What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

gelowas

pogo said:
to ze grochy nie kielkuja to raczej na pewno nie jest wina drchronic bo oni tylko je sprzedaja.peace!

Moga rowniez tylko sprzedawac 2-letnie paczuszki, mniejsza z tym, czas pokaze.
Smieszna sprawa, wyszlo juz 3/16 , a wlasciwie 4, bo z jednego sionka (!) dwie sztuki (!). Zaznaczam - na 100% bylo w ziemi pojedyncze sionko. Jeden kielek pnie sie w gore, a drugiego lodyzka jest 2x grubsza niz normalnie, hehe, niezly mutant (jak podrosnie dam fotko)...nastepne pokolenie tez moze takie byc? :)

Max grower, fajno tam masz, ale chyba zyjesz gdzie indziej, bo walic musi nieprzecietnie.
Fishu, lepszy rydz niz nic, moze akurat z tych 10szt wyjdzie ci cos fajnego, scrog mozna uznac za udany?

Jedzie ktos na MMM do Warszawy?
Pytam, bo chyba wybiore sie 1-osobowa grupa z dosc daleka, nie znam miasta, chujowo jakby ktos mnie oprawil po drodze. :D --->PM<---

@Peace
Grzesio

No to i ja pochwale się moimi maluchami :) Mam już około 100 sadzonek i jeszcze drugie tyle nasion czeka na kiełkowanie... Wykopałem już sporo dołków i przygotowałem miejscówki. Prace idą pełną parą :)

Fish131

Active member
gelowas said:
Fishu, lepszy rydz niz nic, moze akurat z tych 10szt wyjdzie ci cos fajnego, scrog mozna uznac za udany?

@Peace
Grzesio

Heh ale to tylko probna partia :D W sumie mam plany na 100 sztuk :D
SCROG jak najbardziej udany choc bobki troche male :/

G

Guest

diploidalny ladnie poleciales :D 100sztuk i jeszcze 100 w kolejce :D powodzenia
fisz ty widze tez masz zamiar sporo sadzonek wysadzic :D ladnie :D
ja tam nie mial bym czasu zajmowac sie tylkoma sadzonkami i nie znalazl bym tyle miejscowek zeby to posadzic. Wysadze gora z 10 roslin i wystarczy. Jeszcze i tak mam wchuj ziola (jak dla mnie) z tamtego sezonu...
Powodzenia.

Fish131

Active member
WDB no ja mam 40 nasion ale chce dokupic sporo. Ale nie wiem czy nie skroce tego do 60-80 bo kurwa chyba nie wyrobie hehe :D

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
fajnie diploidalny. 200 roslin! Kurcze, ja mam problemy z zapewnieniem opieki 20 roslinom!

Super, mam nadzieje ze outdoor 2006 bedzie owocny dla wszystkich Polskich Growerow!

pozdr, kov

Ale panowie to ma być totalna partyzantka! :D Kupnej ziemi to te rośliny nawet nie "zobaczą", chociaż na spotach jest na prawdę niezła gleba. Część z nich polegnie na początku, część zostanie skradziona itd. Chociaż mam wielką nadzieje, że większa część dożyje żniw :)
Takie odmiany postanowiłem wysiać w tym roku:
[Lr x NL]xLr
Lebanese
NLx?
Top44xNL
Canadian swamp Mix
Lr x Hells Angel
Passion 1
Aurora indica ( to zapewne nie ma żadnych szans na dojście...)
Erdbeer x Purpurea Ticinensis
i jakiś bagseed :)

rogin

Member
@diploidalny Lebanese <-- Ta odmianka lekko wymiata tez ja mam w tym roku :D
PEACE

a jak myślicie NL dojdzie u nas ??? Bo mam krzyzówke NLxLR i niewiem czy warto inwestowac cos kasy w ta odmianke.

Last edited:

cannabolic

Member
czesc Ziomale! No przykro mi strasznie... klopoty finansowe nie pozwolily mi na realizacje zamowienia na outdoorowe pestki... Po 10tym wyplata, ale czy nie bedzie wtedy za pozno na zamowienie pestek i ruszaniem z outem?

BlinD

Active member
ja wysadzam na outdoor White Widow nirvana f2.. dzis skonsumowalem ja z boxa - jedna dula we 3.. z moich "pseudo szczytow" wyglad itp. lipa ale moc... tak jak jej mamusia... mnie i moich kumpli rozklada na kolana... :D.
oraz podobno Ruderalis skunk (podobno bo na ouucie w tamtym roku zrobil sie fioletowy a nie powinien) ale stafik byl z niego dobry... taki max stoned high po 3 h kazdy zasypial. narazie mam okolo 20 sadzonek ale jak na zlosc najlepiej kielkuja WW... a nie outowe RS.. mam nadzieje ze cos z tego outa mi wyjdzie bo ostatnio zostalem z jednym malym krzaczkiem (mimo to bylem pelen podziwu ,ze obok marchewek urosl mi stafik)

G

Guest

sezon '06

sezon '06

czesc ziomy,

mnie rosnie to w ogrodzie (na zdjeciach na razie glownie bubblebery x buddah sister od Hot'a)
pestki od hot cargo zajebiste i piekne rosliny daly. wielkie liscie i wspanialy zapach juz na vegu. dzieki hot. :woohoo:

kilka odmian od kilku userow tesh sie u mnie znalazlo:

jest california orange bud x passion#1, jest romp19, sweet roxana i jej cross z durban silver star a takze dwa Schroom crossy rowniez od Hot Cargo.

mamy takze z qmplem maly indoor w razie upadku outdoora i 3mamy tam testowo californie orange bud oraz roxane. do szafki poleci wkrotce i Bubbleberry x Buddah Sister

A wszystko tak wygląda.
Pozdro dla growerow z Polski i nie tylko. Pooolskaaa gola.
Peace Pes

Fish131

Active member
Siema Pes. Nareszcie zawitales na IC :D
No nie powiem... Zajebiste masz crossy ja niestety bede mial same komery z nirvany...
Pozdro.

G

Guest

pes3fan ta zbiorowa fotka naprawde robi wrażenie :) one od "urodzenia" sa na parapecie ? bo praktycznie wogole nie sa wyciągnięte...

Ja na spocie mam zamiar posadzić do 15 krzaków bo wiecej bym nie wydolił utrzymać postaram sie jutro zapodać fotke ze spota ;)

Powodzenia !!!

G

Guest

zgadza sie caly czas sa na parapecie od nasiona. nigdy nie uzywam zadnych lamp jesli planuje na outdoor dac. taka dziwna maniera. wszystko jak widac mozna po kosztach pojechac panowie takze szpadle w dlon i do roboty. polecam sadzic swojaki i je potem palic.

a nie wyciagaja sie bo to bardzo dobre odmiany od rodakow growerow.

to teraz polizalem dupska heheh

pozdro chlopaki.

piesqqon

New member
Jak myslicie jesli wrzuce na wate te odmiany: top 44, ppp, super skunk
10 maja to czy dadza rade dosjsc do konca ?????

Last edited:
T

Txx

Witam serdecznie mam takie pytanko nie posiadam kondensatora w hps`ie.
Warto kupować kondensator ??? jedni gadają ,że nic nie daje drudzy,że mniej prądu pobiera jak to w końcu jest ????

POZDRAWIAM I BARDZO DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŻ NA MOJE PYT.

Latest posts

Latest posts