What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

CupsLock

Member
pozdrowienia od kobiety i odemnie. raniec
niech wam sie zieleni

ja pozostaje czysty, zarabiam calkowicie legalnie kurwa przychodze zatyrany do domu ale poki co praca daje mi satysfakcje chodz fajnie bylo styknac sie z elo ziomkiem wrzucic cos na wage i lyknac kilkaset zlotych, moze cos posadze zeby na slub odlozyc ale to bedzie meeeega wypasiony indoor tak zeby z kilo wyciagnac i jak zwykle start na jesieni wiec do zobaczyska

Last edited:

pogo

New member
witam, jak zamawiam nasiona z drchronic to wydrukowac formularz, wypelnic go i wlozyc do koperty razem z kasa (nasiona + 5$ wysylka) i wyslac do:
"oh yeah "

100 southchurch road

Southend on sea, Essex SS1 2LX . UK.

tak???

z gory dzieki za odp.

peace

Fish131

Active member
Elo Raniec. Rowniez pozdro dla Ciebie i Twojej kobiety.
Gdzie teraz przebywasz? Dalej prowadzisz koczowniczy tryb zycia?

CupsLock

Member
patrz 2 posty wyzej edit:) nie, mam juz gdzie mieszkac bylo hardkorowo ale juz sie ulozylo i jest pieknie, teraz mam tylko przyziemne problemy jak zakup lozka lodowki kuchenki i takie bzdury

pogo:
tak

Last edited:

czumek

Member
elo
u mnie w ogrodzie wykielkowaly juz wszystkie ziarna poza 2 passion, 1ww i 1 grapefruitem. Na zdjeciach nie widac wszystkich bo robilem je przedwczoraj, te ktore juz sa wieksze byly wysadzane wczesniej, teraz sa juz w ziemi.
W sklad moich nasion wchodzi: 10 passion#1, 10 c99, 4 grapefruit, 4 white widow, 1 bagseed x sweet roxana

Last edited:
G

gelowas

Pogo!
Nie chce wprowadzic cie w blad, gdyz wielu zdecydowanie bardziej doswiadczonych ludzi ode mnie zamawialo od Chronica i bylo ok.
Ale to chyba nie przypadek, ze tydzien temu dalem do kielkowania troche sionek z kilkunastu roznych strainow i 100% wyszlo na powierzchnie, oprocz Ruderalis Indica (Sensi) - 2/16 - slaba statystyka co nie? Fakt, moze to byc wina breedera, ale rowniez dziwnym trafem sionka wszystkich 4 odmiany wlasnie od Chronica wygladaja slabiutko (malutkie, ze strukturka, luszcza sie) na tle Waszych crossow i wprost pekaja w palcach. Poza tym brak freebie, co w sumie jest fajna sprawa.
Jesli pozostale seedsy od niego nie wykielkuja to pisac reklamacje do banku, da to cos?
Pozdrawiam outdoorowcow i zycze duzo slonca we wszystkich rejonach swiata :)

Ps. Widze, ze wszystkim co kielkuja bez hps'ow planty sie wydluzaja, no ale w sumie co za filozofia, zeby przy przesadzaniu na dwor glebiej wlozyc dla wiekszej stabilnosci...
Ps2. Gratuluje Panu co zapylal WYD'a , wszystkie wyszly na drugi dzien, to chyba dobry znak.

Fish131

Active member
Gelo no jasne ze reklamowac. Jezeli beda sami wiedziec ze to ich wina to mozesz liczyc na odszkodowanie! Wiem ze juz ktos tak robil i sie udalo...

WeedTime

Member
witam. dzieki za odp. mam jeszcze takie pytanie - jaka moze byc najwieksza wilgotnosc podczas kwitnienia zeby nie zrobil sie grzyb ? u mnie jest ok 60% i nie wiem czy to nie za duzo ? a mam problem zeby ja zmniejszyc

jesli mozecie odpowiedziec to najlepiej tutaj:

