What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Pes chetnie bym walną dzisiejsze fotki ale cos mi sie zdjecia nie chca updatowac mam tylko dwa:
hawaii&skunk1 nawuz jej dobrze posłuzył ładnie sie zzieleniła i pokazała męskie preflowery kurwa
10488P6280012-med.JPG

ww ona za to pokazala zenskie preflowery chciaz wolal bym zeby bylo na odwrot
10488P6280010-med.JPG

Jedynie mi ten młody hawaii&skunk zmarnial ale to chyba deszcz go poturbowal...
Fruitbowl nabral wigoru, jak wam fotke pokaze to go nie poznacie :D
hmm mam fotki wszystkich preflowerow wszystkich plantow co je pokazaly i wnioskujac z nich to mam 3 meskie - 2 hawaii&skunk :badday: i 1 hh&em
3 żeńskie - PP ktory caly idzie na sionka, WW, hh&em
Oglnie dostały znacznego kopa po tym koktailu
Czekam jeszcze na okreslenie jednej ww. h&s1, fb. i hh&em
Mam nowy nabytek sionka Lowrydera (F3) moze nim podciagne sobie plon o jakąś skromna ilosc.

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Siemacie chopaki,tydzien bez kompa a mi juz odbija,tyram w uk fizycznie jak osiol i bardzo mi smutno kiedy wspomne zaciszne lesne laki i pomysle ile planow z nimi wiazalem, wspominam boxa ktory stoi w Polsce pusty i krew zalewa ale moze niedlugo tu cos zakrece by zasadzic.

W uk zdecydowanie lepiej wychodzi sie na kupowaniu u dila niz u nas, zawsze mam super zywiczne topki po okazyjnej cenie 10 funciakow za worek w ktorym jest jakies 2g czyli podobnie jak u nas z tym ze nie slyszalem by komus lipe sprzedano.

Ogolnie to ludzie tu sa fajni- inni,tolerancyjni,sympatyczni... zdazylo mi sie palic z jamajczykiem w bialy dzien na ulicy,faceta znalem od 10 min. N astawienie tutejszych do palenia mi sie bardzo podoba i polecam przyjazd na wyspy nawet bez perfekcyjnej znajomosci jezyka,ja sie dogaduje z ludzmi z calego swiata Polsko-Angielsko-Migowym (PAM) i jest dobrze i coraz lepiej.

next raport soon

WIELKIE POZDRO WSZYSTKIM,trzymajcie sie chlopaki i dbajcie o dziewczyny:)

peace

Fish131

Active member
Tak zalapal bana w sumie za nic bo poprostu admin zle zrozumial slowo rogina ;/
Malo tego ze dostal bana... Jego thread zostal zamkniety ;/
Zle sie dzieje i nie ma sie do kogo zglosic :/

Nie chce tu nic pisac bo jeszcze napisze cos niestosownego lub niezrozumialego dla admina i rowniez dostane bana...

Last edited:

rogin

Member
nooo wkońcu po kolu godzinak płaczu wkoncu ma aktywne konto :D

Wiem ze pisało kilka osób do DG i DZIEKUJ E WAM WSZYSTKIM ze sie postawiliscie za mna :D !!! A głównie chodiz o Fisha, Kova, Madixa i PESA <ganja>

PEACE ziomki

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehehehe

tak to jest jak sie ludzie nierozumio,hehe

ciesze sie ze to tylko male nieporozumienie , tesz jusz mialem wyslac pm do dg ale widze ze jusz wszystko jest dobze. pisac,chodowac,palic i ze slangiem uwazac,hehe

peace

Fish131

Active member
No Rogin nie damy banowac swojego ziomka bezpodstawnie...
Pozdro i rowniez THX dla wszystkich za interwencje.

troyan

Member
hej Wam!
wlasnie przed chwila wrocilem ze spotu i ladnie moje passionki sie rozwijaja, pogoda dopisuje, sloneczko przygrzewa i od czasu do czasu deszczyk popada :)
przy okazji podlalem kwiatki roztworem 'insolu w'
oto foty

POZDRAWIAM WSZYSTKICH GROWEROW:)

PS. Miał by ktoś uzyczyć pylku jakiejs dobrej odmiany? jak cos to PM

G

Guest

:wave: siemka,
kolejny updacik. po deszczach i upalach grow zwariowal jeden z drugim. biohumus ostro daje rade. klony sie klonuja pieknie a c99 i balck afghani ladnie sobie rosna. [thx fish i tomasz] pylek jeszce nie w boju. i tu wlasnie mam do was pytanie. postuje zdjecia dosc juz rozwinietych bongosow. jak myslicie ile im jeszce trzeba zeby zapylic. roslinki tak rozwniete najbardziej to cross: durban silver star x sweet roxana. tyle te maja take bongi i jeszce COB x passion 1 ale mniejsze.

