czumek
Member
diploidalny, ladne roslinki zazdroszcze Ci pogody, u mnie non stop pada a co najlepsze spota mam zaraz kolo rzeki a patrzac przez okno widze ze woda jest strasznie duza - powodz, wybieram sie teraz na spota z nadzieja ze roslinki jeszcze nie sa cale zalane i uda mi sie je przesadzic, mam nadzieje ze sie uda i te ktore uratuje wsadze narazie w doniczki i jak powodz minie pojda na spota
Nie dawno wrocilem ze spota, caly spot jest zalany, roslinki sa jakies 15/20cm pod woda, ale sa! wkladalem reke pod wode i dotykalem szczytow roslinek, od rana juz nie pada i mam nadzieje ze juz nie bedize padac, jak myslicie przezyja ? prad na spocie nie jest duzy wiec roslinek raczej nie urwie,
wkrotce zapodam jakies foty z wyprawy na spota w woderach wedkarskich i wodzie powyzej pasa )
Nie dawno wrocilem ze spota, caly spot jest zalany, roslinki sa jakies 15/20cm pod woda, ale sa! wkladalem reke pod wode i dotykalem szczytow roslinek, od rana juz nie pada i mam nadzieje ze juz nie bedize padac, jak myslicie przezyja ? prad na spocie nie jest duzy wiec roslinek raczej nie urwie,
wkrotce zapodam jakies foty z wyprawy na spota w woderach wedkarskich i wodzie powyzej pasa )
Last edited: