What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Wilk

Member
k_kaliber said:
Jasne, ze tak tylko pamietaj:
- kokos jest jalowy nie posiada zadnych sub odzywczych

to czy przed wysadzeniem na dwór bede musial dodac jakis nawóz czy dadza rade przed te dwa tygodnie w tym kokosie ? :chin:

k_kaliber

Member
Wilk said:
to czy przed wysadzeniem na dwór bede musial dodac jakis nawóz czy dadza rade przed te dwa tygodnie w tym kokosie ? :chin:
Nie raczej nie dadza rady w kokosie.
Mi zjadaly sie od spodu same.

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Pozdrowienia z wiosennego Amsterdamu, poranne palonko w seedboutique!

:wave:

pozdr, kov

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Nie mów że znów pojechałeś do Amsterdamu i znów spotkałeś Gypsego ;> :pointlaug
Zwozisz jakieś ciekawe strainy do kraju czy tylko krajoznawczo, ile coffeshop'ów już zaliczyłeś :joint:
:sasmokin:
peace

HI!
Pierwszy post na tym forum... brakuje mi OG mam nadzieje ze kiedys do nas powroci, nie chciałbym stracić swojej galerii...
Tymczasem i ja zaczynam przygotowania do sezonu 2006 :) To juz moja czwarta uprawa outdoor, mam nadzieje ze jeszcze bardziej udana od poprzenich :)
Plany mam wielkie i staram sie je zrealizowac, kielkuje i wysadzam pierwsze nasiona, znalazlem juz miejscowki, ktore tylko trzeba przekopac. Zycze wszystkim udanego sezonu 2006!

Fish131

Active member
No i siedza nasionka w ziemi :D

7983pojemniczki_out.JPG

FILMY

Dzisiaj dostalem plytke od Rogina z filmikami a wiec wrzucam je na serva. THX Rogin!

BIG GIBON czyli to co tygryski lubia najbardziej

http://www.getfreeride.org/filmy/BLUNT.wmv

Last edited:

tomasz

Member
.. moje pierwsze zniwa... na zdjeciu moja ww (1 sztuka) po operacji :D

w miseczce sa listki a w sreberku malutenkie topiki :)

Last edited:

tomasz

Member
takie pytanko jeszcze, ile z mokrego topa zostaje suchego ?? (oczywiscie mniej więcej)

Last edited:

k_kaliber

Member
@Tomasz super wyszlo duzzo palonka i jak lubisz ww to jeszcze lepiej jak dla mnie jest to super trawa.
zostaje jakies 25-30%

mastio

New member
czesc chlopaki! ja mam do was takie pytanie. mam troche nasion feminizowanych z famle seeds. juz rosna :) tylko jest sprawa. chcialem je zklonowac. wiem jak to sie robi, studiwalem solidnie :-D tylko czy zanim porobie klony z podrosnietych krzaczkow, to czy one zdaza zakwitnac do konca sezonu? dodam ze niedawno wykielkowaly (matki). i moze jakies propozycje ukorzeniacza? takiego soldnego i dobrze dostepnego :) pozdrawiam!!!!

BlinD

Active member
panowie.. lipa .. wykonalem tzw. spierdoling z moimi plantami .. chyba przez ten gibrescol ale nie jestem pewien wiec nie womie ze na bank prze neigo ale planty maja tak h**owe wszczyty .. to nie sa pkaktycznie szcyty zamieszcam zdjecie ... :/ przeciez jak to obetne liscie ztego to same lodygi zostana.. i 90% jest takich "szczytow"

Fish131

Active member
Blind wyglada to tak jakby konopia poprostu zdziczala (moze pod wplywem gibrescolu). Na wszystkich roslinach tak masz czy tylko na tej jednej?

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
NO fakt, wygląda jak dziczka ze słabej gleby. To jest WW f2 ? Może pheno sie zawineło albo coś pod wpływem tego specyfiku, poprzednie pokolenie też tym traktowałeś?

peace

BlinD

Active member
wszytskie :/ :/ niestety wszystskie moze w roznym stopniu ale w srodkowych partiach rosliny jest to w troche mnejszym stopniu ale jest... :/ natomiast u mojego kolegi ta sama wwf2 ma tak zpasione wszczyty i jeszcze bardziej mu puchna i to pod 70w :/ :/ ehhh :badday:
to jest zdjecie sprzed 3 tyg u niego

A mnie wielki JAH pokarał za probe Babilońskich specyfikow na Konopiach

gdyby to bylo OG i zobaczyliby moje planty albo harvest z nich to zrobili by "Idiot Of The Week " a najgorsze jest to ze jest to chyba moja ostatnia uprawa indoor bo rodzicom nie zpasowalo cos :/

Last edited:

Latest posts

Latest posts