ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
rybka moje Santa Marie też bardzo mocno pachną kawowo-zielarskim zapachem z przewagą kawy i to dużą...
Szczególnie na wegu teraz bardziej taki kawaowo-haszyszowy z lekka przeewaga kawy...
HC mi sie ono tez na maxa podoba szczególnie że to pomnik przyrody i znajduje sie ok 200m od mojej miejscówki
Rozpierdalaja mnie włsnie takie drzewa cały las rośnie np w świerkach a tu 1 taki wyjebany rodzynek i nie wiadomo z kad sie tam wział
może ma ktoś z was na opych lampe UV taka do sterylizacji pomieszczeń co w szpitalach mają ?
Klimatyczne foty panowie! w malowniczych terenach mieszkacie/sadzicie co niektorzy tutaj.
outdoor: trzeba przyznac ze pogoda jest wrecz idealna dla waszych roslinek ciagle jest wilgotno i slonce daje bez przerwy do pieca. Jak widac na zamieszczanych fotosach plantom takie waruni wyraznie pasuja.
hot ciekawe zjawisko wychwyciles
weedtime taaa, foty Elevator Mana wygrywaja te zawody
tymczasem u mnie nie obylo sie bez przygod przezylem niemalego stresa jak pizgnely mi balasty w lampionach (do tej pory nie wiem oco kaman i co im odjebalo)w boxie zapanowala 3dni ciemnosc wymienilem je i jest wporzo choc po tym motywie wydaje mi sie ze planty jakby przestaly rosnac i stracily wigor .
...rzeczywiście marniutko wyglądają te Twoje chude patyczki TMG .
Zawsze się bałem tych HPS'ów, ale jeszcze nigdy, nic mi nie wybuchło . Technomaxgrower, nie odniosłeś jakiś obrażeń ??
Nie, nic mi nie jest na szczescie.
Sprzet mam podpiety pod sile i mialem rozne filmy z pradem ale tak to jeszcze nigdy sie nie zdarzylo -balasty sie teraz nadaja jedynie na smietnik
Poza zachamowanym wzrostem to topy prezentuja sie ok
Jedno pheno black cherry juz doszlo i na dniach wylatuje z boxa w ciemno 48h i tracham ja
witam, mam problem z temp. w boxie, jest tak goraco ze zwiedly mi dwie male roslinki a wiatraczki sa non stop na full i nawet przymocowalem wiatraczki na lampe, odechcialo mi sie meczyc z tym hps 400w i chcialbym go sprzedac albo zamienic na 250w, chetni pisac pm'a, mam dokladnie taka lampe http://allegro.pl/item110497925_lampa_sodowa_hps_wls_philips_son_t_400w_sgr_200.html
sorry fish i/lub polak ze pomyliłem sie, ale wczoraj byłem skuty+najebany i sobie pisałem pościki...
kurde musze wreszcie znaleźć aparat bo widze ze sie za bardzo panoszycie hehehe zaplace swoje wielkie topiska to bedziecie bladzi
A tak na serio to te całe pieprzenie z blokadą fotosyntezy od temperatury to jest pic na wode. Jak moje krzaki były młode to pizgały zajebiscie przy 40 stopniach
Teraz rosną przy najwyzszej temperaturze 37 stopni a w nocy maja 27-30 i żyja i rosna nienajgorzej...
Jakie są sposoby (takie wynalazki), nie licząc klimatyzatorów (chodziaz juz szukałem jakiegoś klimatyzatora ale bym musiał dziure nad oknem w scianie robic hehe) zeby obnizyc temperature... Juz wydajeniejszej wentylacji nie zrobie na nastepny grow bede troche modyfikowal ale teraz to juz nie wchodzi w gre...
Weed Time cos pisal o suchym lodzie jak to sie stosuje i gdzie idzie kupic?
mam powazny problem i kompletnie nie wiem co jest. otoz problem to takie jebane robaczki :/. nie wiem co to jest, kieruje prosbe o pomoc do bardziej doswiadczonych w walce z pestami. a oto ta banda skurwieli na jednym z lisci i nizej to co zrobily te same robale ze szczytem mirabelkowym.
pozdro pes
ps wieczorem update ale to mnie tak zaniepokoilo ze masakra. na ground spocie czegos takiego w ogole nie ma tylko na dachowym. posiadam taki srodek jak "BIOCZOS" ktos go juz uzywal i wie ocb? peace
Pes Pirimor jest dobry ale jak masz dostep do środków chemicznychto to bym bardziej proponował Decis lub Karate naprawde dobre środki!!
TMG obfite topki chba nie jeden by chciał zeby mu tak zmarniały!!