As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Spot bagienny.Podczas wizyty kontrolnej w celu usuniecia plesni cyknalem pare fotek przy okazji.W dzien troszke inaczej krzaki wygladaja.
Maroc x AK47 nr.1 W ciagu tygodnia go scinam, bo niewiele mu brakuje, co zreszta widac na zdjeciach.
poki co niezmiernie mnie cieszy mozliwosc wlasnego indoora, na poczatku pcboxchociaz hps 150w czeka... ale to na pozniej jak co nieco podlapie (jeszcze dokupic musze pare rzeczy do boxa jak termometr etc.)
...woda bardzo się podniosła od ostatniego razu, odkąd sadze na tym spocie jeszcze tak nie było. Jeszcze z 5 cm i donice praktycznie będą stały w wodzie. Na chwilę obecną bez woderów na spota już się nie dojdzie. Panny się za bardzo tym nie przejmują i dojrzewają spokojnie, ale mają tak zbite topy że na tych bardziej dojrzałych gloriach i white master x shaman pojawiła się gdzie nie tu pleśń. Musiałem ciąć....wiadomo. Zastanowiło mnie czym jest spodowane to podtopienie, przecież aż tak nie padało. Okazało się że jakieś nygusy podpieprzyli metalową śluze z pobliskiego kanału....woda poszłą bokiem przez wał i po gołębiach...