What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

witam wszystkich nowych members ,hehe widze ze dzis wpuscili was wreszcie,hehe
powodzenia w chodowaniu i zycze wielkich zbiorow

white russian
664IMG_7888.jpg

peace

Fish131

Active member
EDIT ODE MNIE :D

O kurwa mac :D HC od dzis mowie do Ciebie mistrzu!!

Panowie zabilem DucePL i ukradlem mu krzaki i wrzucam tutaj foty teraz juz moich pociech hehe :D

A tak na powaznie to DucePL nie moze wrzucac fot bo cos mu sie pierniczy (nie wiadomo czy komp czy co).

Tutaj krotki tekst od niego:
Witam. Na poczatku chce podziekowac Fishowi za pomoc w pokazaniu wam mych fotek bo ja mam problemy z Updatowaniem ich na wszytskich stronkach. Pes po koktajlu z nawozow czuja sie swietnie nawet te mlodsze rosliny Puzniej bede tylko lal biohumusika a na kwitnienie Planton S.

A teraz foty :D

WW

RS

PP

HHxEM

FB

Hawaii x skunk

Preflowery:

hh x em

hawaii x skunk

WW

Last edited:

dkx

New member
Witam wszystkich!!!

@castlevania - mówisz kanzas myślisz konieczki :> ???

@Hot Cargo z tego co gdzies pisałeś to tez jestes z ełku ????

Pozdrawiam za jakis czas zrobie zdjecia swoich hh z nirvany to wrzuce

Pozdrawiam, dkx

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dkx ty z elku?hehe
jusz dawno tam niebylem, na malinkach pierwszy ras widzialem trawe,hehe
ale jeszcze bylem mlody i chlopaki mi niedali, hehe
ciekawy czy teras by zemnio zapalili?

peace

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
do obywatela 1337 grower: nie ma najmniejszych szans zeby roslinie wystarczyla ta doniczka 12 litrow do konca cyklu (ona juz sie dusi moim zdaniem). wsadz ja po prostu do gleby a najlepiej wysyp do dolka wczesniej ze 30 litrow dobrej ziemi i obficie podlej organicznym nawozem typu Biohumus forte

ja rowniez przylaczam sie do powitania nowo ujawnionych farmerow. przypuszczam ze w ciagu najblizszych dni przyrost userow tego threada bedzie w tempie logarytmicznym :D pozdro i dawac foty!!!!!

G

gelowas

Czesc bratia polacky!

wow, ile kotow, ma ktos pisaka? :wink:
a teraz przyznac sie, ktory z policji? :whip:

LRx[(EMxCHEMO)xHH] - zaprzyjazniony ogrodnik mie to dzis nadal, co to jest w ogole, chemo cos z Kanady, macie fotosy tego? Bog mu zaplac, na jesieni sie lepiej odplace, obiecuje.

Jutro punktualnie o 13 przed wyjsciem do roboty sezonowej napisze smoke raport z Northern Lights zgodnie z nasza tradycja, z tego co widze boby som piekne, foto tez bedzie, aha wszystko pod warunkiem, ze wstane z lozka - w moim wieku przy takiej ilosci ostatnio odlozonego thc wewnatrz nie ma sie 100% pewnosci.

Fishu, fajno, ze masz preflowery, patrzaj jak Cheechowi rosnie ten LR fajno, dawaj sie juz klepiem na te grochy, czas nagli, trza dzies wyjechac na wichure w koncu, ale pierw tego cudaka do ziemi wlozyc.

Pes, C99 from Gypsy yummmy.

HC, ol yeaaaa, wodzu krzoki ci rosna jak na drozdzach. :jawdrop:

ufff doszlem do konca, powiedzcie szczerze - to prawda, ze na oficjalnej stronie WP znajduje sie migajacy banner naszego forum???

@PEACE, GURU & W_T - slonca!
Grzesio

Ps. W zwiazku ze schroomzami - 4 sloiki juz zaszczepione tym Lizard King, wszystkie na ciachu, malo zarodnikow bylo (z pol cm kw), cos czuje, ze przez to chuj bombki strzeli.

G

Guest

hey cannabinier ciekawy artykul, zwlaszcza koncowka. nie jest to tak debilne jak mozemy sie spotkac w telewizji czy w innym szmacianych gazetach. ogolnie podali plusy i minusy, ale po co ta opinia studentow, wiadomo ze spytali jakichs totalnych lamusow co nie wiedza nic na ten temat. ja mysle ze trzeba wiecej pisac i wiecej sie o mj uczyc samemu zeby miec argumenty do obrony na kazdy atak.

ps. fish Black Afghani x WW jeszcze nie peklo. caly czas czekam hehe.
aaaa Hot Cargo rzezniku, co Ty tam wyprawiasz, toz to baton wielkosci nogi hehe. pozdro good luck with harvest. aa i biada tym ziomkom co nie chcieli z Toba palic, teraz byloby im z deczka glupio widzac na jak porzadnego growera wyrosl ten maly wowczas man in the yellow shirt. hehe 3m sie
pozdro pes :wave:

Last edited:

rogin

Member
gelowas said:
Czesc bratia polacky!
Ps. W zwiazku ze schroomzami - 4 sloiki juz zaszczepione tym Lizard King, wszystkie na ciachu, malo zarodnikow bylo (z pol cm kw), cos czuje, ze przez to chuj bombki strzeli.

