What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
tak, mszyce, straszne chujki ale nie tak grozne jak przedziorki - bardzo wrazliwe na chemie, na szczescie.

pirimor jest ok ale jedna puszka aerozolu starczy ci na dokladne opryskanie 2-3 roslin a kosztuje ok 10 zeta.

lepiej kup plastikowy rozpylacz o pojemnosci minimum 1 litr (wiekszy lepszy) i jakis srodek owadobojczy (karate czy inny, sporo tego jest na rynku) - do konca sezonu powinna starczyc fiolka 200-300ml za ok 10 zl.
sa takie specjalnie na mszyce i takie ogolne-owadobojcze. jak pisalem, mszyce sa wrazliwe na chemie i co nie kupisz to ukatrupisz.

ale przeczytaj sobie uwaznie instrukcje tego srodka - bardzo mocno go sie rozciencza, o ile pamietam to ok 5ml na 10 litrow wody.

No i nie uzywaj tego rozpylacza do niczego innego juz potem, tylko do opryskow owadobojczych (ewentualnie grzybobojczych gdyby zaszla potrzeba).

pozdr.

ps strasznie jestem ciekaw jak wygladaja moje rosliny (i czy jeszcze wygladaja) ale nie bylem na spotach od miesiaca... niedlugo chyba uda mi sie tam wybrac i zapodam jakis update

G

Guest

ok panowie teraz maly updacik,
i znow planty przetrwaly wszystko. wielka burze z piorunami mega wiatrem i gradem. :woohoo: sa silne bardzo. modelki sa po kolejnej sesji z biohumusem. a teraz dzieki poradom kova, i kilera potraktuje je jakims srodkiem na mszyce. niestety nie mam nic kasy wiec sprobuje ten bioczos mama uzywa go w ogrodku i jakos nic jej nie marnieje. u mnie tez na razie nie ma paniki ale widac ze juz sie zaczynaja legnac bastardy :D. ok czas na fotoski.

Bubbleberry x Buddah Sister

Roof Spot

Ground Spot

c99 seeds :) i kloniarka na 10 clonesow

Ground Spot cdn

pozdro pes hehe

:wave:

Fish131

Active member
Wow Pes! Prawdziwe monstery! Na jesien to Ty bedziesz musial je scinac albo siekiera albo pila spalinowa bo lodygi maja wyjebanie drzewiaste! No i jeszta ta Twoja frekwencja 18 panienek i 2 niewiadomki! Oj ziom nie bedzie Ci sie nudzic w zimie oj nie :D
Zycze powodzenia w walce z tymi malymi kurwami! Wykoncz scierwa!
Pozdro ziom.

LDV

Active member
w ogole dobry na wszekie robactwo jest wywar z tytoniu...

Bieżemy ze 4 fajki na litro wody w ciepłej wodzie niech sie moczy całą noc nastepnego dnia spryskujemy i robactwo zdycha...

G

Guest

dzieki chlopaki dzieki,

zrobilem jak piszecie spryskalem wszytko dookola tez a nie tylko same rosliny. spryskalem takze powierzchnie pod lisciami i lodygi. wlasciwie to zdeterminowany lol pryskalem wszystko co mozliwe. szczyty z gory tez. mam nadzieje ze bedzie ok. na opakowaniu tego srodka napisane jest ze nalezy jeszcze za tydzien spryskac. tyle ze lol mnie juz sie skonczylo. zafascynowany reszte wykorzystalem tez na drugeigo spota. zadziwiajace iz jak mialem slabe rosliny w zeszlym roku to nic ich nie jadlo teraz jak sa ladne i zdrowe to wszystko sie ich czepia. hehe robale tyz wiedza co dobre widocznie.

pozdro i dzieki pes :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wyglonda ze majo zamalo nitrogen. jak sie kwiaty robio jasno zielone i zaczynajo pobierac co mogo z lisci to tak bendzie.
ja ostatnio posypalem na out guano wysokie w nitrogen. po tygodniu kwiatki so ciemno zielone teras. chociasz tam nic niepotszebowaly ale na veg to jest dlanich najlepsze.

G

Guest

kapelusz wyhaczony na melanzu :D :D :D :D powiedzcie ze fajny :p
hehehe

pes w niecaly miesiac to calkiem kurwa zajebiscie :D
w tamtym roku tez ladnei ci szlo w tym sie przygotowales widze zajebiscie :D
czekam na jesien, zaskocz mnie pesiu milo :D

wogule wszystkim wam zajebiscie rosnie mniam mniam mniam :yummy: :yummy: :yummy:

ja troche najebany :D :joint: :bat: :woohoo: :sasmokin: :yummy: :wave:

pozdrawiam wszystkich zielonych konsumentow :D :joint: :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
white russian

664IMG_7602.jpg

664IMG_7596-copy.jpg

sensi skunk x sensi star (niedlugo) hehe

664IMG_7619-copy.jpg

peace

G

Guest

good work Hot C. :)

Pes a sprawdzałeś czy twój busz lubi Hop-Cole ?? :chin:

Last edited:

Fish131

Active member
HC no gajny gigantyczny top tego WR! A reszta tez cudo :D

PS: Hot Cargo powinienes zmienic swoj nich ale nadal bedziesz HC tylko teraz bedzie to skrot od Huge Cojones :D

T

technoMAXgrower

Pes rosna ci planciory niemal tak szybko jak na indoor
Hot duzy ten Russian to widac od razu robisz na prowadzisz go w lst czy sog?
Fajnie wyglada ten top z nasionkami

Black cherry pheno#1 kwitnienie 45 dni
topy wszedzie oblane zywica
tu po wstepnym manicure nie zawracam sobietym az tak glowy bo pozniej koncowki lisci ktore widac po miesiecznym curingu same sie wykruszaja.

pozdro zioms

Last edited:

LDV

Active member
Dzisiaj zebrałem pyłek z Santa Marii - sypał sie od dwóch dni ale w nikłytch ilościach a dzisiaj posypalo się nieźle...

Zapylanie powinno sie udać za miesiąc będzie White Widow x Santa Maria
Santa Maria F7 (pheno karłowate liście dosyc niskie ale na kwitnieniu duze w huj kwiatki i sie wyciaga dopiero wtedy lekko) Powinno byc takie kawowe cudo bo męski skurwiel też się ładnie krzaczył i miał podobne "ostre" liście tylko że rósł dosyc ładnie...

Zobaczymy co będzie:
Jeśli ktoś chce pyłek Santa Maria (F6) to niech napisze.
Będe wysyłał tylko tych co do ktorych jestem pewien ze sa bezprzypałowi...

A teraz trzeba sie odezwac do Tomasza hehe zeby zrobic jeszcze pestki Soma Diesel x Santa Maria i White Widow x Soma Diesel :D

pieknie pieknie obiecuje ze w przeciagu 3 dni zrobie fotki :)