What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? ZIELONA POLSKA 2013 !

SmakoszThC

Member
Pozdrowienia zza miedzy :D
picture.php

picture.php

picture.php

cheton

Active member
Veteran
Spot bagienny.Podczas wizyty kontrolnej w celu usuniecia plesni cyknalem pare fotek przy okazji.W dzien troszke inaczej krzaki wygladaja.
Maroc x AK47 nr.1 W ciagu tygodnia go scinam, bo niewiele mu brakuje, co zreszta widac na zdjeciach.
picture.php

glowny top
picture.php

picture.php

jakies boczne odgalezienie
picture.php

luzione

Member
Andalusian Dog - ciekawe czy dojdzie...

picture.php

Andalusian Dog - niektóre liście są naprawdę spore :)

picture.php

Hijack Auto - Lst - wyszedł z ziemi 12 lipa, już ścięty

picture.php

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
hejah
sorki

u mnie jedna z glow ,lub wieloglowa spadla,
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

:tiphat:

Last edited:

cheapwine

Well-known member
Veteran
nowy pcbox, poki co lekka prowizorka...

blueberry - nowe zycie

2 x grapefruit (bedzie rozsadzony)

nazowy i pcbox :D

poki co niezmiernie mnie cieszy mozliwosc wlasnego indoora, na poczatku pcboxchociaz hps 150w czeka... ale to na pozniej jak co nieco podlapie :) (jeszcze dokupic musze pare rzeczy do boxa jak termometr etc.)

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
picture.php

chdd x sd ibl
picture.php

picture.php

wsumie dobre rozwiazanie,pod reka.ale co ja sie tego naszukalem:)

klint

Active member
Veteran
Witam Szanowne Grono :)
tutaj moj maly PowerFlower.. sory za jakosc ale fotka zrobiona suszarka na ubrania ;)
picture.php

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
ohoho piekne outdoory, panowie!

a w kroliczej norce takie wygibasy:

picture.php

picture.php

pozdro ekipa

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Bagienko wita...

...woda bardzo się podniosła od ostatniego razu, odkąd sadze na tym spocie jeszcze tak nie było. Jeszcze z 5 cm i donice praktycznie będą stały w wodzie. Na chwilę obecną bez woderów na spota już się nie dojdzie. Panny się za bardzo tym nie przejmują i dojrzewają spokojnie, ale mają tak zbite topy że na tych bardziej dojrzałych gloriach i white master x shaman pojawiła się gdzie nie tu pleśń. Musiałem ciąć....wiadomo. Zastanowiło mnie czym jest spodowane to podtopienie, przecież aż tak nie padało. Okazało się że jakieś nygusy podpieprzyli metalową śluze z pobliskiego kanału....woda poszłą bokiem przez wał i po gołębiach...

Dobra fotek c.d
white master x shaman