As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
dobra rada od wuja sama
lepiej zrobisz roslinie jak bedziesz ja w miare morzliwosci wystawial na wiatr , z parapetu na balkon , zostawial je tam na noc , one zaczna sie szybciej wzmacniac a nie piac do slonca a na koniec oklapna z wlasnego ciezaru , wszystkie szklarnie , folioki powinny miec bardzo durzy przewiew / przeciag od malej siewki a szcegulnie na samym koncu zycia rosliny , kiedy walczymy z wilgotnoscia atmosfery to tylko mocny wiatr ( oraz opryski ) moze uratowac nasze rosliny przed plesnia .
powodzenia zycze wszystkim
Hej. U mnie na balkonie zasiedziała się Killa Queen (C-99 x G-13) od Motarebel, odmianka dobrze mi już znana, od paru lat kultywowana hehe. Podoba mi się w niej to, że dosyć szybko jak na mix z sativą dochodzi i szybko po przestawieniu na flo są widoczne efekty Polecam, spora potencja może nie rekordowa, ale odmiana jest stabilna i uznana, bo swego czasu połowa odmian od Moty zawierała jej geny, w stanach bardzo chwalona. Nigdy nie zhermiła mi się. Niestety na dwór kompletnie się nie nadaje, chyba że wcześniej indukowana bo późno zakwita. Od lewej wersja kwitnąca 35 dzień, dalej matka, wysłużona już więc hop na flo i garstka klonów. Tymczasem nowa dawczyni szczepek już się rozwija
oj będzie trawa hehe
z-z dobrze prawi, wyrzucajcie swoje maleństwa na dwór, niech się hartują i przyzwyczajają. moje stały na paprapecie, trochę sie wyciągnęły, ale odkąd zrobiła się ładna pogoda to stoją na balkonie, smaga je wietrzyk i słonko i od razu widać ( pomimo że są jeszcze maluchami) że jest im dobrze