What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

🎞️🎞️D60-60x60x120 90w Led 🎞️🎞️D80-80x80x160 150w Led

lumion

Active member
Incalzitorul pt acvariu de obicei trebuie sa stea in apa ca sa functioneze..

A intuit el ceva ....eu as pune incalzitorul in bazinul de apa al clonelor ca sa le asigur temperatura optima + filtrul ca sa agite apa. Nu cred ca mai consuma astea asa de mult.....daaaaar eu as pune dulapurile mele sa se incalzeasca unul pe altul in loc sa bag paturi electrice sau alte imcendii asa ca 69 scrie pe ele!:laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici incalzitorul ala de acvariu nu ia foc, dar nici nu adauga multa caldura.. si e destul de ineficient. E o rezistenta pana la urma.
Treaba aia cu mai multe roomuri ce lucreaza in paralel sa se incalzeasca am mai facut-o si eu iarna, dar iti trebuie mai multe venturi cu viteza reglabila sau mai multe viteze selctabile, clapete anti-retur pe toate si un creier care sa decida de unde/catre unde si cat sa bage ca sa mentina temperatura optima. Asa la nimereala.. nu va merge. Pentru ca vei avea variatii atat ale mediului inconjurator (locatia aia neincalzita) cat si ale fiecarui tent ori room in parte.

lumion

Active member
Nici incalzitorul ala de acvariu nu ia foc, dar nici nu adauga multa caldura.. si e destul de ineficient. E o rezistenta pana la urma.
Treaba aia cu mai multe roomuri ce lucreaza in paralel sa se incalzeasca am mai facut-o si eu iarna, dar iti trebuie mai multe venturi cu viteza reglabila sau mai multe viteze selctabile, clapete anti-retur pe toate si un creier care sa decida de unde/catre unde si cat sa bage ca sa mentina temperatura optima. Asa la nimereala.. nu va merge. Pentru ca vei avea variatii atat ale mediului inconjurator (locatia aia neincalzita) cat si ale fiecarui tent ori room in parte.

Ma joc cu logica, termostate si clapete tur Retur printate 3d. Ma da cum le sti tu pe toate ca un om Mare . Zici ca ne uitam impreuna la mine in calculator.:dance013:

lumion

Active member
Pentru căldură la rădăcini poți folosi niște cârpe sub box !
Și sunt încălzitoare pentru acvariu din câte am văzut , mulți le folosesc, dar mănâncă curent, asta e clar!
Si că stimulator pentru rădăcini poți folosi ăsta! Eu îl folosesc și nu am avut probleme!

18 Euro m-au costat 250 ml, am mai luat si gel pt Clone. M-ai facut de 35 de Euro pe seara asta. Bravo coae . Multumesc!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ma joc cu logica, termostate si clapete tur Retur printate 3d. Ma da cum le sti tu pe toate ca un om Mare . Zici ca ne uitam impreuna la mine in calculator.:dance013:

Aproape ai zice ca am experienta in aceasta "problema". :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
A intuit el ceva ....eu as pune incalzitorul in bazinul de apa al clonelor ca sa le asigur temperatura optima + filtrul ca sa agite apa. Nu cred ca mai consuma astea asa de mult.....daaaaar eu as pune dulapurile mele sa se incalzeasca unul pe altul in loc sa bag paturi electrice sau alte imcendii asa ca 69 scrie pe ele!:laughing:

Da fraților m-am încurcat aseară acelea sunt alta mâncare de pește!!
Sunt încălzitoare pentru clone , arăta ca preșul de la intrare , de la ușă , ridică temperatura intre 6-11° Celsius și are și termostat care se achiziționează separat! Și prețul covorului variază în funcție de suprafața încălzită!
Sunt de 35 x 25 cm etc etc
Și prețul cam 30€- până la 50€ ! Le fabrica nu știu dacă am voie să zic R### !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Heatpads se numesc acelea.. si se gasesc si mai ieftin daca nu sunt vandute ca fiind pt growing, la suprapret.

lumion

Active member
IMG_20211122_195345.jpg
Am rezolvat toata beleaua ....asta a ramas ultima :joint:! Va multumesc ca va implicati ...fiecare are bucatica lui !!:muahaha:

lumion

Active member
Asta ar fi sistemul de incalzire cu termostat. Este format din folii Termice 12v/40w bucata aplicate pe placi de Al. Mai sus vedeti 2 linii de leduri fixate cu magneti. Boxurile fiind de metal aceste lumini pot fi imediat montate si demontate, aranjate dupa dorinta fara a fi ceva complicat de facut.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foitele alea ocb pe negru cu filtre incluse imi amintesc de prima vizita in amsterdam in urma cu foarte multi ani cand am cumparat din Old man's shop din centru acelasi tip de foite!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In poza de mai sus stiam la ce ma uit si fara sa zici, dar la asta ultima nu am idee!
Focul din soba?

lumion

Active member
25 zile 24/0
Azi am facut transplant +training.
Am trecut la 18/6
Cumparat teste ph.
Ph 7.6 dus la 5.8 (deficienta aia de aici era)
Udat 1.5l + CalMag Nu stiu cat sa o mai las. Planuiam 1 dec ....si mi se pare cam mult. Vineri pun TS 1000.

Last edited: