What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

te dwadziescia kilka lat i wciasz zarzacy sie bat
neiche tego robic z za tych szarych krat
nie chce sie ukrywac i uciekac przed samym sobą
niech byc rzadem giertychem ani kims inntym tobą
uciekajc pod sejm z wlasnymi myslami
wiem jednak wciasz ze pod ich glupote jestemy oddani
wciasz dlanich pusci glupi z logiki i rozumu rozebrani
widzasz rzesze ludzi popieracjacych troszke inny swiat
wiem ze wtym co robilem robie jestem choc troche wart
jak narazie mam jescze maly fart
wiem ze mam troche szceliwych kart
ze lubie wsystkim daje i hoduje
wlasnie dlatego tam tez protestuje
bo wiem zatki jestem i tak funkcjonuje
wiem ze na swe zycie nie dilem zparcuje
od niego juz wiecej nieche i nie skorzystam
wiem swą sila oraz logikom jeszcze tryskam

edit1:

mam jud dość tego otecznie ktore pluje w moją strone
ma dosc tego ze to co mialby i tak jest nie zrobione
ze widza w narkotykowych glupich ignorantow
ktorzy chcamiec tylko wiecej zielonych fantów
skulajc glowe wciasz glowe przed kolejnym patrolem
tam sie czulem wciasz otoczony kolem
jednak wkolo dyma sila i ich pasywna posada
wiem ze tak by bylo na zawsze juz lepiej
choc wielu wciasz uwaza ze jest jednak wada
to nie zdrada stanu nie to chec spokojengo zycia....

Last edited:

WeedTime

Member
witam po przerwie,

ciesze sie ze forum juz dziala, a tym czasem u mnie zrobila sie niezla jungle ;]

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=26509

pozdro.

4376IMGP2726.jpg

4376IMGP2729.jpg

4376IMGP2730.jpg

G

Guest

Tak więc narazie ja dowiedziałem się że mój BB jest najprawdopodobnie facetem

Tutaj 2xPP robiłem z nimi LST żeby puzniej mieć je na klony ale zrezygnowałem.
wyglądają tak prostują się od kilku dni.

To jest WW sprobóje ją dać na out, może dojdzie :chin: (wsadzam ją dzisiaj na spot?)

Fotki ze spota dzisiaj też wam pokarze :D

Last edited:

polak

Active member
czesc misiaczki :* tesknilem za wami :) a wy za mna?

wieczorkiem zobaczycie moje fotki outdoorowe :D

pozdro :*

Hog dog

Member

Bardzo krzaczasty krzak Skunk#1

Szkoda tylko ze meszczak :/

A tu dla porownania SOL - Blockhead - freebie od Gypse'go. Oczywiscie wykielkowane troszke pozniej..

Peace

kaczy

Active member
Veteran
Hehe no wreszcie dziala, moze niedlugo wrzuce foty z MMM bo mam ich troche. pozatym wieczorem wrzuce fotki z mojego indoora i out. w domku okazalo sie ze na 6 roslin mam 5 zenskich calkiem kurcze sympatycznie:)
pozdro

G

Guest

Siemano ! :) Qrde ale sie steskinlem za wami :p Wrzucajcie foty z MMM. U mnie z outdoorem troche lipa :/ Wsadzilismy 10 krzakow i po kilku dniach juz bylo tulko 4 :/ Tydzien tam nie bylem bo padalo wiec nie mialem powodow... ciekaw czy rosna czy sa wpierdolone jush :/ na podworku sie grzeja jeszcze 3 krzaki w doniczce... No badzmy dobrej mysli.... Pzdr. h9t :)

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
No to podaje pare fotek z Marszu Miliona Blantow! Troche lalo, ale i tak frekwencja zajebista. Uczucie uczestniczenia w paradzie legalizacyjnej w samym centrum miasta niezwykłe! Troche szkoda ze kanaba sie nie bardzo przylozyla organizacyjnie. No ale jak nie ma kaski to nie ma porzadnego ciagnika z duza zadaszona platforma, tylko jakis kopcacy grat.

Zamaskowalem na fotkach twarze, ale policja i tak zajadle filmowala, no ale ch.., pieprzyc ich.

pozdr, kov

Million Marihuana March, 20 May 2006, Warsaw, POOOOLAND!

Last edited:

BlinD

Active member
siema siema :D :D

jestem juz po harvescie nieudanego indoora... wyszlo mi tego 2 sporawe sloiki :D ziolko nie jest takie zle.. narazie jedno szklo z tego spalilem i moc jest dobra jak dla mnie :p outdoor .. ;] mam ponad 10 roslin w kubeczkach ale nie mam spota zadnego ani nic .. tzn nie chce mi sie nic robic.. niedlugo moze sie zbiore zeby wysadzic... narazie wysadzone sa 2 rosliny WW albo RS (nie wiem bo wyjolem je z kosza po interwencji rodzicow i teraz nie wiem co to sa za odmiany)

Peace

Tomu

Well-known member
Veteran
Witam
Wrescie dziala forum :woohoo: u mnie trzy krzaczki California Orange Skunk rosna sobie , mialem pogrzeb grapefruita z femaleseeds :/ zachowrowala i nie odratowalem uschla cala.
Ps. kov widze ze avarta zmieniles na tego z czasow overgrow.
Pozdro

mario_PL

Active member
skoro wszystko znowu dziala to i ja wrzuce cos od siebie, 2 z 4 moich roslinek ,niestety cindy99 zginela (wysadzilem pestke z kielkiem od razu do ziemi na spocie), pozostały dwa grapefriuty i dwa northern lighty,

G

Guest

Witam, ale sie za Wami stesknilem :D:D
Pare fotek z outdoora. Rosliny sie ttroche powyciagaly ale pogoda u mnie jest taka chujowa ze nie ma sie co dziwic. Niektore rosliny mialy bliskie spotkanie z dzikiem - byly polamane, wyrwane z ziemi i nadal rosna :D

Pozdro

Last edited:

szok

Member
witam
żyję i mam sie dobrze , non stop spierdalam policji na motorze a najlepsze jest to ze nawet straz miejska podjęla wczoraj poscig za motorem enduro hehe co za fiuty !!!

nie mam akurat fotek ale juz zgralem na cd wiec zapodam fotki z harvestu , zebralem z jednej rosliny nawet 52g wiec niezle, szczyty sie uginaly pod ciezarem ...

G

Guest

No no ruszyło z kopyta forum....

rogin ja mam te dzdzwonice... powiem Ci ze strasznie wolno przetwarzają ten pokarm ale jak juz przetworza jest swietny !! Te 500 sztuk czy ileś co on chce sprzedać to mało, bardzo mało... ale gdybys miał armie 10tysiecznych dzdzownic robiły by ten biohumus naprawde szybko... tak wiec jesli masz ciepliosc i pieniadze to mozesz kupic ale jesli pokładasz w tym nadzieje ze nie bedziesz musial kupowac nawozow to odradzam.
PS
Ziemia od tych dzdzownic jest przednia !!

G

gelowas

A se napisze no po przerwie, czemu mialbym nie napisac...
Fishu, moje wrazenia z pobytu w stolicy chyba juz znasz, ale stukne dla tych co sie przyjechac nie chcialo.
Warszawa jest najbardziej policyjnym miastem jakie w zyciu widzialem, cala manifestacja pomimo deszczu byla spoko, troche wiecej osob aktywnych by sie przydalo, ale coz, moze to pogoda albo psy odstraszaly. Niestety nie doswiadczylem baletow na after party, gdyz kurwy jebane pokrecily nas w miedzyczasie i zesmy posiedzieli troche u nich, troche dlugo, bo do rana.
Udalo mi sie zamienic kilka zdan z napotkanymi podczas manifestacji Markiem Borowskim, Wilkiem i Bilonem, co bylo calkiem fajna sprawa, zaluje, ze przed rozpoczeciem MMM po dluzszej abstynencji z kolezka wypalilismy gibona co godzine i troche slabo zem kontaktowal, hehe, a przede wszystkim zaluje, ze nie posluchalem rady starszego i skonczylo sie wszystko tak, a nie inaczej.
Podsumowujac zachecam do uczestniczenia w MMM w nastepnym roku, ale trza byc ostroznym.
Zamieszczajcie jakies fotki z akcji chlopoki no!!! :D
Pozdro, foto from da spot koming sun
Grzesio

KILER

Member
Witam!!W koncu forum ruszyło!Widze ze na waszych miejscówkach i box sie ładnie zieleni!:) :yummy: Polak my tez za toba tesknilismy!!:>

tomasz

Member
WITAM WSZYSTKICH, NA DOBRY POCZATEK PO TAK DLUGIEJ PRZERWIE ZAPODAJE DOWCIPA:
Na akademii medycznej w Białymstoku skacowani studenci mają zajęcia z anatomii i pierwszy raz mają być świadkami sekcji zwłok. Stoją wokół łóżka z ciałem. Prowadzący zajęcia nagłym ruchem ściąga prześcieradło i oczom wszystkich ukazuje się topielec w drugim tygodniu rozkładu. Dłonie studenciaków wędrują w kierunku ust, a profesor ze stoickim spokojem zaczyna wykład:
Podczas tych zajęć dowiecie się jakie są dwie najważniejsze
rzeczy cechujące lekarza. Po pierwsze: brak jakiegokolwiek obrzydzenia.Po tych słowach lekarz wpycha palec w dupę topielca, po czym go wyjmuje i ku obrzydzeniu studentów, oblizuje.
Teraz - mówi - wszyscy, którym zależy na zaliczeniu mają to powtórzyć! Studenci medycyny (jak pisał Cornugon) to sami twardziele.Podchodzą i robią co im profesor kazał: palec w dupę, palec w buzię. Co drugi nie daje rady i po wszystkim wymiotuje. Gdy wszyscy skończyli profesor mówi:
I tak dochodzimy, do drugiej istotnej cechy dobrego lekarza:
umiejętność obserwacji. Ja wsadziłem środkowy palec, a oblizałem wskazujący.
Na przyszłość proszę o więcej uwagi.

G

Guest

Tak wiec jak obiecywałem fotki ze spota

hh&em (bardzo mi sie podoba ta odmiana)

A tutaj nastepna tura tego wsapanialego okazu sie syzkuje :D

hawaji&skunk
(temu przyciołem słupek wzrostu)

(ten rosnie normalnie bez zadnego przycinania)

WW ( drugiego zapmnialem sfotografowac :D )

Ruderalis Skunk (moglem poczekac ze wsadzeniem do ziemi bo 2 juz sie połamły :/)

będe jeszcze probował Northern light i Fruitbowl i moze wiecej WW

CDN.
:wave:

Last edited:
T

technoMAXgrower

Witam bardzo goraco!
Jeaa, all right znoiwu forum daje rade. Ta pauza powoli mnie zaczynala wkurzac, pewnie nie tylko mnie :smile:

trachnalem kilka fociszy swoich dziwek
ich stan na dzis przedstawia sie nastepujaco: wlasnie mija 19 dzien od przelaczenia HPS'a na 12h. Planty jeszcze rosna w gore ale najwiekszy boom na wyciaganie mialy w drugim tygodniu. Wyjebalem calkowicie azot tera jada na czystym fosforze i K Aha po przesadzeniu do kazdej donicy z mieszanka kokosu i perlitu sypnalem po garsci batguano.

tomasz, hehe dobre

Fajne relacje z MMM, ja jebie po huj tam tyle pal było przeciez to nie mecz Legia-Wisla.
te szczyty to efekt lekkiego pojarania przez lampe ale dzieki wczesniejszemu popryskaniu silikonem nic im nie jest stozek wzrostu zostal nienaruszony heh dostaly fajnych kolorkow

2 motavationy

White russiany

http://www.icmag.com/ic/gallery/showphoto.php?photo=181195&size=big&sort=1&cat=500 :wave:

Last edited: