What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Wilk

Member
Siema
Dzisiaj przyszly pestki Passion#1 od pana salvii :d Ciekaw jestem co z tego bedzie.
Jesli ma ktos te ziarna to niech na pisze jak z kielkowalnoscia.

Pozdro

G

gelowas

Duce, kielkuje w plastykowych kubeczkach jednorazowych 0,2l, nastepnie biere taki sam kubeczek zakladam na gore, tasma klejace w miejscu zlaczenia, dziurka na powietrze i jedziem. A tak poza tym mie tez sie niektore takie fioletowe robiom.
Wilku, od Salvii WW i Passion te normalne duze sionka sa gites, wszystkie kielkuja, nieraz w bobku bylo troche malutkich, ale to nie wiem, bo dalem znajomym jaraczom.

Na przykladzie Fisha zrobilem se miejscowke z dostepem do wody, gleba chyba zyzna, jakas mada rzeczna. :) Dodatkowo rosla tam niespotykana ilosc takich posych pokrzyw, niefartownie bylem w krotkich spodenkach, ale chuj - czego sie nie robi dla sprawy. Jak za 2-3tyg nikt nie skosi tych krzaczkow to chyba posadze troche wiecej szt, bo cos czuje, ze bedzie im tam dobrze.
@PEACE

Edit: BlinD wspolczuje, niezly zonk, tacy wlasnie sa przewaznie starzy, pierw mowia se jedno, a drugie wychodzi inaczej...

Last edited:

BlinD

Active member
Panowie
Kurw@!!!!!!!!!!!!!
Katyń , Hiroszima ,etc. :badday:
Dzis oto 20 roslin WW i RS opszlo sie je**ać .. (mam nadzieje ze u JAHA bedzie im dobrze w Syjonie)

Miaonowicie: Z qzynem bylem nawiesc dobrej ziemii i co ?? patrzymy a taj jego pies przebiegl nagle... a za nim jego ojciec(qzyna) ale myslimy gites troche bedzie mial wonty ale w koncu wiedzial o gandie i nie mial nic pzreciwko) pogadal , pogadal i poszedl... ja przychodze ze spota do domu a tu STARA ucieszona(ironicznie) pokazuje mi ziemie w pudelku... ja patrze a tam porwane wszytskie roslinki.... .. u qzyna koln za sprawa jego mamy rozdrobnil sie na kawalki 1cm. a u mnie mama zrobila harvest nozem mojego indoora (nagle odjebalo wszytskim starym jednoczesnie).... na szczescie indoor uratowalem bo byly gotowe do sciecia i susze go (co prawda nie udalny ale zawsze cos) a pestki mam kolejne sie zaczynaja od kilku godzin kielkowac .. tylko jak ja je przetrzymam w domu albo wyjde "do lasu" teraz na spota ?? Ehhhhhhh
Lipa w Paczkach ==> Pipa w Laczkach :badday: :badday: :badday:

Last edited:

Fish131

Active member
Uuuuuu Blind Ty to masz ostatnio kurewskiego pecha. Gdyby mnie spotykalo cos takiego jak Ciebie to bylbym conajmniej juz po kilku probach samobojczych (no chyba zeby ktoas sie udala) :D.
Moje kondolencje Blind.

LDV

Active member
BlinD to byla zmowa...
Musisz teraz pogadac ze starymi i im wcisnac bo inaczej to jest koniec...

Współczuje mam nadzieje ze mi sie takie cos nie wydarzy...

Wilk

Member
Ojojoj, współczuje
Tez mialem taka akcje( wszytskie sadzonki z parapetu nagle wyparowaly :/), teraz jest juz lepiej, nie obylo sie bez licznych rozmów.

Powodzenia w rozmowie ze starszymi :)
Pozdro

Fish131

Active member
Chcialem sie zapytac czy niemialby ktos do podarowania 1 sadzonki Salvi Divinorum?
Pozdro i sorry bo wiem ze to nie jest miejsce do zamieszczania ogloszen...
Jezeli ktos ma to prosze o PMa.

ICE Weed

7983ICE_weed1.jpg

7983ICE_weed_2_1.jpg

7983ICE_weed_3_.jpg

7983ICE_weed_1_1.jpg

7983ICE_weed_4_.jpg

Last edited:

Wilk

Member
no no fiszu, nawet niezła kupka z tego wyszła :joint: Zwazyles juz czy jeszcze nie ? Ciekaw jestem ile tego wyszło :yummy: ?

Last edited:

KILER

Member
Szczere kondolencje Blind!!Ty to ostatnimi czasy masz przeje...... pecha!!:((
Fish całkiem całkiem tego ci wyszło!! :yummy:

BlinD

Active member
Na szcescie jak reszra rodzinki poszla (rodzice qzyna) to uspokoilem starsza... nawet przy niej obieralem "topy" i tak w miare spokojnie gadalem.. no i oddala mi nasiona (bo podczas klutni zapomnialem wziasc ze stolu jedna paczke) ale usokoila sie oddala je i powiedziala , zebym tego nie wysiewal ale i tak wie , ze bede probowal :D :D .. dzis rano patrze a w tym pudelku z ziemia..Katyn oszcedzil jedynie dziecie (3 rosliny jeszce nie wyszly z ziemii ale maja 2cm kielek :D i znalazlem je :D ).... jakos bedzie ;] ale wqrzylem sie bo zasypalem 6 dolow po 50cm glebokosci dobra , kupna ziemia zmieszana z podlozem od pieczarek.. bede musial wziasc taczke i przewiesc ja gdzie indziej

A.. i kolejne okolo 20 nasion sie kielkuje ... zbunkrowane za misiem w siorty pokoju (ktora wie ocb :D :D)
Peace

PS. sorka za dlaba jakos zdjec ale bylem roztrzesiony i za slaba bateria do lampy blyskowej i ciemno bylo ale to zdjecie z harvestu WW (czemu takie "dziwne" to chyba wiecie :badday: ) :D :D

Last edited:

czumek

Member
BlinD wiem co to znaczy stracic swoje roslinki, w zime stracilem ww z fs ktore byly juz na flo:( u mnie rodzina tez wie ze hoduje i jaram, stara nie ma nic przeciwko ale babka z ktora mieszkam juz mnie za3na wkurwiac, wszedzie weszy i szuka, gdyby tylko znalazla to odrazu by wszystko rozjebala, ostatnio mialem farta bo stara mi schowala male roslinki przed babka :))
Fish mniammmm :)

szok

Member
siema ziomy\widze ze outdoor wali pełną parą
motorek na jakim zapieprzam przez lasy pola i łąki to YAMAHA XTZ660 TENERE (bo ktoś pytał,podobna jak na zdjeciu,czarna) nawet nie wiecie jaka jest dostępnośc do miejscówek na motorze, nawet nie wiedzialem ze tyle ich jest, odwiedzam miejsca w ktorych nigdy bym nie byl w zyciu bo samochodem nie dojedziesz a na piechote to sie nie chce, oj chłopaki polecam polecam.

Last edited:

Fish131

Active member
No nareszcie IC mag ruszyl. Juz mnie kurwica strzelala!!
Witam wszystckich :D:D

Na dziendobry kilka fotek z MMM :D Zaniedlugo bedzie wiecej :D

Przyznawac sie tutaj kto byl na MMM? :D

Last edited:

Fish131

Active member
A tu jeszcze fotki moje i Sweet-Dreamsa z podrozy i z wizyty u some1 i jego cudowna shisha :D

Shisha

Some1 i Sweet-Dreams

Ja i Sweet-Dreams

Postoj i przesiadka w Lodzi

Sweet-Dreams powiedzial ze ta chmura wyglada jak grzyb atomowy hehe :D

Dotarlismy do Wawy

Kierunek na palme zeby trafic pod sejm :D