What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

rogin

Member
heh spoko ziom :D powiedz mi jeszcze HC "zemnie leniwy chodowca jezeli chodzi o outdoor" Twoje planciory wowóle nei gubia liscie od dołu i niewiem oco tu chodzi u mnei juz łyse sa prawie a u ciebie od gory do dolu peło zdrowiudkich lisci. Poweidz czym ty je podlewasz albo co stosujesz ze tak zdrowo wygladaja ?
peace

a tu moje inne maleństwa :)

Jest to ŻYWORÓDKA PIERZASTA raoslina lecznicza lepsza ponoc od Aloesu, Jezeli ktos jest zainteresowany to chetnie wysle kilka sadzonek tego kwiatka, dla zainteresowancyh http://www.zdrowie.klips.org/zyworodka_pierzasta.htm

peace

Last edited:
T

technoMAXgrower

Nebula

Nebula

6276DSC3247.JPG

6276DSC3178.JPG

6276DSC3261.JPG

6276DSC3245.JPG

Last edited:

cheech and bong

Active member
bylem dzisiaj na malym grliowanku no i sie zgrilowalem sromotnie hehe lowryderem powiem wam ze calkiem poczciwy stuff juz sie w nim zakochalemz jaka prostota mozna to wychodowac jak dla mnie bajka

relacja z grillowanka

ogrod

faja

skoszone godbudy :( meszczaki wszystkie 1 zostawilem na pylek zrobie krzyzowke z bubbleberry i z ww

T

technoMAXgrower

THX rogin hot fish
i na konciec WRussiani z poczatku niepozorny teraz w koncowce pokazuje potencjal jest to odmiana idealnie pasujaca pod lst pod wzgledem liczby szczytow jest najbardziej krzaczasta w boxie.

6276DSC3218.JPG

6276DSC3215.JPG

6276DSC3214.JPG

:wave:

cheeh ciekawa relacja z biby, takie polaczenie grilla z palonkiem jest przednie oj juz ja to znam

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
nic im nigdy nierobie, ostatnio pare tygodni temu posypalem troche guano, ale byly takie ulewy pszez dwa tygodnie niewiem nawet czy to duzo dalo.
najlepiej nic im niedawac jak wsadzone do ziemi, \wtedy rosno bardzo ladnie
z tego co widze twoje to chyba jusz czas dawno je wsadzic do ziemi?
by bylo im duzo lepiej, chyba ze masz wielkie donice na nie, bo napewno jest im zagensto z tego co widac.

max ty chyba oszalales,hehe super nebula

peace

Fish131

Active member
Lofer wiesz ze niektorzy na tym forum moga miec slabe serce? Wez to pod uwage przed wrzucaniem takich fot!

G

Guest

hey Lofer i HC. pieknie!! Lofer jedziesz pieknie. Zwlaszcza podoba mi sie nebula i te WR, naprawde zdrowe szczyciory. te specyfiki co mowisz to zamawiasz z hempa? tez sie szykuje powoli na kwitnienie outdoor, chce juz wczesniej jakiegos boostera kupic na kwiaty :D. @HC piekne klony mnie sie niestety nie przyjely bo musialem wyniesc je z domu no niestety na dworze nie bylo wilgotnosci odpowiedniej i R.I.P klony :/. no trudno za to jest 3 miejscowa powstaje caly czas dzisiaj druga porcja gleby bedzie dowieziona[wczoraj nie mialem sily, pogryznienia od komarow, kleszcze masakra].
3 x C99 i Black Afghani x WW jedna sztuke przesadze tam dzisiaj, jakoby zielono sie mienilo.
@cheech piekny indoor. niezla juuungla hehe. szkoda god budow. fajne crossy planujesz WW mhmmm....x GB brzmi szronowo lol.:woohoo:
pozdro pes :wave:

Last edited:

castlevania

Member
siemka panowie:) widze wszystkim zapieprzaja ładnie outy:)tak trzymac:)
@cheech - very nice garden
@tmg- wymiatasz, mnie za 600W to by z domu wymeldowali:)
a tak wogle pisze bo chciałem was spytac jaka cyfrowke kupic, oczywiscie chodzi mi o tani i w miare dobry sprzet(nie musi byc super wyczes) byle jakos te foty w mire wygladały jak moje "niunie" bedą pozowały;) moge przeznaczyc na ten cel około 350zł (wiem ze nedznie) chyba ze poczekam 2 miechy jeszcze to bede miał około 700zł , co radzicie mile widziane linki z allegro itp:) pozdro i powodzenia wszystkim

rogin

Member
castlevania ja bym jeszcze poczekal i kupi za 700zł bo za 350 to taki syf leki dostaniesz. To ty juz musisz zdecydowac czy chcesz aparat do robienai zdjec okazjonalnie czy bawic sie w fotki i robic przerozne zdjecia. Ja bym wogóle Z3 kupil sobie ale ok 900-1000zł na allegro
peace

