ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Witam Sorry, że się nie udzielam ale czasu mało no i wsumie już nic u mnie nie rośnie Spóźnione Wesołych Świąt dla wszystkich A tu wrzucam to co aktualnie mam w swoim słoiku hehe
Moj maroc fs z outdoora - przyjemnie ziółko nie kosa. Zapach taki pieprzowy ostrawy smak delikatny
Tutaj coś co niby miało być purple power ale albo ja pomyliłem nasiona albo ktoś w sklepie nieważne bo fajne wyszło
I w ogole ostatnio zdziwiłem się bo nie wiedziałem, że można dostać w Polsce naprawde dobry hasz
Ten tutaj to widać domowa robota, zapach owocowy a moc to poprostu pogrom, dawno czegoś tak mocnego nie paliłem
I kolejny hasz też osiedlowy ale widać import. Konsystencja plasteliny, mocny haszyszowy zapach ciężki, lecz moc troche gorzej ale i tak nadal daje rade
Bedouin ja teraz też smole taki ciemny plastelinowy haszyk ;D
Raz kiedyś w sumie super zapalić taki wymysł;D ale jak by to miało całkiem zastąpić sensi to bym oszalał...
Nic nie może się równać z pysznym kruchym szczytem
U mnie powoli kończą się słodycze z out'a, ale pocieszenie znajduję w zbliżających się dożynkach szafkowych
Fotka z opisem :
Box:
Mazar w pierwszym planie, z tyłu Big Buddha Cheese:
Jest to 9 tydzień przesatwionego fotoperiodu na kwitnienie, czyli 12/12. Zakładam, że jeszcze 2 tygodnie postoją wszystkie panny, a poszczególne osobniki rozpatrzone w tym czasie zostaną na jeszcze jakiś czas...jak się miejsce zwolni to zaraz lecimy z następnym
ładne cukiereczki99 jeastem w trakcie kompletowania seta i sam sie nad nimi zastanawialem... wole WR ale swoje to swoje a w dodatku geny sativy. juz bardzo niewiele mnie dzieli od szczescia jesli zaden zjeb sie nie napatoczy to bede nareszcie prawdziwym forumowiczem a nie obserwatorem a staż mam juz naprawde potezny . najpierw jednak zapewnie sobie bezpieczny login itp (,, ...nie ufam sobie, swojej matce a chcesz bym ufal tobie..."!!!) do zobaczenia
No witam wszystkich starych i nowych...dawno mnie tu nie było...ale wszystko w porządku u mnie...po prostu długi urlop. Sorry za nieodpowiedziane pm'y. Trochę zniknąłem, mimo że cały czas jestem w samym środku miasta Wielki respekt dla tych, którzy kolorują, fantastyczne rośliny pokazują, polscy hodowcy jak zwykle rządzą!!! I tego właśnie życzę wszystkim w nowym roku, pięknych hodowli, zielonej ręki, dobrych wyborów, szczęścia w boxie i w życiu osobistym...
Też namoczyłem pesteczki na zimowy grow, taki lubię najbardziej, zieleń w szarówce działa terapeutycznie, mało urlopowych wyjazdów więc można się zająć roślinami dobrze, nowe szczyty na wiosnę, nie przegrzewa się skrzynka...Parę pestek od HOT CARGO, Romulan zmieszany z czymś...na nie zawsze mogę liczyć, wszyscy uwielbiają materiał z Jego roślin (czy HOT się jeszcze pojawia czasem?), parę pestek od Esbena (trochę słabo kiełkują), parę pestek moich C99 F3 (podobno kilka osób na forum je polubiło) i spokojne hodowanie, tak jak lubię, bez pośpiechu...
pozdrawiam serdecznie wszystkich hodowców!!!
Kurwa albo zapomniałem jak sie wrzuca zdjęcia albo icmag się nie rozwija i nie robi się intuicyjny, no nie mogę fotki wrzucić
Z racji tego ze dziś juz sylwek chcialam zyczyc wam wszystkim aby ten nowy nadchodzacy rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni Podziekowania dla przyjaciol za pomoc i wsparcie zawsze mozna na was liczyc Buziaki i tony palenia :*
Wpadam tylko na chwilę, aby życzyć wam wszystkiego co najlepsze!
Nie mam za bardzo czasu na wrzucenie foty, postaram się to zrobić jutro (chyba też tak można, co nie? - funkcja "edit"!?) - planuje jakieś Nowo Roczne kiełkowanko
Pozdr,
Simon
P.S. Mi życzcie tylko, żeby moja druga połowa wróciła :/
no i po roku koledzy,hehe
trawy zesmy spalili w 2011 ajajaj a moze i wiecej,hehe
aby wszystkim wszystko debze sie dzialo. powodzenia jak najwiecej i lecimy dalej. aby tak na zawsze.
tu pare kwiatkow odemnie.
jack cleaner
sd ibl
[/IMG]
jamaican d
[/IMG]
tahoe og kush
chemdd x chemdd
chem dd
i na koniec zapylony chemdd z sd ibl. jest ich zapylone na paru kwiatkach takze sionek napewno bedzie sporo. za pare tygodni dam znac jak wszystko poszlo i jakis maly zrzut tszeba bedzie zrobic,hehe