What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

mniam rybko :D
pewnie zabujcza bedzie ta kuleczka :D napisz cos jak ja spalisz :D:D

szok: pokazal bys mniej wiecej na jakiejsc fotce jaki to motor? ile kosztuje?

Last edited:

Fish131

Active member
Madixx ja nie jestem samobojca wiec tego palic nie bede!

Nie proznujac zarzuczam fotki malych plancikow ktore bycmoze jutro wrzuce na spota :D

7983young_out.jpg

7983young_out_1_.jpg

7983young_out_2_.jpg

7983young_out_3_.jpg

G

Guest

To fish mi mozesz wyslac i ja ci powiem jak bylo :joint: Joke :wave: Bardzo ladny harvest :) Ja rowniez juz zaczynam outdoora. Narazie jedno nasionko juz mam w ziemi. Odmiana to homergrownpurple x skunk#1 od WDB ( :kissass: ) Reszta kielkuje. Zapowiada sie fajnie :)

BlinD

Active member
siema.... wrzucam zdjecia mojej GROM-adki same WW i rudreralis skunk wrzuce dzis moze zdjecie spota o ile dzis pojde tam :p

G

Guest

Nieźle fisz nieźle teraz tylko czekamy na wynik :)

BlinD hehe twoja gromadka w sumie nie jest taka mała... ale Ci zazdroszcze ze masz tak duzo tych rudalis skunk podobno są bardzo medyczne, rozklada kazdego ;)

LDV

Active member
szok masz racje zajebista sprawa z motorkiem ja sobie szukam jakiegos crossika moze uda mi sie rodziców nakręcić...

Fish wspaniałe krzaki! Małe jest piękne jak to mówią hahaha...
Napisz ile ci z tego wyszło i pod jaką lampą trzymałeś i na jakiej powieżchni (bo dziury oj dziury w głowie :) )
Napisz smoke raport heheh odrazu :p

Pozdrawawiam wszysktich i szczęscia przy szukaniu spotów życzę!

B

bronek

ladnie panowie, ladnie
juz nie moge doczekac sie fotek z wrzesnia 2006
bedzie kororowo!!

Fish131

Active member
Lampa to HPS Philips 150W
Powierzchnia 0,42m2 (0,56m x 0,76m)
Smoke raport:
Ziolo wchodzi i kopie szybko jednak z kazda nastepna minuta bomba sie powieksza. Zalepa jest nieziemska. Wszystko wkolo sie kolysalo rece lataly obraz sie zamazywal :D. Uczucie jak po pigule szczerze mowiac. Brak zmuly wrecz chcialo sie caly czas cos robic. Mialem strasznie lodowate zeby co mnie totalnie zaskoczylo... Takze mialem uczucie jakbym polknal pileczke pingpongowa i jakby mi utknela w gardle...
Pozdro.

LDV

Active member
Mi sie wydaje ze z tymi lodowatymi zebami to przesada ale nigdy nie wiadomo... :chin:
Poprostu taki efekt placebo...

Zobaczymy jak z tym bedzie przy kolejnych jaranich.
Albo daj to kumplowi nie mow ze to ice ani nic takiego niech zajara i wydaje mi sie ze nie bedzie mial lodowatych zębów :)

Ostatnio zielsko trzymalem w tabakierze z tabaką mietową przez dosyc dlugi czas w hermolu. Jak ja wyciagnolem (przypomnialo mi sie ze tam jest) i palilismy z fajki wodnej to w ustach i w gardle i płuchach miałem efekt jakbym wypił tymbarka miętowo-jabłkowego albo zjadł hoolsa. Poprostu wszedzie czułem przyjemny chłód ale nie był to wcisk bo mieto-chłod był taki jakbym wypił tymbarka o smaku jak powyżej z lekką nutą tej tabaki czyli ogólnie bardzo mi sie to podobało.
:woohoo:
Tak czy inaczej miłe zaskoczenie i chwile rozkminiałem czy mi sie to przypadkiem nie wciska, ale wszyscy mieli podobne wrażenie. Ale ogólnie to gdyby nie fajka wodna to zielsko smakowałoby pewnie okropnie :p...
To taka moja mala historyjka zachaczająca troche o temat ICE hahaha :wave:

