G
Guest
howdy zrobilem klona meskiej COB x Passion#1. reszta jeszcze rosnie jakby co klon mialby sie nie przyjac. rosnie sobie w butelce z drobna domieszka biohumusa. do sklonowania uzylem glownego szczyta, mimo ze raczej bierze sie dolne odgalezenia. no coz zobaczymy nie bylo czasu a bocznych odnog na tym dretwym meszczaku nie bylo widac hehe. zwyrodnialec rosnie na dachowym spocie dlatego nie moge go wykopac, zgodnie z moja technika ani wyrwac. korzenie panienek sa juz z nim zrosniete zapewne. ktos mi dobrze poradzil klonowanie, chyba fisz hehe. @thx fisz
aaa pisalem juz wam ze w ogrodzie mam 12 kobitek, czyli chyba dosc przyzwoicie jak na 25 plantow ogolem hehe. w kazdym razie nadal czekam z niecierpliwoscia na kobitki z odmiany shroom [ na razie dwa maluchy bezplciowe ]. tak marudze o tym schroomie bo dzieki niektorym spoko ludziom spalilem sobie trochu .
Schroom Cross Mix od HC
pozdro growerzy
pes
aaa pisalem juz wam ze w ogrodzie mam 12 kobitek, czyli chyba dosc przyzwoicie jak na 25 plantow ogolem hehe. w kazdym razie nadal czekam z niecierpliwoscia na kobitki z odmiany shroom [ na razie dwa maluchy bezplciowe ]. tak marudze o tym schroomie bo dzieki niektorym spoko ludziom spalilem sobie trochu .
Schroom Cross Mix od HC
pozdro growerzy
pes
Last edited: