What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

🎞️🎞️D60-60x60x120 90w Led 🎞️🎞️D80-80x80x160 150w Led

lumion

Active member
O mai las o saptamana sa-si revina, las radacina sa se ramifice mai mult si o sa traga ea. Trebuie sa reusesc!!!!

lumion

Active member
Click image for larger version  Name:	IMG_20211124_180503.jpg Views:	65 Size:	87.8 KB ID:	17998702
Mare Training si defoliere si-au primit astazi. O clona mai mare de amnezia a inceput sa formeze radacini, cele de Big Bud vin din urma cu mici formatiuni albe aparute recent pe tulpini dupa 12 zile. Clonele de ieri le-am dat cu tulpina printr-un praf de clonat (trichoderma de la Canna).

Last edited:

lumion

Active member
29 zile 24/0.
Click image for larger version  Name:	IMG_20211126_145108.jpg Views:	58 Size:	75.0 KB ID:	18000179
Click image for larger version  Name:	IMG_20211126_145119.jpg Views:	58 Size:	89.3 KB ID:	18000180
Lucrurile au inceput sa se schimbe, cea mare a prins viata si se recupereaza. Se inverzeste-n obrajori, usor, dar sigur. Clona mica s-a recuperat mult mai repede. Temperatura la radacini sta constant la 24° cu ajutorul panoului Ir. Cu lampa la 75% grow-ul consuma in total 155w. Azi schimb 16/8, pe 1 dec 12/12.

Last edited:

lumion

Active member
Noul dulap 75/80/140. 38 zile vegetatie, astazi prima zi de inflorire. Va las pe voi sa vorbiti mai departe. Pana duminica o sa va prezint tot sistemul format din 3 grow-uri legate in serie.
​​​​​​
​​​​​​

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
După cum văd nu ai găuri de intake , sau inca sunt in lucru boxul, și nu ai ajuns la această etapă?
Și îți mai lipsește și filtrele ori nu te deranjează mirosul? Că la 3 boxuri o să cam miroase puțin!
Nu știu ce ai in plan și cum vrei sa le faci!
Oricum arată bine , succes cu proiectul!

lumion

Active member
Gaura de intakte este in spatele plantei si de aia nu se vede. Am incercat sa mentin totul cat mai simplu cu putinta, usor de reglat / ajustat. Filtru nu am nevoie...nu este nici o panica, am ajuns la concluzia ca mai bine iti cumperi vecinii:dance013:. Planul a fost sa am un perpetual grow format din 3 cutii. Ele ar trebui sa se sustina unele pe altele intr-o camera fara incalzire pe timpul iernii. Pana acum am 2 urmeaza si 3 ...dar cred ca o sa mai dureze putin pentru ca testez totul pe masura ce construiesc.

Last edited:

lumion

Active member
IMG_20211205_131651.jpg
După cum văd nu ai găuri de intake , sau inca sunt in lucru boxul, și nu ai ajuns la această etapă?
Și îți mai lipsește și filtrele ori nu te deranjează mirosul? Că la 3 boxuri o să cam miroase puțin!
Nu știu ce ai in plan și cum vrei sa le faci!
Oricum arată bine , succes cu proiectul!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam mica totusi gaurica. De obicei e un lucru bun asta, dar nu cred ca si in cazul asta, daca vorbim de ventilatie pt. plante indoor.
ce ma mira pe mine e ca nu ai optat pt un spatiu in care "camerele" sunt unite cumva, si nu fiecare cu dulapul ei. Pare mai usor sa dai doar o gaura pt ventilatie sa pui ventilatorul in ea decat sa dai 2 gauri, si sa ai nevoie de flanse si tubulatura apoi intre ele. Dar nu stiu detaliile care te-au impins la aceasta decizie, probabil ai tu motivele tale. Eu as fi mers ori pe o bucata construita cu toate growurile in ea, ori 2 sau 4 tenturi, si aia era. Si chiar si alea, desi nu erau unite, le-as fi pus lipite unele de altele, ca sa limitez influenta aerului rece din incapere asupra a cat mai multi din peretii exteriori ai build-ului. Si ca sa scurtez traseele de ventilatie..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cam micuțe găurile , normal gaura de intake trebuie sa fie de două ori mai mare decât gaura de Out také!!
in rest spor la treabă!!!

lumion

Active member
Va rog sa va uitati doar la planta! Explicatiile vin la sfarsit :D. Dulapurile au roti si sunt mobile pentru ca le mut de colo colo si nu am de ce sa le lipesc. Sunt izolate pe exterior cu polistiren de 2cm. Tubularura face treaba ei totul este gandit si bine calculat. Daca vrei sa faci ceva mai bun de multe ori este bine sa o iei progresiv. Un Flux de aer Mare imi da afara toata caldura prea repede prea mic se sufoca si asta o sa se vada pe parcurs. Mai bine dau o gaura mai tarziu decat sa astup una aiurea mai incolo. In casa sunt uneori -2 si in ele 23-24 grade constant. Cu umiditatea mult mai bine deci vpd e ok. Totul este OK pana acum. Eu o sa tot pun poze zilele acestea si daca vi se pare ceva de genul sa ma anuntati. .

Last edited:

lumion

Active member
Poze inainte si dupa training.de ieri. Nici 4 zile de flower nu are si este aproape cat suprafata dulapului.

Last edited:

lumion

Active member
47 zile de vegetatie azi schimb si in D60 12/12. Clonele le voi trece in D30, astazi il voi termina.

Last edited: