , oba modely delaj male palice ale strasne tvrde a chutne , spousta lidi si mlaska :))) za jednu genetiku dekuji Dr.Smokalotvi (SMBOG) a za druhou ESBEmu ,(Hedgehog) , oba druhy jsou rychle cca 45-50dni kwetu ale , stojej za to , dik za report a zatim cau Hlava :joint:

Jasny, dobry geny nejsou nikdy na skodu. Ako chutove jsou oba modely fascinujici a lahodne. Vrchni palice byli dostatecne velike kolem 20 cm a Smbog byl masivnejsi strukturou, jako HegeHog. No vyosove byli na stejno.Za to struktura palic HedgeHogu jsou nadherne. Jeste jsem se z takouvou strukturou palic nesetkal. Je to fakt povedena genetika , ktera urco bude i na ven. Diky moc za ni i za R+ !!!

P.S. Jen me mrzi ze jsem nestih donist neco na kost. Urcite to napravim po tomhle druhym kole. tak jak jsem rikal ze tohle prvni kolo se moc rychle zhuli, tak i bylo..zostava cca 30 g coz neni moc alespon se budu vice tesit na druhu sklizen, kde je takisto moc pestra genetika.

Last edited:

EXODUS_01

breeder
Veteran
Stímhle musím souhlasit oba modely jsou lahodný.

to Hlava:

esbe said:
no bro, its not my cross.

EXODUS_01 said:
I have a little question. Hedgehog is your own cross ???..I dont know where is right ??? Can you agree that its your own cross ???
thanks