ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Multumesc frumos. Nu te contrazic, este bine ce zici, dar eu am alte temperaturi si este putin diferit modul de crestere in spatiul asta. In ultima vreme prin intermediul testelor bine documentate am descoperit lucruri foarte interesante. Sunt multe variante prin care fiecare ajunge din A in B. Am pana acum 4 sau 5 grow-uri facute cu pauze mari intre ele pe parcursul a 10 Ani, timp in care am studiat si altele, incepand de anul trecut am inceput sa dezvolt o varianta proprie prin care am redus costurile foarte mult intr-o parte, maximizand productia pe alta parte si asta aruncand la gunoi jumatate din lucrurile care nu fac sens.
Asta nu este scrisa pentru tine : cu ,,oamenii,, fac la fel, testez, observ, arunc sau las. Pace.
D40 17 z F, a fost construit zilele trecute, D30 fiind destul de mic si acum il tin doar pentru clone. Pe scurt am reusit sa imi duc planul la final, perpetual grow format din D80, D60, D40 pentru perioada de inflorire si D30 pentru clone si vegetatie pentru o scurta perioada de timp.