What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Wita!
Panowie nigdy nie hodowałem indor. Kiedys mialem na to zajawe i zgroomadzilem troche sprzetu jednak nie bylo warunków. Teraz mam okazje zbudowac boxa ktory by pociagnął na zime. i tu moje pytanie: mam zwyklego hpsa 250w jak wpierdziele go do boxa 80x80 cm bedzie ok? i moje drugie pytanie macie gdzies schemat jak połaczyc bebechy do lampy? Jest to układ z kondensatorem pochodzacy z lampy ulicznej skoszonej przez samochod.
Pzdr :wave:

Edit: Tak m jeszcze do bani przyszlo: wspomagac na wegu planty combo hps+swietlowki?

Last edited:

Muczaczo

Member
...szukaj, a znajdziesz wszystko Palec.
Jak będziesz szpącił przy odłączonej lampie, to nic Ci raczej nie pierdzielnie :D.

troyan

Member
hehe jak widze Wasze planty to az zazdrosc bierze :joint:
az jestem ciekaw jak tam moje rosna... juz przy nich tydzien nie bylem i tesknie za nimi :yummy: pewnie sie wybiore w tygodniu to fotami zarzuce :)

ps. ponawiam pytanie - uzyczyl by ktos pylku? :sasmokin:
ps2. odkrylem super stronke w sieci i nie wytrzymal bym jesli bym jej nie podal (traktuje ona o rozwoju duchowym, ezoteryce itp.)
pokoj!Astral Dynamics

Last edited:
G

Guest

A ja wczoraj rano bylem na spocie zobaczyc jak moja panienka sie miewa po przeprowadzce z balkonu do lasu. Podparlem jej galazki widelkami z patkow, bo przez swoje dziwne geny od dziecinstwa rozgaleziala sie juz od samej niemal ziemi (bez fimowania). Gdybym tego nie zrobil - lezaly by sobie na glebie. Z rezta zobaczcie sami:

Tuz obok na kwiatku usiadl motylek. Jego tez uwiecznilem :)

Roslinka dostala sporo ziemi i sporo biohumusa i mam nadzieje, ze teraz, w nowym domu, ruszy z kopyta.

Last edited:

1337grower

Active member
Witam;-)
Jestem swiezo po przesadzeniu mojej roslinki - jeszcze bardzeij sexi wyglada w nowe i wiekszej doniczce niz poprzedniej, zalamie sie totalnie jak okaze sie ona samsem:((( tak wygladala przed przesadzeniem:D

a tak wyglada w duzej doniczce - okolo 40 litrow ziemi do niej wrabalem wiec mysle ,ze juz jej starczy do konca:D , wynaginalem ja jak nalezy itp. wyglada super;-) moze zdjecia tego nie odzwierciedlaja ,bo z komurki ,ale na zywo ona wyglada o wiele lepiej:D DurbanSilverStar@Bagseed;-)
pozdrawiam

Burek

Member
Kurwa tak się zjarałem że 3 raz pisze tego posta :yummy: :sasmokin:
Wczoraj byłem na spocie no i jedną ta najmnijsza dzuk rozjebał huj głupi.
Oto foty reszty
1 największa podlana biohumusem

2 ta mniejsza troche też podlana roztworem biohumusa(rozpoczęxcie kuracji tym nawozem)

a 3 zapomniałem uploadowac a nie chce mi sie traz ale zrycie wyglada więc loz

Pozdro

castlevania

Member
@fish co sie stało ze taki przygnebiony :chin: :joint:
@pes3fan kurwa :yoinks: niezły busz :yummy: tylko tak dalej :D
zaraz i ja jade chyba na spota:) moze bedzie mały update pozdro

:smoweed:

Last edited:

Fish131

Active member
No Pedro juz wiesz co sie stalo:badday: . Przeczytales to w PMie...
:badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday:

Pisze tylko na PMy OCB

Last edited: