What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

taak ze na oucie trzeba bedzie wykopac wiekszy dolek :D

re#2 :

komentujac i zgadzajac sie z ponizszym postem chcialbym przedstawic proste ale jakze wazny aspekt medyczny....

bol kregoslupa moze powodowa bol odbytniczy a co za tym idzie niemoznosc wspopracowania z wszelkiego rodzaju sprzetami typu rower i nie wygodne twarde krzeslo co moze znacznie zmniejszyc a wrecz ograniczyc twoja mobilnosc w rozrywkach masowych

RE#3

tak wiec kwintesencja i wsumie samym setem tej mojej i fisza dygresjii jest moral: nie wycigaj roslin bo twoj odbyt bedzie w bardzo kiepskim stanie i nawet nawet upadajace mydelko na podloge oraz chetni koledzy nie zlagodza tego bulu

Last edited:

Fish131

Active member
Zgadzam sie ze Sweet Dreams'em.
A co za tym idzie bedziesz musial wykonac wiecej pracy nad dolkiem co moze niekorzystnie wplynac na Twoj kregoslup (np. mozesz go przeciazyc).
A wiec odpowiedzia na Twoje pytanie "czym grozi" jest proste stwierdzenie- mozesz nabawic sie przewleklych chorob kregoslupa i na starosc beda Cie napierdalac plecy :D hehehe
Pozdro

Poruszajac temat bolu odbytniczego ktory doprowadzi do niemoznosci poruszania sie na rowerze (a takze na innych jednosladach) to biorac pod uwage iz zaczynamy sezon outdoor i poruszanie sie na jednosladach jest nieodzownym elementem tej metody uprawy to przez to niewinne wyciaganie sie roslinek mozemy sobie zepsuc calego outdoora. Nawet jezeli zdecydujemy sie butowac na nasze spoty to rowniez niesie to za soba katastrofalne konsekwencje takie jak np. bardzo bolesne odgniaty na stopach ktore niekorzystnie odbija sie na codziennym funkcjonowaniu...

I wlasnie z Panem Sweet Dreams'em udowodnilismy ze narkotyki szkodza zdrowiu w mniej lub bardziej drastyczny sposob!
Uprawa konopii wbrew pozorom jest bardzo extremalna (choc konopia to chwast). Dlatego wladze naszego kochanego panstwa nigdy nie zalegalizuja uprawy tejze niebezpiecznej rosliny poniewaz kochaja nas- czyli obywateli- i martwia sie o nasze zdrowie (to oficjalna wersja bo tak naprawde szkoda im kasy na leczenie naszych kregoslupow i odbytow)

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
Fish :D "państwo policyjne, państwo wyznaniowe, masz tu wolność słowa lecz... " :) kurww...... ciagle pada!!! jak tak dalej pojdzie to nas zaleje ale krew :badday: ja tu chcialem sobie ladnie na sloneczku w ogrodku porobic grzadki a tu wielki chu.. :cuss:
pozdro 600 :D

polak

Active member
no no no, czumus to zes sie postaral, ile ziemi dales w dolek??

ehhhhh trzeba bedzie sie ruszyc wykopac dokli :pP

G

Guest

hehe tez dzisiaj cisne kopac doly, pogoda u mnie strasznie sraka ;/
sloneczka niewidzialem od 2 dni, trzeba sie pomodlic zeby byla lepsza pogoda :D

mario_PL

Active member
no u mnie tez padalo przwz dwa ostatnie dni, ale dzis juz lux sloneczko i widze jak roslinnosc odzywa:D , oby tak juz bylo caly czas, musze sie wybrac na spotkanie z lopata:)

G

Guest

Qrde a umnie pada nontoper :/ Od srody ma byc podobno poprawa wiec w ten dzien sie wybiore z lopata :)) Pzdr. h9t

BlinD

Active member
ja mam wykopane doly juz od kilku tyg ale nie chce mi sie ruszyc na miejscowe (400m) i je zasypac dobra ziemia .. dzis zamowilem podloze z pieczarkarni .. niedlugo dam zdjecia mojego spota i tego podloza... podobno jest zajebiste tylko pieczarki non stop rosna przez jakis czas..... zarzuce to cos w kilka dolkw i bede mial porownanie :p
niedlugo wrzuce zdjecia jak bede mial chwile wolnego czasu :p

polak

Active member
BlinD 2 w jednym ;] i pieczareczki wyrosna, i konopki.... wiem, ze blisko mnie tez jest taka pieczarkarnia, sprobuje w przyszlem roku takei podloze wykorzystac, ale dopiero po tym jak przetrzesz szlaki :D

rogin

Member
kurde renta Panowie, własnie wróciłem ze spota roslinki lekko urosły (pojebana pogoda) i jeszcze jakis debil traktorem zaczął kołonich jezdzic i porobił pełno sladów, musze jak najszybciej zmienic miejscówke
PEACE

KILER

Member
Rogin no to lipa!!:((Tyle dobrze ze ci plantów nie porozjezdrzał!:)
U mnie pogoda tez lipna pada deszcz od 2 dni.Zero słońca!:((

G

gelowas

Chujnia panowie, tyle powiem. Piekna miejscowa z zeszlego roku, co mialem ja przekopac i swoja ziemie przywiezc to juz jej praktycznie nie ma. Ciagle jakies malolaty podpalaja lake w mojej okolicy i przy okazji sie schajcalo pare fajnych spotow, kuzwa nie wiem co robic, chyba w przyszlym tygodniu wsiadam w pierwsze lepsze na dworcu PKS i caly dzien spedze na wsi jakiejs sadzac krzaki. FUCK! A mialo byc tak pieknie...

Last edited:

rogin

Member
dokładnie Gelowas u mnie jest identyczni piekne miejscówki z zeszłego roku w tym sa juz niewazne i niemam gdzie swoich maluchów ulokowac niewiem centralnie co robic
a juz zaczynają pękać :/
PEACE

szok

Member
siema chłopaki, kupiłem motor terenowy poj.600cm wiec wyruszam w poszukiwaniu jakis miejscówek na outa hehe , miałem nie wchodzic w outa ale tak z czystej ciekawosci zapodam kilka shivek z klonów bo tych mam pod dostatkiem a The Doctor troche mi szkoda by bylo.
offtopic: mówie wam jaka faza na motorze jezdzic w terenie, to moj pierwszy motor niektorzy mowiaze za duza pojemnosc ale pierdole , 100km/h przez trawnik nawet nie czuc ze jedziesz po nierownym, tak samo dziury na drodze mnie nie ruszaja :), nigdy se nie kupie scigacza bo to mnie nie kreci, musisz nim jezdzic tylko po drogach i uwazac na dziury, a tu jest inny wymiar dróg, same skróty. do tego jest nach trzech z dokadnie tymi samymi typami wiec wiecie jaka to frajda zapierdalac jeden za drugim po lesie ehhhhh polecam chopy polecam

Last edited:

Fish131

Active member
Dobra Panowie wczoraj scialem mojego ICE. Co moge powiedziec hmm... Ziolo wytwarza strasznie duzo zywicy i lapy mi sie tak skleily ze nie dalo sie nic robic. Potem tego domysc nie moglem ;/ i jeszcze do teraz cale rece pachna mi ziolem :D . 1 krzak podczas obcinania wytwarzal strasznie intensywny cutrusowy zapach.
Nie wyszlo tego zbyt wiele ale dlaczego to kazdy z Was wie... Ogolnie fajna zabawa ze SCROGiem ale jestem pewien ze kolejne uprawy w tym boxie beda tradycyjne czyli nasiono w ziemie 14 dni vega FIM flo i harvest :D

7983ICE_end.jpg

79831ICE_end.jpg

79831ICE_end_1_.jpg

79831ICE_end_2_.jpg

79831ICE_end_3_.jpg

7983ja_i_ice.JPG

7983ICE_weed.jpg

7983ICE_weed_1_.jpg

7983ICE_weed_2_.jpg

Oczywiscie nie moglem sie powstrzymac przed zrobieniem finger hashu :D
7983ICE_hash.jpg

7983ICE_hash_1_.jpg