ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Mereu cand vad o planta revegetata outdoor parca emai viguroasa ca una revegetata indoor, cred ca vegetatia noua poata sa duca o intensitate mai mare decat dam noi in veg indoor, si atunci planta efectiv explodeaza. Sunt curios daca isi revine la frunze normale sau sta asa pana la final.
frumos buchet la D80! Imi place ca mergi doar pe 1 planta/grow, ai observat ceva parti negative la abordarea asta? Inafara de perioada mare de veg + riscul de a pierde planta si deci tot grow-ul..
Salutare, perioada de vegetatie nu mi se pare mare, daca planta revegetata este taiata corect. Eu personal am nevoie de 6 saptamani. 2 saptamani 24/0 timp in care planta trece din floare in vegetatie si Inca 4 saptamani de vegetatie 18/6. Daca plecam in paralel, tu cu o samanta iar eu cu planta revegetata, nu ai nici o sansa sa obtii o densitatea mea. Riscul de a pierde o planta pe care o cresc de 1 an este destul de mic, cunoscandu-i nevoile. Mie unul cu o planta mi se pare mai putina munca iar cantitatea recoltata ceva mai mare.