Siema Witam Wszystkich Yooo !
Pięknie dajecie czadu ! Wszystkim należą się szczere gratulacje, trzymam kciuki do samego końca !
Kozacka Sativa jak zawsze onieśmiela. Natomiast mix od Kanibala sięga nieba dosłownie. Rok temu bez drabiny do niego nie podchodziłem.
A teraz ja nieco pokoloruje. Na razie jeszcze dominuje kolor zielony co mnie cieszy. Zero niedoborów czy innych choróbsk. Planty rosną zdrowo i prężnie.
2 tygodnie temu było tak....
A że pogoda była ładna i słonko dawało to troszkę im się podrosło. Tak że nawet trzeba było zaLSTewać NHU - a bo i słońca zabierał i widać go było.
Po gimnastyce...
Warr Seed - Najładniejsza pociecha. 180 centymetrowa choineczka.
Jest jeszcze tam jeden krzaczek.
Póki co idzie skromnie, ale zdrowo.
Planty nabierają rozmiaru i siły.
Kilka fotem z tego wypadu jeszcze mam...
...a więc CDN...
Pięknie dajecie czadu ! Wszystkim należą się szczere gratulacje, trzymam kciuki do samego końca !
Kozacka Sativa jak zawsze onieśmiela. Natomiast mix od Kanibala sięga nieba dosłownie. Rok temu bez drabiny do niego nie podchodziłem.
A teraz ja nieco pokoloruje. Na razie jeszcze dominuje kolor zielony co mnie cieszy. Zero niedoborów czy innych choróbsk. Planty rosną zdrowo i prężnie.
2 tygodnie temu było tak....
A że pogoda była ładna i słonko dawało to troszkę im się podrosło. Tak że nawet trzeba było zaLSTewać NHU - a bo i słońca zabierał i widać go było.
Po gimnastyce...
Warr Seed - Najładniejsza pociecha. 180 centymetrowa choineczka.
Jest jeszcze tam jeden krzaczek.
Póki co idzie skromnie, ale zdrowo.
Planty nabierają rozmiaru i siły.
Kilka fotem z tego wypadu jeszcze mam...
...a więc CDN...