What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam? ZIELONA POLSKA 2011 :D

witam wszystkich.
moje grapki coś strasznie długo dochodzą, maja już dwa i pół miesiąca i końca nie widać. mam nadzieje że jakość palenia będzie wysoka i zrekompensuje mi długi czas oczekiwania, a przyznam się szczerz ze nigdy nie jarałem grejfruta :)
oto one:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
lisc , banan , sionko.... 3 in 0ne:headbange
picture.php

powodzenia

gen.G.Hammond

New member
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności, ja także zaczynam, nie ma co fotografować jeszcze ale jak narazie powoli ruszam, przymrozków sie nie boicie?:)
Będzie coś z niedojrzałych białych nasion? Zostały tylko te które nie pękły między palcami przy mocnym ściskaniu, wszystko z jednej do której zwierzynka się dobrała. Pozdrawiam

DrSmoke

Member
Veteran
Wielkie K+++ dla Wszystkich dających tu czadu i prezentujących mega
wysoki poziom. Oby wasze rośliny nigdy nie zaznały stresu i rosły jak szalone!

A ode mnie To co Growerzy lubią najbardziej.. HARWWWWEST!

picture.php

bandit650

Member
:tiphat:

White Master GGS
63 dzień

Pierwszy z mistrzów ścięty 2 tyg temu umila wieczory w bardzo przyjemny sposób, dający sporą euforię połączoną z natłokiem myśli, zwieńczoną body-high-zgonem na kanapie. Palenie w moim odczuciu raczej ciężkie i mocne, wystarczy 1 wbita z lufki żeby pokazać kto tu rządzi :) Dym mocno gryzący, może po curringu będzie łagodniejszy. Mając 2 krzaki w mini pc-boxie, wyszło mi ok 10g na krzak (ten, który jeszcze rośnie zapowiada się podobnie stąd już pozwoliłem sobie na łączne podsumowanie ilościowe). Dokładniejsze całodzienne testy jakości przeprowadzę w łikend majowy. Aktualny biały mistrz zostanie prawdopodobnie ścięty za tydzień. Obie generacje dostawały na wegu Biohumus, a podczas FLO 2-3 razy Planton K. Roślina moim zdaniem łatwa w uprawie, z tym że wczesny trening bardzo ją stopuje więc lepiej dać się jej nieco wyciągnąć - widać to na załączonych fotkach gdzie od samego początku trenowała LST i wyszedł karzełek. Pogody ducha jak i za oknem życzę :wave:

Attachments

• 2011-04-27-1.jpg
    2011-04-27-1.jpg
    98.3 KB · Views: 25
  • 2011-04-27-5.jpg
    2011-04-27-5.jpg
    98.4 KB · Views: 31
  • macro.jpg
    macro.jpg
    86.1 KB · Views: 28

Finger

Outdoor grower...
Veteran
No jestem i ja :tiphat:
Do tych co pytają co tam ze mną, wszystko ok zero przypału po prostu ciężki okres w rodzinie miałem. Poza tym dużo pracy z warzywami i kwiatami w ogrodzie.
Dzisiaj stwierdziłem że nie ma co walić w człona, sekator i piła w łapę.

Foty nie oddają rzeczywistej powierzchni, myślę że 10 panienek sie wciśnie.
Pozdro i z fartem.:gday:

Wyrolowany

Active member
siemacie bracia growerzy, jestem pełen podziwu dla Was. Na prawdę super lecicie :)

z 3 tygodnie temu wywaliłem eksperymentalnie na out podrośnięte delikatnie i zaraz po sfimowaniu 2 Lemon Shamany (Big Up :wave: ) i przetrwały tragiczną pogode, no i przymrozek, teraz zaczęły ładnie rosnąć, bo i słońca więcej i cieplej, co mnie bardzo cieszy :)

Oto i one (z 10 dni temu zrobiłem jedno małe nagięcie i porobily się ładne szczyciki hehe):

1.
picture.php

2.
picture.php

no i jeszcze 2 Grapefruity od FMS, które na dniach wyrzucę gdzieś na out, bo trzymanie w boxie niewskazane, ze względu na to, że FMS porobiło te semi-auto i szybko mi zakwitną potem ;/

picture.php

mają coś koło tygodnia, nie wiem dokładnie ile :D

wszystkiego dobrego i powodzenia na dworku i pod lampą wszystkim growerom! :wave:

Mier

Member
Witam, wreszcie coś ode mnie

4x Fruity Passion ( [Maroc x Early]x[Passion #1 x Grapefruit] )
10 dzien :dance013:

I w tle po 3 młodziutkie (około tygodniowe) Shamany i Lemon Shamany

Wszystkiego dobrego i powodzenia :tiphat:

PS. Przepraszam za jakość zdjęć ale mogę wrzucać zajmujące tylko do 100KB

Witam zielona gwardie po dlugiej przerwie :wave:
Ponizej zamieszczam kilka fotek mojego skromnego ogrodu...

28 dzien od przelaczenia fotoperiodu, 14 dzien od pierwszych oznak kwitnienia.

Widowrella

Grapefruit

C99 Hybrid

A tutaj rodzinne :]

Z lewej strony Widowrella i Grapefruit w glebie z mikoryza, z prawej 2x C99 Hybrid w zwyklej glebie. Zwroccie uwage na ciemno-zielony kolor lisci roslin z mikoryza. Na zywo jeszcze wieksza roznica... Jak dla mnie grzybek jednak dziala :)

Jeszcze wtrace dojrzala widowrelle z poprzedniej uprawy

:smoker:

Silas

Member
Veteran
Wielkie K+++ dla Wszystkich dających tu czadu i prezentujących mega
wysoki poziom. Oby wasze rośliny nigdy nie zaznały stresu i rosły jak szalone!

A ode mnie To co Growerzy lubią najbardziej.. HARWWWWEST!

picture.php

KONKRETNIE :)))) Aż mi się moje dawne fotki przypomniały ;) Nic tak pięknie nie wygląda jak dobry biust i dobre bazie ;) :tiphat::tiphat::dance013::dance013::dance013: normalnie arcydzieło:artist:

cheapwine

Well-known member
Veteran

post 100! / to ten nieudany FIM ;p 3 rosliny, nie mowcie o donicach... zostanie wkopane to wsio. Swiatlo jest git ale zachmurzenie troszke dzisiaj jest.

Majaa

Well-known member
Veteran
a u mnie cały czas do przodu :)

picture.php

picture.php

i sie robia kolejne kiełki :)

picture.php

pozzzzzdrówka

Edit:

Byłam na spocie, wszystko ok roślinka rośnie. Jedynie co mnie martwi to to ze z 300m od spota niedawno musiała palić sie łąka, mam nadzieje ze na tym się skończy ;/

przeniosłam dziś pierwsza partie ziemi, wiec wszystko powoli do przodu.

Roslinka na spocie narazie ładnie rosnie, po 3 dniach widac postepy.

picture.php

zasieki na zwierzaki tez zrobione :D (rece mi odpadały
przez 5 dni :(

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

jak narazie niestety dosc mokro, nawet bardzo bo na głębokości 30cm juz jest woda. Narazie zostają mi doniczki co zrobić.

picture.php

Apage

Member
Moja pani jest w ciąży:

picture.php

Wobec tego że było troche pytań co to za crosik to odpowiadam: jest to NL x Euforia zapylona pyłkiem odmiany której nazwy nie znam, a nasiona tej odmiany przywiezione zostały przez kogoś z RPA, ma to być jakiś hit wśród tamtejszych murzynów:)
Dzięki wszystkim za życzenia i zainteresowanie.

Latest posts

Latest posts