What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hey Gypsy, glad to see you're finally in a good mood! :tup:

hehe, znowu mamy jeden z dluzszych threadow na forum, no i przyznam ze naprawde wszyscy tutaj prezentuja coraz lepszy poziom hodowli, az strach pomyslec co bedzie za rok! :yoinks:

Poland Rulezzz!

pozdr, kov

cheech and bong

Active member
Hej pes kope lat :) 4/5 God Budow od Ciebie wyszlo ladnie jeden byl jakis zdeformowany i ostatecznie zdechl ale jesli choc jedna na te 4 bedzie zenska to bede szczesliwy dawno nie zasmakowalem w poteznej indice a godbud zapewne taki jest. Jesli dorowna czarnemu Afghanowi to bede bardzo mocno zagniezdzony w raju. Z recenzji jakie czytalem jeszcze niegdys na OG wynika iz jest to krol indyjek podobno powala na kolana wytrawnych zadymiarzy wiec mnie sprowadzi pewnie do parteru. Niestety do raportu z palenia jeszcze bardzo daleko. Mam nadzieje ze bedzie o czym opowiadac
pozdrowienia dla wszystkich ktorzy czynia Polske bardziej zielona niz to inspektorat ochrony środowiska przewiduje
aloha ;]

kaczy

Active member
Veteran
elo elo widze ze poziom growerow z sp OG poszybowal w kosmos. to i ja sie pochawle tym co mi kiwtnie w boxie. dwa zdjatka na zachete a reszta w moim watku:)
pozdrokaczy

G

Guest

hehe hello Gypsy. It's nice you like this thread. We do r best.

ekipa jest zwarta i gotowa. Duce pl piekne kwiatuszki :D. bardzo ladne crossy EM x HH ja mialem w zeszlym roku hh ale cos chyba za pozno wysialem czy nie wiem mutanty jakies nic z tego specjalnie nie bylo. jeszcze cos ukradlo roslinki na koniec hehe.

cheech wspaniale 4 god budy, bedziesz mial statystycznie 2 panny. ale moze byc wiecej. ja np spotykam sie u mnie teraz z niezla anomalia, a mianowicie nie moge przestac wynajdywac female. mam 10 roslin na ground spocie i 14 na dachowym z czego na pierwszym jest juz 7 kobitek a na drugim jest 5. co razem daje masakryczna liczbe dziwek. wczoraj wynalazlem chyba 2 kolejne COB x passion#1 i nastepnego rompa19 od cheecha z reszta. bedzie dobrze :D

kurka zmeczony jestem pilem od srody lece sie wyspac pozdro growerzy
peace pes

polak

Active member
Nawalacie chlopaki tymi fotkami az slinka cieknie, wszyscy brawo! pieknie to zaczyna wygladac, nigdy poland nie byl taki kolorowy :O
Musze dodac cos od siebie :)

Najmniejszy KOM, w dolku bez przygotowania tylko wyrwana wierzchnia warstwa trawy i mchu:

Najwiekszy KOM, ktores tam pietro lisci, troche podjedzony przez slimaki, ale pieknie zaczyna wygladac, ladne indyjkowe liscie, coraz szersze i wieksze :)

Teraz KOM zjedzony prawie calkowicie przez slimaki, moze przezyje?

Tyle by było z Kobajanskich roslin, czas na rosliny gieesowsko-polakowe :)
SMxICE (dwa dni temu pokazala wloski :woohoo:

No i ostatnie zdjecie na dzisiaj:

REVEGOWANY ICE (zaczyna normalniec)

PS Z tego co pamietam Gypsy ma jakiegos kolege z Polski :)

pozdrawiam

ps2 fotki z innego spota po weekendzie :D

Last edited:

rogin

Member
no wkoncu wybralem sie do ogrodniczego i zakupilem Biohomusa i ślimakol

powiedzcie tylko jak mam zastosowac tego slimakola ? Rozsypac wokół roslinki cyz co ? Jak bedzie padał deszcz to pewnei wniknie to wszystko w korzenie i bedzie lipa co ?
PEACE

G

Guest

Dzięki Pes3fan ;) i mi tez sie bardzo podoba ten kros.. niestety swoim zapachem przyciągnoł ślimaki a na dodatek mszyce sie tez pojawiły. Pachnie bardzo przyjemnie, zobaczymy jak bedzie kwitł czy zmieni zapach. A wiem ze ten wiekszy jest female :). I mam ich troche jeszcze na parapecie :joint:

I tak przy okazji chcialem pokazać fotki z 2. dniowymi klonami Big buda

Bo post bez fotek jest jak żołnierz bez karabinu :D

G

Guest

Nie rogin ja je dopiero co wsadzilem tam nawet sie jeszcze nie ukorzeniły. A klony męskiego osobnika bo chce zobaczyc jak sobie poradzi na dworze jak poradzi sobie dobrze(tzn. ładnie dojdzie, nie beda do niego problemem kilkudniowe opady itp.) to bede nim pylil pest na out, jak bedzie kiepski(tzn. nie dojdzie, bedzie wrazliwy na temp. itp.) to pyłek dam moze komus niech zapyli indorowa jakas odmiane... Ojciec tych klonow rosł bardzo dobrze, wiec geny beda miały dobre.

Last edited:

czumek

Member
emano,
ladnie wam rosna outdoorki :) u mnie zajebista lipa po tej powodzi, woda zeszla, wybralem sie na spota i ocalalo 8 roslinek z 26 ktore byly wysadzone obok rzeki. Te roslinki ktore przesadzilem powoli koncza swoje zycie, przesadzilem je do doniczek i nowej ziemi, korzenie oplukalem. Liscie wysychaja i opadaja na dol, zastanawiam sie w ogole czy jest sens je jeszcze trzymac, wygladaja tragicznie, jak myslicie jak je dam pod hps'a to odrzyja?
Poza tym mam juz box'a na indoora, jest troche maly zapomnialem go zmierzyc ale ma cos kolo 120cm dl i ok 50szerokosci, mam lampe hps 400w i raczej bedzie za mocna, jeszcze bede musial ja podlaczyc i zobacze co bedzie sie dzialo z temperatura,
jezeli ktos ma hps 250w ktorego chce sprzedac to niech pisze pm'a chetnie ja kupie albo wymienie sie za 400w

pzdr,

k_kaliber

Member
Czesc.
Wszystkie moje WW&Euforie#1 poszly pod noz aaa oraz SADPxS1 hehehe.
Teraz mam Black Domine i Bubblegum.Lepsze zdjecia pokaze pod koniec tygodnia musze zrobic pozadek heheh.
Fajnie ze tyle Wam rosnie. Pozdro.
Hps 250 Bat Guano i TOP MAX.
1 Bubble juz pokazal brazowe wloski i od 2 podlewan czyli 4-5 dni dostaje sama wode.
AAA i nie wiem co im popalilo tak liscie bo qmpel opiekowal sie jakis czas. hehehe kwiaty sa zdrowe.

Rosliny startowaly w hydro. 10=5 facetow + 5 babek (niestety wszystkie "THE HOG" to faceci. ale i tak jest niezle.
Nara.

:yummy:

KILER

Member
k_kaliber bardzo ładne kwiaty!! :yummy: Czekamy na smoke raport!:D
rogin ile dałeś za taki duuuży BIOHUMUS i gdzie go nabyłeś??

Last edited:

urban

Active member
Witam gorwerzy ;]
Mam problem z jedna marock x afgan na oucie ,a miaoniwicie liscie zaczeły sie zawijac do srodka.Myslicie ze za duzo azotu lub nawozu? , czy moze jeszcze cos innego?
Niestety niemam aparatu wiec fotki niemoge zapodac :/

PEACE

WeedTime

Member
gratuluje wszystkim pieknych roslin !

Kaliber bardzo ladne szczyty sie tworza. Ile maja dni flo? Jak pokazuja sie dopiero pierwsze brazowe wloski to mozesz je jeszcze zostawic na nawozach tylko juz powoli zmniejszac dawke, mozesz zyskac jeszcze sporo na ilosci. Masz bardzo dobre dodatki, do tego organiczne wiec nie wystarczy 1-2 tyg flush max.

White Widow 58dni - od 4 dni dostaja wode, mysle ze dam im jeszcze z 5 dni.

Ile na wasze oko jeszcze im brakuje do konca ?

4376IMGP3256.jpg

4376IMGP3257.jpg

4376IMGP3251.jpg

4376IMGP3191.jpg

macro
4376IMGP3183.jpg

mario_PL

Active member
siema, wczoraj bylem na spocie , roslinki sa coraz piekniejsze, pozniej wrzuce kilka fotek do oceny, chce je podlac saletra ale nie wiem jak odmierzyc 1,5g saletry, macie jakies pomysly?

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
WT trzymaj puki trichromy w więkrzości nie staną się mleczne, po wyglądzie topów to tak jak zakładasz - 4-7 dni max. moim zdaniem.

Mario, moneta 1grosz waży 1,64g. Weź jakiś długi cienki patyczek (np. taki jak do szaszłyków) i znajdź środek, zrób dziurke np. igłą i przeciągnij żyłkę lib nić. Następnie weź taśmę klejącą i na jednym końcy patyczka przyklej monete a na drugin woreczek strunowy i tak oto masz wagę, wagi wszystkich monet są podane na stronie www.nbp.pl

peace :wave: