Fish131 said:
siema, to wygryzione przez robaki, zostaw to roslina im wieksza tym sobie z tym poradzi. jednak jak chcesz, mozesz uzyc czegos w stylu opryskania. ja uzylem Bioczosu 100% organicznego na bazie czosnku przeciw mszycom, muszkom itp itd. Twoje rosliny imho wygladaja bardzo wporzadku i nie ma sie czym przejmowac. keep growing!!BunDem said:większosc roślin ma na listkach takie dziurki, ale ta na zdjęciu ma ich najwięcej.
siemka greengirl, tak wszystkie sadzonik ida na out. tylko out uprawiam. najlepiej mi wszystko rosnie mysle, ze spokojnie zbieresz jeszcze z tych krzaczkow. jestem spokojny o moje C99 bo to mocarne geny i napewno sie uwina [jak nie dojrzeja w 100% to i tak bedziesz/bede mial dobre mocne bakankogreengirl said:Pes, rozumiem, że twoje sadzonki idę na outa? życzę powodzenia, jeszcze sporo czasu zostało
yo rogin, hey to chyba normalne. na 3 fotce tam tylko te dolne liscie tak wygladaja. szczyty masz piekne i zdrowe. nie ma sie czym martwic. spoko w biohmusie jest wszystko co trzeba. ja tez caly czas na nim jade tylko. wyniki od razu widac. ladnie Ci urosly od ostatniego update'a keep it up bro K+.rogin said:Troche zółknom roslinki na 2 fotce niewiem czym to spowodowane czy brakiem wody czy moze za duzo nawozu(stosuje Biohomusa) czy jakiegos pierwiasta im brakuje.
technoMAXgrower said:nie chce sie chwalic ale sadze ze te zdjecie wyszlo szalowo postanowilem ze wydrukuje je sobie i przylepie na drzwiach bedzie szalowo i klimatowo