What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Hehe wykalaczka w lodyge :D No robilem to przy mojej WW :D Ale czy daje to jakies efekty... sam nie wiem...

Hehe zostalem za to skarcony na OG :D

Last edited:

Fish131

Active member
No niestety ale kazdy uczy sie na wlasnych bledach :D I tak jak na pierwszy SCROG to chyba nie najgorzej :D

B

bronek

bronek said:
czy ktos z Was moglby mi podeslac szczegolowe fotki jakiegos grindera?? (.....)
nie wierze-nikt z Was nie posiada gridnera??
TMG:
Gratulacje-niezle boby

Fish131

Active member
Wlasnie zmienilem naswietlanie z 12/12 na 11/13 i teraz juz lecimy do konca bez wody :D Niech sie troche krzaczki obleja pysznym potem :D

BlinD

Active member
wlasnie uszczypnolem co-nieco tego "czegoś" :/ z roslinek.. tak zeby okolo 0,5g bylo jak sie ususzy to powiem czy ma to jakas moc.. zywica jaks tam na tym jest .. tylko nie palilem juz z 2 miechy to chyba dam komus innemu zeby sprobowal i ocenil bo ja nie mam czasu ani okazji zeby zapalic :p (obym poraz 2 sie nie zawiodl )

B

bronek

dzieki Fish'u za fotki mlynka...hmm tak szczerze to chyba jakas przewypasna wersja...
nie dam rady zrobic takich rombow...
no chyba,ze odlew, ale jesli odlew to tylko [ze wzgledu na mozliwosci warsztatowe] z olowiu lub zywicy, a to by sie chyba nie nadalo.......
hmm bede musial teraz sporo pomyslec/pokombinowac-moze jakos inaczej sie da...
PS: ma ktos jakis prostszy model ;D

Fish131

Active member
Bronek moze to?
grinder_open.JPG

G

Guest

tomu 6 zlotych... tylko zeby przyjeli zamowienie musisz miec w koszyku na 40zl, a on chce poprostu zrobic mlynek ma z czego ma gdzie i ma czym i chce tylko zdjecie :joint:

ps fishu zobacz jaki masz numer twojej ostatniej wiadomosci :yoinks:

Last edited:
B

bronek

faktycznie-6zl to nie tak wiele
40 to niby tez nie fortuna, ale patrzac na asortyment to musialbym na sile cos wymyslac
poza tym to tak jak zauwazyl madixx ja chce zeby moj grinder byl hand made by bronek ;P
A tak btw Tomu to dzieki za wskazanie tego linku-widze,ze sa tez inne mniej wymyslne mlynki
jednak w moim chcialbym miec kief screen'a ;> a w tych akrylowych za 6zl tego ni mo
PS: 20 Passionow juz na dworze

G

Guest

niedenerwoj sie rybko, czas zbiorow sie zbliza u ciebie, pyszne te ziolko bedzie pewnie
czekam czekam czekam na fotki :yummy:

bronek ja jednego pasiona kielkuje i zobacze czy bedzie rosl na podworku czy bedzie stal w miejscu, taka proba czy wogule przezyje :wink:

rybko a co daje przestawienie z 12/12 na 11/13??

Last edited:

BlinD

Active member
ja juz z ladnych kilka tyg temu wywalilem na out 2 meskie rosliny ktre rosly ciagle na parapecie.. w polowie stycznia wykielkowane.. obciolem do 3 pietra je zeby nie rzucaly sie w oczy i narazie ladnie powoli rosna :p nawet niskie temp nie zrobily im nic :p nie wyrzucilem ich bo szkoda tak wyrzucac wlozona prace :p :p

B

bronek

madixx said:
bronek ja jednego pasiona kielkuje i zobacze czy bedzie rosl na podworku czy bedzie stal w miejscu, taka proba czy wogule przezyje :wink:
nooo-ja na "odwazniaka" wsadzilem namoczone [w wiekszosci popekane i juz z kielkiem] nasionka wprost do gleby przemieszanej z dolomitem...tez jestem ciekaw co z tego wyjdzie-wierze w sile natoory :chin: ..........ale od czasu do czasu pomoge :D

EDIT:
Dzis wrzucilem kolejne 10 pesteczek do kubka z odstana woda. Tym nasionkom dam wieksze szanse-tj lepiej przygotuje spota i potrzymam je tak ze dwa tygodnie pod hps'em

Last edited: