As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Fotki z drugiego spota, z laki.Najpierw te male, co to zaczynaja dopiero kwitnac.Wszystkim sie troche zzolklo i lekko je wysuszylo w tych przekletych donicach.
Shaman 1
Uwielbiam wrzesien i te Wasze kolorowanki, powoli nadrabiam wakacyjne zalegosci strona po stronie... Jest najlepiej!
Dziekuje za ta przyjemnosc ogladania!
do koloru, wspomniem czar:
ps: szukam jakis sugestii co moglbym zamowic na kolejny run, ktos ma jakies pomysly? Cos szczegolnie poleca, prosze o pm.
EDITdpowiadając GReen dreAMowi i na pytania z PW:
No ja właśnie zauważyłem, że swego czasu każdy na forum wynosił pod niebiosa tę odmianę, więc ja też chciałem sprawdzić.
Pierwszy rzut wyszedł normalnie, topy były dość luźne i mało oszronione. Można zobaczyć w moich galeriach Cindy99 start 16.03. Chyba za mało ją pasłem i miała też słabe miejsce w boxe. Ta obecna wyszła bardzo fajnie. Jakbym miał oceniać jakość topów (nie haju i nie dymu) to wcześniejszej cindy dałbym: za zbicie topów 4/10, za walory zapachowe 7/10. Ta obecna to za zbicie z 8,5/10, zapach 8,5/10. Topy po wysuszeniu powinny wyjść rockhard.
A wy jakie macie doświadczenia z c99?
Ssynek jeśli chodzi o słoneczko to hps 400w w tubie, 6 krzaków w boxie (zdjęcie kolejnych 4 wkrótce - SkunkSpecial, LemonKush, Euforia i jeszcze jedna C99). Hodowca, pestki c99 z femaleseeds, PP z DutchPassion.
Pozdro!
Siemandero! Daaawno nic nie wrzucałem bo wsiąkł
mi sprzęt do fotografowania, a głowa pękała od zadań.
Udało się pożyczyć aparacik od teściowej więc nie narzekać
na jakość. Jeden spocik, taki nawet, nawet pokażę kiedy
indziej bo mi wjazd zasypali. Przerzucę się z czterech na dwa
kółka to z pewnością się pochwalę. Tymczasem z przyjemnością
prezentuję obecne spociki w takiej oto krasie:
Spocik Femek, czyli męszczaki powyrywane. ;P
Od lewej: Outmix - [Orange Bud/Maroc] x Shaman - Windorella x Maroc
Windoralla x Maroc
[Orange Bud/Maroc] x Shaman
wygląda rewelacyjnie, tak samo od sadzonki.
każdy listek wykręcony
Przepiękny No Name Fem.
To na tyle z tego spota
Kolejny mniejszy z samymi pannami
[Bangi Haze x (ERocket/DanishPassion)] x Purpurea Ticinensis F3
Witam szalone grono
Pieknie sie przeglada teraz stronki jak juz roslinki puchna nam , dzisiaj ide podlac swoje karzelki zupa i opryskac coby pieknie rosly w zdrowiu , miejscoweczka mniej nasloneczniona i nie ma szalu takiego jak widze tutaj ale jest czym serce nacieszyc i krazenie dzwigac zycze wszystkim suchej i przewiewnej jesieni ...
Ja koniec koncowi sie zapakowalem i moge powiedziec ze jestem gotowy na wysylke do Asisrasi pysznych gratisow , jeszcze tylko babola na kopercie poprawie hehe i wysylam - opisy do odmian pojawia sie na bierzaco w ZZielonych klimatach odmiany kwitna od 8-11 tygodni Kush x chemdog DDf2 okazuje sie zamykac w tej 8 ale X-Dog czy cheese x chemdog DDf2 to juz 9-10 tygodni ,odmiany o zroznicowanych charakterystykach zapewniaja ze kazdy znajdzie cos dla siebie , poczadkiem roku juz bede reaktywowal Black Pearl ( [ Double strawberry diesel x L.A. confidental ] x [ sour jack ] )
Witam zaloge. widac juz jesien za pasem i dziewczynki zaczynaja robic swoja powinnosc.
oby tak dalej i z fartem do konca Panie i Panowie
a tu maly kolorek odemnie. Power Flower (RQS) . Pozdrawiam