B
bronek
Czy ktos z Was uzywal takiego grindera-czy takie bolce sa wystarczajace zeby porzadnie pochlastac zioO??Fish131 said:Bronek moze to?
Czy ktos z Was uzywal takiego grindera-czy takie bolce sa wystarczajace zeby porzadnie pochlastac zioO??Fish131 said:Bronek moze to?
http://pl.skate-europe.com/headshop/go/katlist-414-416.htmlmadixx said:tomu 6 zlotych... tylko zeby przyjeli zamowienie musisz miec w koszyku na 40zl, a on chce poprostu zrobic mlynek ma z czego ma gdzie i ma czym i chce tylko zdjecie
ps fishu zobacz jaki masz numer twojej ostatniej wiadomosci
No to wszystko jasne tak to jest jak sie jest niecierpliwym i chce sie szybko wysuszyc rok temu mialem greenhouse 800 gram to suszylem w temp pokojowej okolo 4 dni potem w zamknieciu w sloikach otwieralem co jakis czas moc byla wystarczjacaFish131 said:No wiec Tomasza nie ma bo dal kompa do naprawy...
Z tego co wiem to suszyl on ziolo na szybkosci pod lampka (lol) Wg mnie moglo to niekorzystnie wplynac na topy poniewaz THC chyba sie ulatnia w wysokiej temperaturze... A pod taka lampka to z 50-70 stopni musialo byc jak nic... Moze dlatego ziolo stracilo swe boskie wlasciwosci . Nie wiem jest to moje przypuszczenie ale nie sluchajcie mnie bo nawet nie orientuje sie w jakiej temperaturze THC sie ulatnia...