ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ja tam bywalem czasem jako widz raczej, pamietam jakos rok temu dymy byly ze stefa i cindirella i pozniej greenshaman zamknol chyba 3 czesc polanda . . . tam byla swietna galeria, masa informacji, straibase ! ehhhh tu juz nie to samo choc widze ze rozbitkowie dotarli
* to byla party-cindy a nbie cindirella (glodnemu chleb na mysli )
ale pamietam tez innych (raczej pozywtywnie), czesc po avatarach ,
tabalunga,cheech bong,kopernik,kobaia,baltazar/koza,kov,blind,pes3,fish,sweet-drems,cannabolic,cannabiner i wielu innych tam bylo a ktorych nickow w tej chwili nie moge sobie przypomniec . . .
foty robione 2 tyg temu, teraz wygladaja 2 razy lepjej rzecz jasna najgorsze ze nie wiem dokładnie ktora jest ktora ale jak zakwitną to z wasza pomocą moze damy rade pozdro
tu robione fonem tylko 3 krzaki, bo sie spieszyłem, jeden rozjechany :
Niech bedzie pochwalony wszystkim ogrodnikom...
W sumie nie wiem od czego mam zaczac bo w oczekiwaniu na aktywujacego maila stracilem wątek... Jestem pelen podziwu obserwujac wasze ogrodki a HC to moj idol hehe ktory niejednokrotnie rozlozyl mnie na łopatki swoimi zdieciami
Moja przygoda z pomidorami zaczela sie dosyc dawno, mysle ze przez te pare lat nabralem doswiadczenia lecz dopiero ostatnio zakonczony indoor odkryl wszystkie braki informacji ktore posiadalem.
Na dzien dzisiejszy mam pod sloneczkiem 21 krzakow haze x skun(f2) + jedna pania indoor ktora od jakis 2tyg pręży sie na siatce pod hps'em 400W w inkubarorze o powierzchni metra kwadratowego i wysokosci 2m.
Panowie ogrodnicy co z tym 10/14 w przypadku HaZe ? hmm w ktorej fazie flo mozna to zastosowac? Od poczatku czy pod koniec ? Dokladac 2ga 400W na flo czy jedna w zupelnosci wystarczy (mysle ze dam rade utrzymac odpowiednia temperature)
Konczac dzisiejsze pisanie zalacze kilka zdiec wyzej wspomnianego indoor ktory bardzo mile mnie zaskoczyl pomimo ze mialem troche pod gorke, dodam iz miejscowa juz nieaktualna...
PoZdRo
Greenthu masz na oucie haze x skunk? Myslisz ze dojdzie? W sumie jest krzyzowany z wczesnokwitnacym skunkiem no ale nie wiem czy da rade. Mial to ktos na oucie? Mam tego nasiona ale nie dawalem na outa.
Peace
U mnie w ogrodzie rosnie 7 HHxEM Mysle ze jak na pierwszy out to nie najgorzej choc znam ludzi co na pierwszy mają las I jeszcze zaopatrzyłem sie na ten sezon w nasionka LR i LRx[(EMxCHEMO)xHH] Zaniedługo będe dawał Fotki
wow jaka szybka reakcja... tak dalem na out bo mialem ciasno z salata, pestki mialem swoje wiec postanowilem zaryzykowac niz czekac na nastepny sezon. Czy dojdzie hmm realnie mysle ze nie dojdzie /flo przez 11 tyg mialem/ ale co tam...wygladaja swietnie, fotorelacja na dniach.
@Pozdrawiam wszystkich nowych
@Kurde musze skolowac fotki bo moje krzaki juz duzo podrosly Dzisiaj im dawalem drugi raz nawoz biohumus.
@Wszyscy ladnie lecicie, pes masakryczne krzaki
@Elo Pedro, niezly meszczak na makumbe
Wreszcie moje konto zostało zaktywowane
Na poczatku chcialbym sie spytac czy moge wpasc do Ciebie HOT CARGO na wakacje?
Te wszystkie foty Twoich roslinek sprawiaja, ze dostaje gesiej skórki.
HOT CARGO jestes BOGIEM !!!
Ale wracajac do tematu "Co w ogrodzie rosnie Ci?" to mi rosly 4 Easy Budy z Female Seeds ale wszystkie te laseczki zostaly pozarte przez slimaki.
Wczesniej mialem 4 White Widow ale zostaly pozarte przez myszy.
2 Weeksy temu mialem 4 Grapefruity i ...... nic ich nie zjadlo tylko, ze moja stara je wyczaila i wywalila z doniczek (
Jak tu sie nie zalamac...
Mam tez pytanko i mam nadzieje, ze dostane szybki answer.
Mianowicie chodzi mi o najlepsza, mocna i najlatwiejsza w uprawie na nasz beznadziejny klimat odmiane.
Fajnie by bylo jakby to byla jakas sativka.
POZDRO FOR ALL CANNABIS GROWER'S !!!
Bizzy a ja czesto mysle ze mam pecha hehe.
No juz jest bardzo pozno i watpie ze Ci dojda jakies odmiany ale w sumie ja tez ciagle sieje i wlasnie przedchwila wsadzilem c99 do ziemi
Tak jak Polak mowi mozesz kupic sobie LRa. Cena troche wysoka no ale napewno dojdzie hehe Nasiona LRa dostaniesz takze na cannabis.fr.pl .
Peace
PS: Tylu nowych userow. Stara ekipa moze by jakas fale przeprowadzic heheh JOKE