What's new

Co w ogrodzie rosnie Nam? ZIELONA POLSKA 2011 :D

Lewar

Member
@up

te najmniejsze (8 szt.) to autmaciki F2 ak47 i white russian... reszta wiekszych to prezent od kolegi w postaci purple maroc f2, easy sativa x shm (<- nie wiem co to znaczy :) ) oraz out mix (pm f2, es x ssh, grapefruit x shm). wszystko oczywiscie feminizowane i na dniach trafia na pole.

zeby nie bylo, fotka z 2008, purple power plant:

12640IMG_2043.jpg

byla piekna i miala prawie 2 metry ale niestety ledwo co zakwitla.
dostala tylko troszke dolomitu i azofoski, niestety spota spalona...

pozdro!

gandzior420

Well-known member
Veteran
Kolejny Organiczny Indoorek

Kolejny Organiczny Indoorek

Witam :tiphat:

Dzisiaj znalazłem chwilkę żeby cyknąć fotki z tego co w boxie siedzi.Na spota nie miałem czasu jechać i dosadzić kolejnej partii ale może w przyszły weekend pojadę mam nadzieje że dziewczyny przetrwały ten śnieg i przymrozki.
Teraz w In zostały mi AF które miałem na oucie wysadzić.
Siedzą sobie pod 85W CFL 18/6.Nawozy Biobizz

LR#2 i 2 x Roadrunner 2

picture.php

LR#2 Joint Dr miałem go wywalić bo stał w miejscu od wyjścia z gleby teraz odbił mam nadzieje że odwdzięczy się za cierpliwość

picture.php

Roadrunner #2 AF

picture.php

RR#2 nr 1

picture.php

RR#2 nr 2 złamał mi się ale daje rade

picture.php

KC33 x Mango albo zostaną w in albo je podchowam i polecą na outa.

picture.php

Pozdrawiam :thank you:

Wyrolowany

Active member
Alex1354, przykro mi przyjacielu, ale Ruderalis to shitbank już od dawna, nie będę wklejał linka z innego forum z opiniami to tego shitbanku, ale wystarczy poszukać. Ludzie pozamawiali paczki, nic nie podochodziło, chociaz na początku sklep funkcjonował jak trzeba. We wrześniu bodajże zaczęły się kłopoty.

ps. PROSZE O NIEUSUWANIE POSTA, NIEBAWEM UZUPEŁNIĘ GO O FOTKI :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

Jedni kielkuja cos na outa 2011, inni wysadzaja juz cos na outa 2011 a Ja juz scinam dojrzale owoce z outdoor 2011 :D
Pamietacie precelka , ehh zachodze dzisiaj by podlac rosliny a tutaj precelek w pelni dojrzalosci smieje sie do mnie szepczac wez mnie do domu , umile ci czas:D
picture.php

wilkiej ilosci nie wyciagne z tego hehe moze na lola , bodajrze to byl maroc x GWS
picture.php

na 100% to nie byl AF :D

SweetPingGrape x c99
picture.php

picture.php

inna SweetPingGrape x c99
picture.php

picture.php

psychosis x the pure
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

powodzenia zycze :D

ssynekk

Well-known member
Veteran
Siemanko!!
Ale sie pieknie robi pogoda i wogole oucik rusza pelna para tylko nie u mnie :( moze cos sie zmieni
poki co cheese ok 27 dzien flo

picture.php

#1 (chyba mniejszy)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

#2 (wiekszy)
picture.php

picture.php

picture.php

na koniec taki malutki ale sog gdzies miedzy dwa cheese sie zmiesci
colombian indica - praktycznie od pestki na flo kilka dni na oknie pozniej mieszanie okna i hps i zostal juz w boxie
picture.php

pozdrawiam cala zaloge!!

BReal

Well-known member
Veteran
Rodzi się nowe życie

Maroc:
picture.php

Docelowo topek mógłby wyglądać jak ten :)

Maroc z sezonu 2009:
59827HPIM7205.jpg

59827macro_of_maroc_2.jpg

59827macro_of_maroc.jpg

Pzdr!

