As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Dawno nic nie postowałem, ale dużo obserwowałem
Outy sadzicie takie, że tylko pozazdrościć !
U mnie w boxie tym razem full-automatycznie, DuckFoot AF, Ak47 AF, Haze#2 AF:
No i stalo sie szafka odpalona, fotki takie pogladowe jak to wyglada za chwile dam. W tym projekcie 1 rzut to beda nastepujace odmiany: 2x Green Killer (Killing Fields), [Chemdog DD x ..) x Herijuana, (STA x GG#3) x HP, Diesel Ryder #2 AF, i dwa klony sie ukorzeniaja z Orange Bud'a wszystko femi.
Krotko zwiezle i na temat 4 donice 10l, reszta pojdzie w takie jakie sie zmieszcza, HPS 250, Filtr weglowy (wlasnej produkcji) wentylator VK fi 100, tlumik wylotowy wlasnej konstrukcji i stlumiony wentylator, jeden maly wentylator do obiegu powietrza. Powierzchnia 80x80x250. Dosc pisania pokaze co tam jest:
po prawej Green Killer, po prawej ((STA x GG#3) x HP, reszta byla wtedy przesadzana.
Pokazowo box:
Stlumiony wentylator fo filtra w srodku gabka wygluszajaca:
a taki oto patent na wylatujace halasliwe powietrze. Kilka wiaderek na przemian porobione dziury w jednej i drugiej polowce wiadra. Bardzo dobrze sie spisuje i nie tlumi powietrza:
Bylem u krzaczkow, a im znowu cos nie pasuje.Azotu brakuje i troche je przysuszylo, to juz chyba norma...Automaty ladnie szly, a te ciagle grymasza.Dzisiaj zostaly podlane nawozami.
Maroc x AK47
Siemka ładnie i kolorowo to i ja coś dorzucę.
Dociełem dziś ostatniego męskiego , wyciełem resztki af pogoda ładna !
Mix w większość purpurowe [Bangi Haze x E-Rocet/Danish Passion] x Purpurea Ticinensis F3 od Doktorka ! Dziekuje jeszcze raz oraz coś od Ludożercy Thx C99 f3 , i te długie krzyżówki zmixowałem razem ale może coś się dopatszy z czasem.
[Bangi Haze x E-Rocet/Danish Passion] x Purpurea Ticinensis F3
Kanibala. i też tam wschodzi słonce.
Jasny [Bangi Haze x E-Rocet/Danish Passion] x Purpurea Ticinensis F3