Pozdro i nie zapomnij nam karpiu napisać ile ci wyszło bo to mnie ciekawi... :chin:

Last edited:

Fish131

Active member
Hehe tez mi sie wydaje ze to tylko moja sruba ale wtedy mnie to zaskoczylo i zmasakrowalo heh
Ciekawa hisotria nie ma co :D
No napisze ile mi tego wyszlo ale pod warunkiem ze nie bedziecie sie ze mnie smiac hehe bo tego jest malutko :( . No ale coz nie plon sie tutaj liczy tylko cala zabawa z krzakami :D
Pozdro.

G

Guest

Kurde ale mialem dzisiaj przygode rano :pointlaug Wstaje z lozka, na oczy ledwo widze, patrze na podloge a tam czarny punkt, myslalem ze to sluchawka od mp3playera mi sie urwala jak odkladalem wieczorem. Podnosze i qrwa zostaje urzadlony przez bąka :bigeye: sluchawka okazala sie tym wstretnym owadem :p

PS. Sorry za offtopic ale nie moglem sie powstrzymac by tego nie napisac :sasmokin:

polak

Active member
Fish131 said:
Lampa to HPS Philips 150W
Powierzchnia 0,42m2 (0,56m x 0,76m)
Smoke raport:
Ziolo wchodzi i kopie szybko jednak z kazda nastepna minuta bomba sie powieksza. Zalepa jest nieziemska. Wszystko wkolo sie kolysalo rece lataly obraz sie zamazywal :D. Uczucie jak po pigule szczerze mowiac. Brak zmuly wrecz chcialo sie caly czas cos robic. Mialem strasznie lodowate zeby co mnie totalnie zaskoczylo... Takze mialem uczucie jakbym polknal pileczke pingpongowa i jakby mi utknela w gardle...
Pozdro.
AMEN

potwierdzam kazde slowo

G

Guest

outdoor 2006

outdoor 2006

siema

dzisiaj wszystko wysadzilem na dwor i juz tylko czekac i zagladac czasem i to wszystko. pieknie sie uwinalem akurat jak nikogo nie bylo hehehe w domku. no a teraz zbieram pozytywne zniwa ze spot na dachu jest niewykrywalny.

tegoroczny sezon zaczyna sie z 12 plantami na ground spocie i 18 na dachu. Zobaczymy ile z 30 bedzie panienkami. zycze wszystkim tego i sobie rowniez. peace pes :joint: :wave:

Fish131

Active member
No Pes ladnie ladnie. Tez myslalem czy by nie zrobic "spota" na dachu. Pytanie tylko czy tam nie bedzie za malo ziemi i czy jak Ci urosna 2 metrowe krzaczory to czy nie bedzie to glupio wygladac :D ?
Hehe albo jak przyjdzie Ci kominiarz wyczyscic komin :D hehehehe

Last edited:
G

Guest

Ladnie Pes. Gorzej jak te roslinki porosna na pare metrow. Ten lasek na dachu bedzie widac z kilometra :D
Sezon jak dla mnie uwazam za rozpoczety :D Pierwsza partia roslin poszla w plener.

Pozdrawiam, Wujek

G

Guest

Spoko spoko panowie lepszego miejsca nie ma niz ten dach. wszystko jest na mojej dzialce a jest ona duuuza i zewszad porosnieta krzaczorami. dzieki za troske. beda updaty to zobaczycie jak je bede sprytnie wyginal.

WDB bardzo fajnie, piekne zdrowe krzaczuchy.
peace ziomki
pes

G

Guest

Super pes3fan i WDB życze milych przygód :D Bo ja dzisiaj zauważylem juz 7 saren kręcących sie koło mojego spota :[

Latest posts

Latest posts