As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ciag dalszy, czyli ta jedna najszybsza. no i niestety dwa okazaly sie facetami, wiec dolaczam ostatnie, innego typu zdjecie (spozytkowanie ) a i nie pisze jakie to odmiany bo to Simply Noname from Diler's Bag Company.
Lecimy dalej moja duma z tego samego spota czyli Blue Medi kush.. widać już pierwszy szron
Zdjecia z 21.08 inny spot. shamana nie wstawiam bo slabo wyglada, podobnie do arne hashplanta wiec nie ma sensu
Red purps
Arne hashplant
Jak widać niektóre wynalazki pozytywnie zaskakują, a pewniaki outdoorowe rozczarowują.. Ogólnie mają ostatnie dni na zebranie się bo inaczej ciężko to widze.
Siema!
Super critical af femi ciąg dalszy puchnięcia, w tym roku jak i w poprzednim bardzo opóźniają się roślinki, nie wiem czym to jest spowodowane, ale ta super critical dama ma 12 tygodni
Hej Tomu zostaw niedojrzałe pączki , jak bedziesz cioł te najwysze patsz , ja zachowałem niskie poki i taką pociate uzyskałem. Jestem w szoku Zrewegowały i po 2 tyg mam takie szychy kilka stron wcześniej zbierałem i zostawiłem efekt !
automaty - rowniez wlasne strainy feminizowane
baza byla White Widow od GGS ale niestety bardzo slaba, niska i malo produktywna, zreszta ocencie sami - za to zapach i smak wrecz powala! moc nie powala ale nie jest zle
Siema!
Ciąg dalszy... Tym razem spot którego jeszcze nie pokazywałem
Na zdjęciach znajdują się automaty femi który jest który nie wiem bo się pomieszały spot był zalany pół sezonu i sadziłem na nim kilka razy..
sadzone były:
Disel Ryder blueberry - prawdopodobnie to ten najmniejszy
NL
Black Afghan - być może ten największy
Jakc Herer