What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam? ZIELONA POLSKA 2011 :D

SzastPrast

New member
Loris już na dwór dałes? nie boisz sie przymrozków? Ja tam czekam do okolic 15 maja, wszystkie pesty co mam kupiłem tak wiec nie chce pieniedzy w błoto wyrzucać :)

Lizard

New member
loris miales wszystko opisane w os.:)
forumowe sienie
normal_DSC01071.JPG

zycze cieplych dni i nocy.:)
pozdro.

flpflp

Member
Veteran
kilka fot ode mnie

picture.php

somango
picture.php

white widow
picture.php

pineapple express x critical mass
picture.php

jack flash#5
picture.php

og#18
picture.php

chemdog dd po spotkaniu z zarowka
picture.php

topki
picture.php

picture.php

:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Widac ze prace nad outem 2011 ruszyly ,to dobrze :tiphat: kilka plantow tez wysadzilem jakis czas temu , pogoda ladna jest a mimo to nie podrosly za wiele a podlewac juz trza :plant grow:
zycze wszystkim powodzenia

tym czasem u mnie sie zaczelo na dobre
Sweet Pink Grapefruit (klon) x c99
picture.php

picture.php

pozdro ZZ
picture.php

JrDarus

Member
:tiphat: Siemacie Zielona Załoga! Grubą, zdrową zielenią jedziecie:bow:
SŁOŃCEEEE!! ładnie przygrzewa więc pociechy wyszły z ciemnego boxa aby sie powygrzewac i nabrac na masie,
a w ogródku:
Purple Maroc na klony
picture.php

Dla tej pani brakuje miejsca bardzo szybko, rośnie jak na drożdżach, dosłownie,
pożyteczne mikroorganizmy

i herbatka w sklad której wchodza Algi ata i żyjątka, do spryskiwania i podlewania

Pozdrawiam i życzę bezstresowych przygotowań do sezonu.:wave::wave:

Drzewo

Member
z okazji zbliżających się świąt życzę wszystkim z was dobrze kiełkujących jajek, z których będzie bardzo dobra rzeżucha :D wesołych świąt i spokojnego outa/indoora ;)

diesel ryder 2010

hodowca

Active member
Veteran
4:20 podobno dzisiaj była idealna pogoda (20C,1013Hpa,wilgotność50%) oby więcej takich dni
... .POZDRO!
:)

picture.php

picture.php

picture.php

Mundek

Member
siema,
white master od ggs , taki red dragon z niego , od urodzenia 12/12 , ostatnie 2 tyg. czasem 16/8 czasem 14/10(tak wyszło, nowe pokolenie już rosło , a nie zawsze byłem na jamie coby wyciągnąć z szafki na sen), dokładnie nie liczyłem ale między 8 , a 9 tyg. w ogóle rósł .
Roślina piękna, wdzięczna , oszroniona bardzo .
picture.php

bliżej:
picture.php

bliżej:
picture.php

i jeszcze:
picture.php

i z innej strony:
picture.php

picture.php

picture.php

malec:
picture.php

a to jakiś wyciek:):
picture.php

i tyle:
picture.php

miłe grasisko.
pozdr.

kobaia

Member
Hej :wave: u mnie balkon ruszył, mam tam troche klonow (nie pytajcie o odmiany bo kartki juz dawno pospadaly) dwie doniczki zaindukowane, a po przeciwnej stronie przedszkole z automatami i odmianami na out, pojawia sie na innym zdjeciu. Amatorka jak zwykle u mnie ale styka, od lat to samo i gitara gra hehe. Pozdrowka

Mundek

Member
mam ten wór też , ale ładniej napisane i jest to ed x dg .
dziękuję masakrator , miło mi :).
Wesołych Świąt Wam życzę i mokrego dingo!!
delikatnie drapcie jajka, ściskając kurczaczka:).
pozdr.

gandzior420

Well-known member
Veteran
Wielkanocny Outdoor

Wielkanocny Outdoor

Witam :tiphat:

Wszystkiego najlepszego , smacznego jajeczka i bez przypałowego outa 2011 w poniedziałek w ramach tradycjii podlejcie planty

A więc tak wboxie dochodzi sobie Northern Light #5 cały czas puchnie i sypie włochami aż się zastanawiam czy nie pokręciłem kulek jak sadziłem ją chyba troche jej się jeszcze zejdzie.

picture.php

picture.php

picture.php

Planty które będą wysadzane LR#2,AK 47 AF,Roadrunner#2,Maroc z FMS,Easy Sativa z FMS i troche mixów automaty już pokazały wszystkie mi płec pod 24/0 na oucie też będzie organicznie tylko biobizz

picture.php

picture.php

Stinky Pinkey

picture.php

picture.php

Roadrunner #2 nr#1

picture.php

Roadrunner #2 nr 2

picture.php

I kuleczki które polecą prosto do gleby 24 h w wodzie i do gleby na spocie głównie są to kuleczki mojej produkcji
Grapefruit x Blueberry x Diesel Ryder Af , White Russian f3 x B52 Skunk , (C99 Af x White Russian Af) x B52 Skunk no i 6 gnomo af femi to te z kiełkami

picture.php

Pozdrawiam

Latest posts

Latest posts