What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

howdy:D zrobilem klona meskiej COB x Passion#1. reszta jeszcze rosnie jakby co klon mialby sie nie przyjac. rosnie sobie w butelce z drobna domieszka biohumusa. do sklonowania uzylem glownego szczyta, mimo ze raczej bierze sie dolne odgalezenia. no coz zobaczymy nie bylo czasu a bocznych odnog na tym dretwym meszczaku nie bylo widac hehe. zwyrodnialec rosnie na dachowym spocie dlatego nie moge go wykopac, zgodnie z moja technika ani wyrwac. korzenie panienek sa juz z nim zrosniete zapewne. ktos mi dobrze poradzil klonowanie, chyba fisz hehe. @thx fisz :D

aaa pisalem juz wam ze w ogrodzie mam 12 kobitek, czyli chyba dosc przyzwoicie jak na 25 plantow ogolem hehe. w kazdym razie nadal czekam z niecierpliwoscia na kobitki z odmiany shroom [ na razie dwa maluchy bezplciowe ]. tak marudze o tym schroomie bo dzieki niektorym spoko ludziom spalilem sobie trochu :D.

Schroom Cross Mix od HC

pozdro growerzy
pes

Last edited:

mario_PL

Active member
siemano, widze lux wszytkim rosna planty mimo sredniej pogody, wrzucam pare fotek swoich panienek, jak sie wam podobaja??
niektore maja lekko poturbowane listki ale to przez grad :badday:

Last edited:

rogin

Member
no Mario_Pl dają rade twoje roślinki nie musisz sie nawet pytać cyz sa dobre DAJA RADE

tussin przestań sie czepiac fisha przeciez to tylko ślimaki a nei psy czy koty bez przesady to prawie tak jak bys sie dojebał do mnie ze zajebałem dzisiaj muche bo latała i wkórwiała mnie.

PEACE

Hi!
Od ostatnich odwiedzin rosliny sporo urosly (w ciagu 2 tygodni), np. lebanese 2 tygodnie temu miala okolo 20cm, a teraz siega mi do kolan! Troche zaluje ze wysadzilem sporo krzaków [LowryderxNL]xLR fenotyp to ma po LR i krzaczki sa strasznie male...

I znów mam problem z jedną rośliną... koncówki liści stały się brązowe... Trzeba sie przyjzec zeby to dostrzec, moze ktos wie w czym tkwi problem?!

Fish131

Active member
Dzisiaj wybralem sie na spota aby go przygotowac.

Na poczatku wygladal tak:
sa to 1,5metrowe pokrzywy

Wycialem je :D

Potem wykopalem pierwszy dolek i wypelnilem go ziemia

Potem 2gi dolek

Calosc

Jutro jeszcze doniose tam ziemi i posadze te 6 krzakow

Potem poszedlem obadac krzaki i podsypac slimakolem :D

Ten to jest prze chuj :D Myslalem ze juz go nie ma ale jednak jest hehe :D

Last edited:
T

technoMAXgrower

LoFeRson trawulec - 37 day flowering

LoFeRson trawulec - 37 day flowering

Giant bud - Nebula

6276DSC2857-med.JPG

Mocarne geny od subcoola Black Cherry [C99xOrtegaxG13/blackberryxAK47cherry pheno]

Motavation [starwarz/medicin power]

:wave:

Fish131

Active member
Lofer :yoinks:
Wymiatasz chlopie az brak mi slow. A to dopiero 37 dzien flo :woohoo:
NA tej pierwszej focie widac ile Ty tam masz tych szczytow (chyba ze to odbicie od mylaru?). Zarzuc jakims foto calej hodowli.
Pozdro.

Last edited:
G

Guest

tak to prawda loferson naprawde super odmiany i widac przy tym reke swietnego growera. pozdro i obfitych zbiorow. niech Ci dziwki wynagrodza Twoj trud :D

peace pes

T

technoMAXgrower

dziekowa za pozytywne komentarze pes & fish :redface:. Tez jestem zdania ze wyjatkowo szybciorem dziwki sie uwijaja. Niestety nie mam foto calego grow, bo trzaskalem tylko w makro, na finishu jak sie zrobi ciekawiej to wtedy zapodam fota szerokokatne. W szafie jest szczyt przy szczycie, wykorzystalem kazdy cent2 powierzchni.

:wave:

Last edited:

czumek

Member
emano
skonczylem prace nad box'em choc nie jest on jeszcze calkowicie wykonczony, brakuje w nim koca ratunkowego, mazary sie powoli rozwijaja, wczoraj odebralem i zasialem ziarna Early misty na outdoora(nie moglem sobie wyobrazic wakacji bez wypraw na spota:) wrzuce je na jakis miesiac czasu pod hps'a przy naswietleniu 24/24 lub 18/6, dzis zapodam jakies fotki

pozdr

troyan

Member
ja takze bylem wczoraj na spocie i mimo tych dwutygodniowych deszczy maja sie calkiem calekiem.
mam jedno pytanie - jaki polecacie jak najlepszy nawoz do kwitnienia? w tamtym roku uzywalem substral do kwiatow. jest cos lepszego dostepnego w ogrodniczych?

G

Guest

Planton S lub Planton K wszystko z przewaga Potasu i fosfotu
Planton S mam i sklad jest taki N-0 22-K 16-P
I bardzo wydajny 1 torebka(200g) na 200l wody
czyli 1g na litr wody

ladnie ja tez w nastenym tygodniu jeszcze wysadze pare pasionikow, taki maly eksperyment-okarze sie czy bylo sen, mysle ze tak bo to wkoncu passiony ktore pozno kwitna i pna sie do gory jak szalone

pozdro

Fish131

Active member
Tussin na slimakolu pisze ze mozna rowniez miedzy roslinami. Pozatym widzialem czyjes fotki tutaj i rowniez mial wysypany slimakol obok roslin. Czas pokaze. Jak zobacze szkodliwe dzialanie to postaram sie jak najszybciej usunac slimakol ktory lezy bezposrednio przy roslinach.

KILER

Member
Wczoraj postanowiłem zrobić nawóz pokrzywowy!Juz sie pomalutku kisi!:D JAk juz bedzie gotowy to chce go uzyć w uprawie indoor!