G

Guest

Ranna wizyta na spocie bardzo dobrze wpływa na czlowieka jeżeli oczywscie rosliny rosną jak głupie i nic sie z nimi nie dzieje :joint: wiec ja jestem dzisiaj naladowany pozytywna energia :D:D bo na spocie wyjątkowo dobrze. Nawuz zdziałał swoje kazda roslina z niego skorzystala i go wykorzystala :sasmokin:
Zamieszczam fotki razem z pułcią.

WW female
10488P7030001-med.JPG

HH&em right plant female, left meybe female
10488P7030002-med.JPG

10488P7030003-med.JPG

WW female :D I plant 2 WW and all be females
10488P7030004-med.JPG

10488P7030005-med.JPG

Hawaii&skunk#1 male :pointlaug

Fem. PP female of course :D :joint: (flowering :yoinks: )
(nie wyraźna fotka :bat: )
10488s_P7030008.jpg

:yummy:
10488P7030012-med.JPG

10488P7030013-med.JPG

Hawaii&skunk1 unknown but meybe female :lurk:
10488P7030014-med.JPG

Fruitbowl unknow Ale sexownie rosnie wiec moze bedzie female :chin:
10488P7030019-med.JPG

To by bylo na tyle :) jeszcze puzniej wsadze jakies sciepowane sionka bezposrednio do ziemi moze cos wyjdzie z nich...

aaa bym zapomnial jeszcze czekam na 5 Lowryderow mam nadzieje ze cos z nich bedzie :) i tak musze je w tym tygodniu wsadzic na spot wiec dziecinstwo beda mialy ciezkie.

No i to by bylo na tyle przed wyjazdem Dam im cos na kwitnienie.

Last edited:

castlevania

Member
@rogin moze masz racje , napiszcie jakie wy macie modele, a jakie chcielibycie miec! nie znam sie totalnie na sprzecie ale moze cos podpowiecie co powinna miec dobra cyfrowa i na co zwracac uwage przy zakupie bo nie chce wydac siana na totalny badziew:-/
co kupic tak do 600-700 zł pozdo!!

Last edited:
G

Guest

Ja mam Olympus D-545 ZOOM ok.500zł. Popatrz na te fotki i poatrz na macro w theradzi Polaka, dla mnie jest wystarczający chociaz ma kilka wad, nagrywa filmy bez dziwęku i nie ma optycznego "celownika" niewiem jak sie to nazywa (nie ma tego przez co sie patrzy) Tylko jest Cyfrowy ekran i przez to baterie tez szybko sie wyczerpują. Ale dla mnie jesy wypas za stosunkowo niska cene.

Narazie nie chce go wymienic na zaden inny :D chciaz są juz kokkurencyjne aparaty z 1cm makro...

A jakis wyjebanych nie ma co kupować!... Technologia idzie caly czas na przud ten aparat cop teraz kosztuje 1300zl pod koniec roku moze spasc o jakies 200-300 zł Nie mowiac juz o urzywanych. Macro 1cm juz zostalo osiagniete teraz będą przeć z Milionami pikseli.. A po co komus 10ml piks. jak zdjecia z 4mln. mniej wyglada tak samo a wkoncu nie robimy zdjec do National Geographic
:bat:

Last edited:
G

Guest

:dueling:

:woohoo:

wrocilem na 3 spocika i zastalem smierc 11 klonow. lecz bubbleberry x buddah wspaniala i sie na pewno uda. w sloncu przetrwala bedzie zdrowa i cala hehe. tylko jeden klonik wy3mal te przeprowadzke. rosliny hc rulez!

pozdr Pes :wave:

rogin

Member
Hog dog masz wyjebane planty na maxa duze i zdrowe !!

Dzisiaj bylem w ogrodniczym i kupiel mały zestaw ogrodnika :D

Wieczorkiem ide zastosowac te specyfiki
peace