V
vod
Masełko daje zajebisty efekt kiedyś przy robieniu ciasteczek zlizałem kapkę z noża
<- taki efekt
<- taki efekt
alijah, jak to zrobiłeś? Podziałało THC? A z budyniem jak było?alijah said:
Buffalo said:Moim jedynym doświadczeniem jest klasycznie robiona i pita makumba z 3-4g słabiutkich szczytów na litr mleka i 1/3 kostki masła plus cukier, gotowane 40min.
Po wypiciu dwóch szklanek czułem się bardzo luźno i miękko. Niedługo po wypiciu było trochę śmiechowo, później podchodzące pod alkoholowe rozluźnienie. Trwało niedługo i było słabo, ale przyjemnie.
Jutro mam zamiar zrobić dla siebie jednoosobową makumbę i teraz się zastanawiam ile będzie wystarczyło. Chcę do 0,5 litra mleka z masłem dodać 0,5 grama mocnego ziółka indyjkowego. Myślicie, że będzie ok? Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, powinno podziałaś mocniej niż jakbym spalił te 0,5g w odstępach czasowych? Może lepiej dać to w 1 litr mleka? Albo wrzucić 1g i sobie pić partiami?
Buffalo said:alijah, jak to zrobiłeś? Podziałało THC? A z budyniem jak było?
bogusik2 said:Zachecam wszystkich do jedzenia swiezych owocow hehe zdrowe, smaczne a gastro ze swiezym ananasem, gruszką i grapefruitem to soczysta rozkosz hehe pzdr