Majaa

Well-known member
Veteran
a to i ja sie pochwale tym co się dzieje, pogoda dopisuje wiec wszystko się ruszyło :)

na spocie:
(troszkę ja przymroziło)
picture.php

w szklarni:

picture.php

picture.php

picture.php

i zdjecia w drodze na spota, muszę taaaaakie przeszkody pokonać! :shark:

picture.php

picture.php

:jump:

picture.php

sorki za jakość ale telefonem robione :(

JrDarus

Member
Cześć! U mnie przygotowania do outa dopiero sie zaczęły. Noszenie workow z ziemia, kopanie, w celu szukania dogodnego miejsca dla panien przedzieranie sie przez krzuny od ktorych nogi, rece i twarz pokaleczone, a w taki dzien jak ten to koszulke można wyciskać no i te muchy dokuczliwe, aahhh znowu maj i smak outa<3:D Jeden spot juz przygotowany na wysadzenie. Na nim tez znajduje sie miesieczna damka purple maroc która nie dawala dluzej rady pod lampka, na dodatek landara jedna pokazala preflowery, jednak racja zeby nie robic sadzonek w in z pestek fs. Dwa spoty jeszcze czekaja na ziemie na których beda automaciki. Jeszcze sporo pracy czeka. Tymczasem microboxik nontoper odpalony a w nim dwie damki Stinky Pinky x [ChemDDxBigBadJohn] :)thank you:) zapylone samcem tego samego krosa. Fajny krosik, a z racji tego ze nie miałem co robic to pobawilem sie w przedluzenie tych genów.
Oto dwie panienki, jedna o budowie sativowej, a druga taka indyjeczka:)tylko nie mówcie że za ciasno ;];p
picture.php

picture.php

Pozdrowionka:wave:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
foliak , temp +/- 50 ^C przez dziec ,noce czasami po 16^C , fim , rosna wysmienicie ;)
Big Devil -Sweet Seeds - af
picture.php

picture.php

picture.php

pozdro ZZ
picture.php

Last edited:

ziben

Active member
Veteran
Zaje*iście po prostu :D ale piękne zdrowe planty ludzie macie :)

ZZ, mam pytanko. Te pestony są feminizowane, tak? :)

U mnie na razie spokój, ale za minutkę zamawiam nowy układ i jutro do wody lecą:

indoor: 2x White Widow x Big Bud od Female Seeds oraz 1x Jack Herrer f2 od Eruil Seeds
outdoor: ponad 10 sztuk Blueberry x White Widow x Cannadian (znany jako Blue White Cannadian oraz po prostu - BWC) f2 od konopieseeds.

W boxie miały być dwie sztuki, ale dosłownie parę minut temu, po smacznym lolku White Russian x Cindirella 99 automatic od Lipas seeds zdecydowałem się na dodatkową pestkę/dwie reg.

Na outa prócz w/w pestek, poleci kilkanaście/kilkadziesiąt genów af. Mam w czym wybierać, ale na ten moment nie jestem zdecydowany na 100% także dokładniejsze info mam nadzieję, że już z fotkami.

Jedziem! Jedziem! :D

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Łohohooo ja to w lesie widze jeszcze hehe, ale jak to mówi Robertas "nje ma opjerdalanja".
Peryskopy wesoło bujają się na wietrze w takt szumu wentyli heh :ying:

Cos wolno w tym roku mi zapodają, szyubciej było pod CFl.

flpflp

Member
Veteran
total harvest experience :D

orange bud donica 7l, moze 4 dni vega

picture.php

picture.php

somango

picture.php

pineapple express x critical mass

no1
picture.php

no2
picture.php

picture.php

chemdog dd

picture.php

picture.php

white widow [?]

picture.php

picture.php

og#18

picture.php

sorki za jakosc ale po drugim zdjeciu padl mi wyswietlacz w aparacie i foty sa jakie sa...
dzieki za wszystkie pozytywne komenty i do zobaczenia :gday:

Silas

Member
Veteran
Pięknie dajecie ;)))) flpflp...bez kitu...pałągi jak baźki na gliniankach ;D

Coby nie było, że Papa Silas się opierdala...
Startujemy z nowym grow :)
Ponoć obie postaci to AF :)

Główne role zagrają:
Auto Jack fem oraz White Cindy99 fem
picture.php

Jestem nieco wkurzony...Od czasu uprawy Jack Horror'a z Dutch Quality Seeds cały czas szukałem J. Herera....czegoś w dobrej cenie... dopiero po przeczytaniu opisu Auto Jack femi od Female Seeds uświadomiłem sobie, że miałem wszystko pod nosem:D
Cinnamon...wg. opisu....czyściutki herer od FS :) teraz chyba już niedostępny

Latest posts

Latest posts