ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
@Szok co to za odmiana ci rosnie ? Bardzo ładne budsy. Tylko pozazdroscic
@Kov jezeli ty juz masz na dworze to ja juz zaczynam kielkowac nasiona Hehhe
@WDB fajne krzaki Ja bym rowniez je wystawil outdoor bo beda z nich niezli tatusie Co to za odmiana ? Te nasiona od ciebie mysle ze tez urosna takie fajne jak twoje no tyle ze nie bedzie wszystkich meszczakow
PS. Trzymcie zamnie kciuki jutro na testach dla gimnazjalistow Tylko teraz mnie nie zjezdzajcie ze macie mlodziaka wsrod was Kazdy kiedys zaczynal
Pzdr. h9t
wysiewał juz ktos moze pestki z greenhausu?, jestem ciekaw jak rosna a sam nie mam takiej mozliwosci bo boxa mam przepelnionego doslownie.
szok dobre budsy !!
Pamietacie ok miesiac temu budowalem sobie nowego boxa, dzis przesadzalem planty do ostatecznych donic i na dniach przelaczam na flo efekt mnie zaskoczyl - jednak najlepsze do hodowli sa szafy eghh, bo planty mega szybko sie w nich rozrostaja rosna doslownie w oczach, heh. Po tym grow juz jestem pewny na 100%ze plec nie jest zakodowana w nasionku, wieksza role odgrywaja tu warunki w jakich sie uprawia. uzyskal4em 90% samic z boxa wyprowadzilem tylko jednego samca i jedna okazala sie hermem. Wszystie White Russiani, Motavationy i Black cherry pokazaly plec na wegu jedynie nebula nie jest autoflowering.
Kilka fot troche mete odwalilem bo robione przy pelnym swietle HPSa
Szkoda mi sie pozbywac tylu ladnych samiczek
makro lodyg jak widac na zdj nie sa one jeszcze wiazane
suszenie jest ruzne,
ja kiedys suszylem caly kwiatek, teras tego nierobie. odrazu robie curing i wszystkie buds opcinam od lodygi.i prubuje miec jak najmniej lodygi. potem do pudelka kartonowy, i tam gdzies 3-4 dni w pokojowej temperatuze. bendo jeszcze wilgotne a,potem wkladam je do humidora na pare dni i one sie ladnie na 60-70% ruwno zostano wilgotne.perfect do palenia teras mozna je do szczelnego sloika na ile chcesz. nigdy niezgnijo, jezeli nie pszekroczyc 70% wilgotnosci.
elo, powiedzcie mi od czego sie robia mi takie nieladne suche plamy na lisciach? przypominam zxe roslinki maja dopiero ok tygodnia wiec chyba raczej nie niedobor?
Kaczy w jakiej ziemi to masz? Bo na fotkach ta ziemia nie wyglada zbyt ladnie i zdrowo? Widac nawet na niej zolty nalot...
PYTANIE
Panowie tak za tydzien chce skosic swoje planty ale jak wiecie zapylalem je. Nie udalo sie to tak jak chcialem ale z tego co widze z 10 nasiona bedzie hehe no moze pare wiecej. Tylko widac ze sa one definitywnie niedojrzale. I tu pytanie do Was. Jakbym skosil ICE i te topki z nasionami wsadzil do kubeczkow z woda to nasiona dojrzeja w ten sposob?
Z gory THX za odp.
@fish ziemia to substral, a wydaje sie ze jest nalot bo akurat na tych zdjeciach jest z wierzchu wysuszona przez hps, dzis przesadze je do wiekszych doniczek. A moze te liscie to przez hps wlasnie, moze za mocne swiatlo?ale kurcze nie wydaje mi sie zeby hps 100W im krzywde robil:/
a to sa big budy i ak48 z nirvanki ale ni huja nie wiem ktore to ktore bo jak mi wyszlo 14 meskich na 19 roslin to sie wkurwilem i sie zakrecilem i w sumie to nie wiem ktore gdzie wsadzalem chodz oczywiscie byly pozaznaczane wczesniej
edit: ja tez offtopik, jade po motorek terenowy , nie wiem czy bede tu zagladal bo to 600poj i nie wiem czy sie nie zabije