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=26509

pozdrawiam

week 4

4376IMGP2366.jpg

pogo

New member
gelowas said:
Pogo!
Nie chce wprowadzic cie w blad, gdyz wielu zdecydowanie bardziej doswiadczonych ludzi ode mnie zamawialo od Chronica i bylo ok.
Ale to chyba nie przypadek, ze tydzien temu dalem do kielkowania troche sionek z kilkunastu roznych strainow i 100% wyszlo na powierzchnie, oprocz Ruderalis Indica (Sensi) - 2/16 - slaba statystyka co nie? Fakt, moze to byc wina breedera, ale rowniez dziwnym trafem sionka wszystkich 4 odmiany wlasnie od Chronica wygladaja slabiutko (malutkie, ze strukturka, luszcza sie) na tle Waszych crossow i wprost pekaja w palcach. Poza tym brak freebie, co w sumie jest fajna sprawa.
Jesli pozostale seedsy od niego nie wykielkuja to pisac reklamacje do banku, da to cos?
Pozdrawiam outdoorowcow i zycze duzo slonca we wszystkich rejonach swiata :)

Ps. Widze, ze wszystkim co kielkuja bez hps'ow planty sie wydluzaja, no ale w sumie co za filozofia, zeby przy przesadzaniu na dwor glebiej wlozyc dla wiekszej stabilnosci...
Ps2. Gratuluje Panu co zapylal WYD'a , wszystkie wyszly na drugi dzien, to chyba dobry znak.

to ze grochy nie kielkuja to raczej na pewno nie jest wina drchronic bo oni tylko je sprzedaja. ja chce zamowic the doktor z greenhouse 5 sztuk. wydaje sie byc fajna odmiana i jeszcze za 28$ tylko. na sb go nie maja

2/16 to jest bardzo malo. te nasiona co miales to musialy byc nie calkiem dojrzale albo cos zrobiles zle. jak nie pekly to nie wyrzucaj ich tylko sproboj jeszcze dac na wate. moze cos z nich bedzie.

jeszcze mam pytanie: kilka dni temu na wiosce niedaleko ktorej mam spoty jacys kretyni wypalali trawy. kilka spotow teraz jest na pogorzelisku (mialem przekopane wczesniej ale nic nie wsadzalem jezcze). nic sie nie stanie roslinom jak je tam wsadze????

peace!

Fish131

Active member
Pogo a co bedzie jak ten kretyn znow bedzie wypalac trawy?

Outdoorowe nasiona wychodza :D

7983out_wych.jpg

7983out_wych_3_.jpg

7983out_wych_4_.jpg

7983out_wych_5_.jpg

7983out_wych_1_.jpg

7983out_wych_2_.jpg

Last edited:

pogo

New member
drugi raz tego samego miejsca juz chyba nie da rady wypalic bo za jakis czas tam wyrosnie nowa trawa i haszcze i dopiero najwczesniej na jesien jak beda suche badyle to ktos moze zrobic tam jakis pozar bo w lato to sie raczej laki palic nie beda chyba ze bedzie straszna susza. ale dobra mi chodzilo o to czy nic sie z ziemia nie stalo i czy sie planty przyjma?

G

Guest

pogo mozesz smialo sadzic. kiedys ludzie wypalali lasy pod pola uprawne. popiol z roslin to naturalny nawoz (potas).
Moje wszystkie rosliny (6/6) przeznaczone na klony okazaly sie samcami :D Cos nie mam szczescia w tym roku do roslin. Wpierw pies mi wpierdolil rosline teraz mam same samce... Fota tych skurwysynow :D

tomasz

Member
ave, sweet mi mowł ze nawet liscie co mu wysłalem sasiadów powaliły, co do topów jak sprobuje to mi powie, zapaliłem ostatnio z bratem na pół półgramika i poszło lepiej juz ale jescze mało kopło :) nie mam kompa dalej wiec nie szybko sie odezwe :) POZDRAWIAM

pogo

New member
dzieki za odp. WDB
jak masz 6 samcow to ja bym radzil je wywalic na dwor tylko gdzies w innym rejonie niz bedziesz mial reszte roslin i najlepszego wybrac na tatuska.
peace

G

Guest

Dzieki fisz :D
pogo, tez wlasnie nad tym myslalem. moze tak zrobie jak bedzie mi sie chcialo :D
Pozdro

kaczy

Active member
Veteran
@Fish131 kiedy planujesz dac je na outdoor? nie boisz sie ze ci sie powyciagaja na parapecie?ja swoje trzymam w boxie.

Latest posts

Latest posts