What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

B

bronek

Kov strasznie mnie nastraszyles piszac zeby nawoz pokrzywowy stosowac nawet 1:50. Ja polalem ok 1:4.........!! widocznie nie wyszedl mi taki mocny ten nawoz, bo roslinki sie nie popalily, za to dostaly niezlego kopa ;D [moze to przez to,ze z mlodych pokrzyw??]
a teraz kilka fotek:
ladne sativove liscie [choc to passion]

tu mutancik-johny 12 palcow!!

poprzycinalem cholery-niech sobie nie rosna tak beztrosko :sasmokin:

a tu jeden ze spotow w calej 'krasie'

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
polska zasiana marysio w tym roku bardzo bardzo ladnie,hehe
wiedza dla naszych dzieci bendzie pierwszej kalsy,hehe

k_kaliber niezle topy,
WeedTime super buds shots,wow!!

peace

Fish131

Active member
Dzisiaj zaopatrzylem sie w slimakol :D Musze powiedziec ze ma fajny mietowy zapach. Jutro albo w weekend pojde obsypac nim spoty.

k_kaliber

Member
@Hot i KILER- dzieki i innym tez co nie pisza ale tak mysla ;))
Topy sa grube. Jeszcze nie sa spuchniete ale sa bardzo grube.
Po czesci dzieki gena,nawoza i ..... pewnej Szakirze(pozdro) obrucilem lampe i mam wiecej swietla.

Last edited:
G

Guest

maly updacik panowie. bardzo zdrowo sie wszystko rozwija hehe dzisiaj zostalo podlane biohumusem. zobaczymy co bedzie. zapowiadaja dobra pogode od soboty. tylko sie cieszyc :D

Last edited:

Fish131

Active member
Pes moze maly updacik ale krzaki ogromne! Kurcze taki wyczesany spot + extra nasiona daja wlasnie takie efekty. Az boje sie fotek z jesieni :D Pozdro

G

Guest

Kilka fotek z ogrodka

Mucha - jak pozowała to korzystałem ;) (macro swietne- szkoda ze mojej MJ nie chce mi takich zdjeć robic :( )

:woohoo: :woohoo:

Kwiaty

Pozdrawiam :wave:

PS

Pes3fan no i sie zazielenia :) naprawde bardzo ładne, życze owocnych zbiorów. Zielonoooo.. ;) Powodzenia!

WeedTime Ty już przesadzasz :D Śliczne kwiatuszki :yummy: oby smak równał sie z jej wyglądem i jest super!! A ile jeszcze bym ją czymał hmm... nie znam sie :D Najlepiej będzie wiedział Ojciec co jest dla córeczki dobre ;)

Last edited:

polak

Active member
Siemanko ludziska tutaj GanjaSmile :D
polak pozwolil mi czasem uzyc swojego konta

kurczaki widzieliscie nasze roslinki, polak mnie troche oszukal bo mowil ze nie bedzie chodzil na spoty hehe ale fajnie wiedziec ze roslinki se rozwijaja... u nas na pomorzu ostatnio troche malo sloneczka jest :( przewaza wiekszosc szarych dni ostantnio

jak patrze na zalaczone fotki to mi sie lezka w oku kreci, kurczaki zajebiscie miec swiadomosc ze jest w polsce grupa growerow ktorym rosna takie piekne rosliny!!! Jestem godny podziwu dla was i zazdroszcze takich roslin

hehe wybieram sie w sobote dopiero na spoty poogladac roslinki bo nie mam czasu wczesniej mialem kiepską sytuacje w budzie ale juz wszystko opanowane a wszystko dzieki swiadomosci 26 roslin wysianych na dzielni :D

POZDRO dla wszystkich i do uslyszenia caly czas czynnie sledze nasze forum :D

-----

tutaj polak :)

Ja bylem tylko na jednym spocie... :moon:

Last edited:

k_kaliber

Member
rogin said:
kaliber "obrucilem lampe i mam wiecej swietla." nierozumieme ?
hehehe
boxa mam prostokatnego a lampe mialem ustawiona tak, ze swiecila ...eeeee lepiej to pokazac na zdjeciu.hehehe
Skopiowano z "Budowa lampy - krok po kroku - ...czyli zrób to sam" hyperreal.info :: forum :::
swiatlo5jv.gif

dobra wreszcie znalazlem.ehh
ja mialem na odwrot tj mam tylko 1 lampe ale obrucona tak ze cala dlugoscia lampa swiecila na "dlugie sciany"
Lampa obrucona o 45* w lewo lub prawo

Last edited:
G

Guest

Elo Elo :)
@Bronek zajebiste planciory :) Podobaja mi sie :) Pzdr. ;]
@Weedtime nawet nie musze mowic jak jest ;] Napewno bedzie klepalo nieziemsko ;]

Oto moje planty. Odmiana to homegrownpurple x skunk#1 (tatus WDB :wave: ) Zdjecia sa z 30 maja. Nie sugerujcie sie data na zdjeciach bo kolega mial zle ustawiona na aparacie :)

A oto male conieco :))))) ( widzicie tam troche brazowego to tyton, jakos sie u nas przyjelo ze sie pali z tytoniem, nie pytajcie czemu bo chyba kazdy zna odpowiedz )

A to planty ktore wyrosly z jednego nasienia :) Dziwne :confused: Rozsadzac czy nie ?

A to choruszek, jestem ciekaw czy cos bedzie z tego :badday:

Pzdr. h9t

Fish131

Active member
Postanowilem zrobic maly crash test slimakolu. W tym celu zlapalem slimaka ktorego wlozylem do pojemnika i nasypalem troche slimakolu :D Teraz bede obserwowac :D

G

Guest

gerren super roslineczki tylko tak dalej :D no juz 2:0 jak obstawiacie ile przegraja z niemcami 5:0 chyba wystrczy :/

polak

Active member
W zwiazku z wlasnie przegranym meczu moze stworzymy taka nasza reprezentacje OG Poland Team podmienimy tych na mistrzostwach i wygramy? Co wy na to?

sorka za of top, ale musialem :p

Fish131

Active member
tussin said:
Apeluje zebys wypuscil niewinne stworzenie !

KU*** sadysto jakby ciebie ktos zamknol w pokoju i dal ci trujace jointy ? Ciekawe jakbys sie czol ??

ja ci powiem jak ten srodek dziala:

slimak na niego wpełza nastepnie go zjada i chowa sie do muszli i wypuszcza piane - zdycha / umiera ! ! !

Ale jesli nie robi ci on szkody zadnej to go wypusc.

Tussin a moze The Animals Man?
Slimak pochodzi ode mnie z ogrodu i mialem opcje albo go rozdeptac albo zrobic na nim testy. Wybralem druga opcje...
Wiem jak dziala slimakol ale nigdy go nie stosowalem wiec chce zobaczyc to w praktyce...

G

Guest

woow dobrze ze tussin nie wiesz co ja w mlodosci wyprawialem ze zwierzatkami roznej masci hehe
nieprzesadzajmy moze z ta humanitarnosci i wogole, zeby sie wyklucac o to jak ma zginac slimak ??
dla mnie to jesty jakoby smieszny powod

a co do meczu to NO COMMENT

Latest posts

Latest posts