Mieszanka z worków trafiła/trafi do dołków na miejscówkach (bez folii) natomiast wiadra lądują na podmokłym brzegu rzeki wśród wysokich kęp trawy
W tym sezonie ostatecznie bez szaleństw.
12 femek od FS, DP i GGS - dla nich ta mieszanka + 18 regularów od dobrych ludzi (dziękuję!), dla których wciąż brakuje czasu na znalezienie i przygotowanie spotów
Kiełkowanie po weekendzie, jak tylko wszystkie spoty będą gotowe. W tym sezonie nie planuję zbytniego rozpieszczania - 24h w wodzi po tym do krążków torfowych i na spota bez względu na to czy zdążą coś pokazać czy nie nieudacznicy zostaną zastąpieni regularami lub automatami w czerwcu
Witam
tak jak Z-Z stronę wcześniej zaznaczył, jedni coś kiełkują, drudzy wysadzają, trzeci już ścinają, ja niestety/na szczęście nałażę do tych 1-wszych, niestety bo chciałbym już widzieć efekty swojej pracy, na szczęście bo jeszcze cala zabawa przede mną
na razie nie ma się zbytnio co i czym chwalić, ale skoro już zrobiłem pamiątkowe zdjęcie to niech i one tutaj zagości
dzisiaj wszystko wylądowało w wodzie, do usłyszenia wkrótce
Pozdrawiam
pogoda ładna, nawet bardzo tylko troszku pochmurno osatnio. Ahhh silas jak ja tęsknię za widokiem takich właśnie jointów w mych rękach, tym bardziej że zapasy już wyczerpane niestety i teraz muszę cierpieć.
cos ode mnie, fotki robione fonem:
Tempo dosyć wolne przez pogodę (pestki trafiły do ziemi ok 2tyg. temu). Cztery do tej pory nie chcą się pokazać a są to z tego co pamiętam TAZ Out i Afghani x Erdpurt . Mam nadzieję, że słonko w końcu dopisze i cały temat ruszy z kopyta
Wiem o co ci chodzi, ale za tydzień jak będę je rozsadzał posadzę je w dużo większej odległości. Póki są młode to system korzeniowy nie rozrósł się za bardzo i nie powinno być większych problemów. A nawet jeśli przy rozdzielaniu korzenie zostaną uszkodzone, to szybko powinny się zregenerować.