What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
fajne zdjencia wszyscy, super

rogin te dzewo to ja chce miec w moim ogrodzie, pienkne jest

5900d_b.jpg

peace

LDV

Active member
rybka moje Santa Marie też bardzo mocno pachną kawowo-zielarskim zapachem z przewagą kawy i to dużą...
Szczególnie na wegu teraz bardziej taki kawaowo-haszyszowy z lekka przeewaga kawy...

rogin

Member
HC mi sie ono tez na maxa podoba szczególnie że to pomnik przyrody i znajduje sie ok 200m od mojej miejscówki :D
Rozpierdalaja mnie włsnie takie drzewa cały las rośnie np w świerkach a tu 1 taki wyjebany rodzynek i nie wiadomo z kad sie tam wział :)

może ma ktoś z was na opych lampe UV taka do sterylizacji pomieszczeń co w szpitalach mają ?

Last edited:

polak

Active member
LDV zobaczymy jak bedzie na flo, ale przyznaj ze zapach przyjemny bardzo :)

Piekne fotki wszytkie, piekne :O Mamy czym nacieszyc oczka :)

p.s. wrzucajcie je na moj thread, nie robmy z Polanda takiej sielanki hehe

T

technoMAXgrower

Klimatyczne foty panowie! w malowniczych terenach mieszkacie/sadzicie co niektorzy tutaj.
outdoor: trzeba przyznac ze pogoda jest wrecz idealna dla waszych roslinek ciagle jest wilgotno i slonce daje bez przerwy do pieca. Jak widac na zamieszczanych fotosach plantom takie waruni wyraznie pasuja.
hot ciekawe zjawisko wychwyciles
weedtime taaa, foty Elevator Mana wygrywaja te zawody

tymczasem u mnie nie obylo sie bez przygod przezylem niemalego stresa jak pizgnely mi balasty w lampionach (do tej pory nie wiem oco kaman i co im odjebalo)w boxie zapanowala 3dni ciemnosc wymienilem je i jest wporzo choc po tym motywie wydaje mi sie ze planty jakby przestaly rosnac i stracily wigor .

48day tak naprawde to 45 bo 3dni sa w plecy

Last edited:

Fish131

Active member
TMG ja bym bardzo chcial zeby moje wszystkie planty tracily na wigorze tak jak Twoje hehe. Wyjebka rosliny !! :D

Muczaczo

Member
...rzeczywiście marniutko wyglądają te Twoje chude patyczki TMG :D.
Zawsze się bałem tych HPS'ów, ale jeszcze nigdy, nic mi nie wybuchło :D. Technomaxgrower, nie odniosłeś jakiś obrażeń :D ??

T

technoMAXgrower

Nie, nic mi nie jest na szczescie.
Sprzet mam podpiety pod sile i mialem rozne filmy z pradem ale tak to jeszcze nigdy sie nie zdarzylo -balasty sie teraz nadaja jedynie na smietnik
Poza zachamowanym wzrostem to topy prezentuja sie ok
Jedno pheno black cherry juz doszlo i na dniach wylatuje z boxa w ciemno 48h i tracham ja

Motavation

Last edited:
D

dEv-9

Hmm w wakacje indoor jest nie polecany ze wzgledu na zbyt wysoka temp wlasnie, u mnie nawet bez tego jest tak goraco ze ciezko ogarnac. :hotbounce

LDV

Active member
sorry fish i/lub polak ze pomyliłem sie, ale wczoraj byłem skuty+najebany i sobie pisałem pościki...

kurde musze wreszcie znaleźć aparat bo widze ze sie za bardzo panoszycie hehehe zaplace swoje wielkie topiska to bedziecie bladzi :bashhead:

A tak na serio to te całe pieprzenie z blokadą fotosyntezy od temperatury to jest pic na wode. Jak moje krzaki były młode to pizgały zajebiscie przy 40 stopniach :smoker:
Teraz rosną przy najwyzszej temperaturze 37 stopni a w nocy maja 27-30 i żyja i rosna nienajgorzej...

Jakie są sposoby (takie wynalazki), nie licząc klimatyzatorów (chodziaz juz szukałem jakiegoś klimatyzatora ale bym musiał dziure nad oknem w scianie robic hehe) zeby obnizyc temperature... Juz wydajeniejszej wentylacji nie zrobie na nastepny grow bede troche modyfikowal ale teraz to juz nie wchodzi w gre...
Weed Time cos pisal o suchym lodzie jak to sie stosuje i gdzie idzie kupic?

Last edited:
G

Guest

siemka growerzy,

mam powazny problem i kompletnie nie wiem co jest. otoz problem to takie jebane robaczki :/. nie wiem co to jest, kieruje prosbe o pomoc do bardziej doswiadczonych w walce z pestami. a oto ta banda skurwieli na jednym z lisci i nizej to co zrobily te same robale ze szczytem mirabelkowym.

pozdro pes :wave:
ps wieczorem update ale to mnie tak zaniepokoilo ze masakra. na ground spocie czegos takiego w ogole nie ma tylko na dachowym. posiadam taki srodek jak "BIOCZOS" ktos go juz uzywal i wie ocb? peace

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Pes, mszyce oczywiscie, najlepszy srodek na nie IMHO to Pirimor w aerozolu, dostepny w kazdym ogrodniczym.

pozdr, kov

D

dEv-9

Takie gowno w zeszlym roku mi 2 papaye do samej lodygi oskubalo. :bat: trzeba je zniszczyc

KILER

Member
Pes Pirimor jest dobry ale jak masz dostep do środków chemicznychto to bym bardziej proponował Decis lub Karate naprawde dobre środki!!
TMG obfite topki :yoinks: chba nie jeden by chciał zeby mu tak zmarniały!! :D

Latest posts

Latest posts