Roofspot

Roofspot2

Roofspot3

Roofspot4

Groundspot1

Roofspot5

pozdr pes :wave:

WeedTime

Member
super krzaki wszyscy.

rogin dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo.

pozdro Leptosoma, dobrze ze wszystko OK, mowisz ze robora ciezka ? ja w sobote lece do amsterdamu, potem do norwegii na dwumiesieczna charowke ;) odezwij sie jeszcze i powiedz co tam slychac na wyspach.

ps. ma ktos jakies doswiadczenie z przewozenia blantow samolotem ?

pozdro

Fish131

Active member
WT jedziesz do adamu wiec chyba tam nie chcesz brac baki ale w droge powrotna owszem??

PS: zalatwiles mi kontakt z tym o kogo Cie prosilem?

G

Guest

rogin zajebiscie ze sie tak to skonczylo, ja tam wsumie nic niepomoglem :) ciesze sie ze jestes z nami :p :D

pes chyba prowadzisz :D ogromne one sa a to jeszcze niekoniec...
uwazaj te co sa na dachu zeby ich korzenie ci chatki nierozjebaly :D

lepto :wave:

duce a gdzie moj ulubieniec? :yummy:

Last edited:

cheech and bong

Active member
ja pier.... PES co ty tam robisz:) Jak mozna z tak perfidna bezczelnoscia w panstwie policyjnym takie potwory uprawiac heheh oj mozna mozna przypominaja mi sie moje 4 metrowe maui waui to byly czasy. Pozazdroscic ci tylko moge takich zdrowych okazow ja w tym roku moja partyzantke okupilem wielkimi stratami ale to tylko ze wzgledu na zawirowania w zyciorysie i brak czasu. Kiedys to odwiedzalem spota co 2 dni dbalem i pielegnowalem roslinki tak bedzie jak przejde na emeryture. Szczerze wierze ze do tego czasu ozdychaja wszyscy obecni politycy a ich brudne miejsca zajma mlodzi swiatli ludzie ktorzy zrozumieja ta potworna pomylke jaka jest delegalizacja marijuany, przeciez to jest chyba obecnie jedyna szansa dla naszej zdegenerowanej gospodarki/ Stworzmy cos na ksztalt holandii gdzie ganja stala sie bardzo prezna galezia gospodarki i rok rocnie przynosi potezne profity temu malemu sprytnemu ogrodniczemu krajowi. Dobra nie pale wieej afghana bo za duzo gadam a o ile mnie pamiec nie zawodzi mialem sie uczyc ;] mam nadzieje ze nikogo nie zbulwersuje ten potok bezpostaciowych mysli ktore nic nie wnosza, a moze cos wnosza? mysle hehe beznadziejnie skonstruowalem to zdanie
niech sie zazieleni w Polsce
podpisano
zielonej pamieci CHEECH z doliny zamuły :) haha co ja pierdole

Last edited:

castlevania

Member
witam wszystkich!!! moze ktos mnie jeszcze pamieta z OG (PEDRO) niesamowiete ze wreszcie tu sie dostałem od 2 miesiecy probowałem sie zarejestrowac na tym forum, pisałem co tydzien do oldpinka bez powodzenia wczoraj znowu napisałem ze probuje sie rejestrowac z roznych maili nickow i nic napisałem ze musze tu sie dostac bo codziennie czytam forum ale cudem by było jak bym mogł postowac:) i wreszcie jakims cudem aktywowali mi konto:):) ,bo nie ma co tu siedzi smietanka growerow z polski:), mam nadzieje ze mnie przyjmiecie dobrze.
Co do sezonu 2006 mam juz spore krzaczki:) wiec tak 10xAK48 , 10xSADPxS , 3xAURORA INDICA, przetrwało na dzien dzisiejszy 11 krzakow (jak do tego doszło napisze niedługo) :-/ jak tylko porozkminiam jak sie ładuje foty to zapodam kilka pozdrawiam !!!

Fish131

Active member
A siemanko Pedro. Witam ziomka z OG Poland Teamu hehe :D
No dzialaj Pedro i wrzucaj foty.
Skoro aktywowali Ci konto to chyba dobre wiesci, oznacza to ze znow bedzie mozna sie rejestrowac na IC.
Pozdro.

Trance a Ty kto? Z OG?

bmx

New member
Zdrastujcie growery ! :wave:

mi tez aktywowali konto ....

Ja mam guirella Passion#1 oryginalny z DP i moje rosliny sa zupelnie inne niz trojana. maja inne liesice IMO trojanowe to jakis pheno sativa .. moze sie myle

Latest posts

Latest posts