Ej grzesio nie ten dział :] A tak pozatym to opisz jak wygladaly te szczykawki ? Tzn jak zrobiles juz je to widziałes pływające czrne zarodniki ? Teraz po kilku dniach powinny zbić ci sie w kłębek napisz jaką średnice ma. I tak za dużo zrobiles szczykawek z tego odcisku. Powiem ci ze nawet z bardzo małej ilosci możesz zaszczepic słoik i wyjdzei ci ale napewno bardzo wolno będzie ci sie kolonizował i im czas kolonizacji bedzi dluzszy tym wieksze ryzyko dostania sie syfu. Szczególnie ze ty robisz ciastka.
Mogłbys dokladnie opisac w czym to robisz szklanka słoik a moze jeszcze inne ppodełko. I wogóle porob fotki.
PEACE

BiZZY

Member
@FISH Ale te Lowryder'y troche za drogie.
Ja pytalem o tego outa bo na next year cos chce zaplanowac.
W sumie FiSH to Ty tez szalejesz...
Sliczne masz te roslinki.
Mam pytanko bo mam od 4 dni 2 pestki grapefruita w wacie i cos te kielki nie wydluzaja sie tylko poszerzaja :/
Nie wiem o co im chodzi bo wczesniej wszystkie nasionka z Female Seeds juz po 3 dniach byly dluuuuuugie i byly gotowe do gleby.
A ma ktos moze jakies nasionka LR za free?
Wiem, ze w Polsce nie ma nic za free ale...............

Burek

Member
Wszyscy tu mają bjutiful rośliny :joint:
Dziś po południu jade na spota i porobie zdjęcia. Ehh fajnie byłoby jakby już były preflowery.

eddy

Member
Witam wszystkich grwmaniakow nareszcie doczekalem sie aktywacji konta :woohoo: :wave: wasze roslinki naprawde sa niesamowite, HOT Cargo naprawde mistrz , cheech and bong super budy i wogole wszyscy jesetesie zajebisci siedzialem i ogladalem codziennie co nowego dochodzi do icmag. Ja posiadam white skunki i freebie durban poison roslinki <jest to moja pierwsza chodowla> wiec jestem z niej niesamowicei zadowolony i mam zamiar sadzic wiecej wciagnelo mnie hehe :friends: roslinki maja ok 3,5 tygodznia chyba juz sie sam pogubilem , te zdjecia przedstawiaja 13 dniowe roslinki teraz stosuje biohumusa i jest ok tylko jedna z 4 roslinke ma problemy zolkna jej liscie :confused: .obecnie zamierzam zbudowac boxa 90 cm dlu 60 szer i 180 wys i jak na razie wszystko zapowiada sie ze bedzie pracce boxa sa w polowie brakuje mi tylko paru rzeczy
Pozdrawiam

Last edited:
G

Guest

siema witam kolejnych nowych uzytkownikow. welcome icmaggers hehe.
imho @dkx to nie forum towarzyskie tylko o uprawie mj, jak masz jakies zdjecia to napisz cos o nich co masz za odmiany. mysle ze HC na pewno Ci nie odpowie na takie pytanie. no coz to nie jest zabawa w klocki lego jak powidzial kiedys ktos :D:D kto siedzi tu o wiele dluzej [z reszta pozdro dla niego hehe]
dkx said:
hehe KONIECZKI PANY
nie rozumiem, ze niby pany czego jestescie?? hmm dziwne.
mysle ze podawanie tutaj nazw osiedli czy dzielnic troche jest niebezpieczne. radze skasowac.
@cannabinier, fakt ale chodzilo mi o samo koncowke. zgadzam sie z Toba. tylko te za i przeciw nie sa calkiem debilne. a napisalem ze ciekawe [ironicznie].
pozdro zioms :joint:
pozdro pes

Last edited:

Fish131

Active member
BiZZY said:
@FISH Ale te Lowryder'y troche za drogie.
Ja pytalem o tego outa bo na next year cos chce zaplanowac.
W sumie FiSH to Ty tez szalejesz...
Sliczne masz te roslinki.
Mam pytanko bo mam od 4 dni 2 pestki grapefruita w wacie i cos te kielki nie wydluzaja sie tylko poszerzaja :/
Nie wiem o co im chodzi bo wczesniej wszystkie nasionka z Female Seeds juz po 3 dniach byly dluuuuuugie i byly gotowe do gleby.
A ma ktos moze jakies nasionka LR za free?
Wiem, ze w Polsce nie ma nic za free ale...............

Dzieki Bizzy.
Wbrew pozorom w Polsce jest bardzo duzo za free jezeli chodzi o growing, no ale nie dla kazdego.
Posiedzisz tutaj dluzej, pokazesz co tam potrafisz i zobaczysz jak polacy potrafia sie dzielic :D
Pozdro

rogin

Member
Fish131 said:
Dzieki Bizzy.
Wbrew pozorom w Polsce jest bardzo duzo za free jezeli chodzi o growing, no ale nie dla kazdego.
Posiedzisz tutaj dluzej, pokazesz co tam potrafisz i zobaczysz jak polacy potrafia sie dzielic :D
Pozdro

amen :d