What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Ja mam propozycje do założenie jeszcze jednego działu

" Co w ogorodzie będzie rosnąć Ci " bo mam juz jeden post do niego :D
A mianowicie Purple Power z Female seeds (cannabis.fr.pl)

Ale rosnąć też rośnie mi w ogordzie ;) (14dzień)

0

3majcie sie

Last edited:

Fish131

Active member
Sciagnal mi sie ten film o ktorym mowilem i wrzucam go na server. Troche to potrwa bo plik ma 1.8 GB.
Teraz dalem na sciaganie Cannabis Cultivation - I Grow Chronic - How To grow Pot i jak sie sciagnie to rowniez go wrzuce na serva.
Pozdro.

DucePL

Stary usun ta ostatnia fotke! Nigdy nie daje sie fotek na ktorych widac to ca masz za oknem bo latwo mozna Cie znalezc!! Opamietaj sie! Qu'one mial juz klopty przez to!

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
Fish131 said:
Sciagnal mi sie ten film o ktorym mowilem i wrzucam go na server. Troche to potrwa bo plik ma 1.8 GB.
Teraz dalem na sciaganie Cannabis Cultivation - I Grow Chronic - How To grow Pot i jak sie sciagnie to rowniez go wrzuce na serva.
Pozdro.

DucePL

Stary usun ta ostatnia fotke! Nigdy nie daje sie fotek na ktorych widac to ca masz za oknem bo latwo mozna Cie znalezc!! Opamietaj sie! Qu'one mial juz klopty przez to!
Spoko filmik Cannabis Cultivation... caly o hydro :) swoja droga to z oknem to fakt, jeszcze jednym takim bledem to pokazywanie i mowienie o tym kolegom na to sa mo wyjdzie odradzan "przyjaciele... kazdy gdyby mogł w plecy wbił by ci nóż" moze nie wszyscy ale ja juz sie przejechalem nie ufam nikomu!

Ganja Smile

Active member
o kurczaki!!!
dawno tu nie zaglądalem!! Techno pelen R E S K E P T A jak to Ali G. ujął :] mega roslinki
ja sie przygotowuje do outdoorowego sezonu. I mam pytaie czy jesli przeniose sadzonki ok 2 tyg 1 czerwca na dwor to zdaża dojsc?? Mam namysli odmiany Durban Poison, New Purple Power i Big Buda... Niestety pestki sie skonczyly i bede na 10 maja dopiero...
Pozdro Growerzy!!!!

G

Guest

k_kaliber said:
@Mazur moje Euforie tez bardzo dluggggo dochodzily teraz mam BB i WW i widze ze BB moze juz byc ale WW to jeszcze troche.
Tez ustawilem 10/14 ale jakies super zmian nie widze
Jak podlewasz co??? Woda czy nawozy???
Ja podlewalem juz dawno woda (okolo 1 miecha) a potem spowrotem na nawozy na 2 podlania bo widzialem ze jeszcze im brakuje. Teraz Lece juz od tygodnia sama woda i od 4rech dni susza mysle scinac dzis BB Ale nie jestem pewien bo
-Wloski na szczycie sa juz dosc brazowe prawie ich nie ma ale na dole sa wciaz biale
- Mam taka lupe 30x (hehehe ale sie tego naszukalem) i widze, ze wiekszosc trichlomow jest jeszcze przezroczysta.
@ Mazur ty podlewasz tym Guano nie?? A on ma raczej duzo N (NPK kolol 9%) a to moze przedluzyc kwitnienie.

podlewam od 3 tygodni sama woda
cod o tego ze azot mogl przedluzyc kwitnienie to jestem przekonany ze to napwno nie to ja tego guano uzywalem co drugie podlanie zamiennie z pk 13-14
pozatym moje drugie pheno z ktorego mialem 2 klony w tym sogu skonczylo po 55 dniach poprostu taka genetyka widac, nic trzeba czekac
pozdr.

Fish131

Active member
Co do mojego ICE to topki sa naraznie malutkie ale skurwysyny twarde jak chuj (w zwodzie oczywiscie hehe)

TMG
Zmien nick na Hot Cargo Junior hehe bo planty masz profesionalne :D

Last edited:

WeedTime

Member
technoMAX zajebiste krzaki wyrosly, gratuluje ilosci bo plon wyszedl barzo dobry, widac ze szczyty sa cale w zywicy, zajebiste odmiany napewno palene bedzie super !!!!

HC wszedzie pisza ze ten olej jest do skory itp.. - czy taki sam uzywa sie do roslin czy musi byc jakis specjalny? gdzie ty to kupujesz ?

ps. jak sie tego uzywa? pryska sie ? ile dodaje do wody itp..

pozdrawiam

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
tak ten olej sie uzywa do wielu zeczy, ale niema lepszego produktu do twoich roslinek.

do butelki co pryska wlej dwie tszy lyzeczki oleju i pul lyszki plynu do mycia naczyn i ciepla woda. on sie wtedy ladnie rospusci. wtedy spryskaj kwiaty nietylko z gury ale jest wazniejsze je spryskac z podspodu. zrub to co 5 dni tszy razy, i gwarantuje ze kwiatki bendo bez robactwa. co neem robi to nie zabija tak bardzo ale zatszymuje i zabija larwy i niepozwala na rozmnazanie sie. jest najlepszy i jedyny co uzywam

http://homeharvest.com/insectspraysneembased.htm

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=4485&highlight=white+widdow

peace

Last edited:
G

Guest

...removed by admin...

Reason?

W regulaminie ICMag. punkt #7 jest dosc klarowny. Nie nalezy uzywac ogloszen, bo to nie jest strona ogloszeniowa. To jest FORUM. Nie sprzedajemy towaru, nie kupujemy i w zwiazku z tym nie zyczymy sobie oglaszania sie w taki sposob. Jesli to sie powtorzy, zostaniesz usuniety...

Last edited by a moderator:

Fish131

Active member
Sweet hehe no juwenalia na sucho to faktycznie lipa. Niestety ja tyz bidny rulnik byc i miec bylko blunty na folw :D hehe Pozdro

rogin

Member
gdzie moge dostać wermikulit ??? albo co ma podobne właściwości do niego dostepnego w Polsce ?
PEACE

pogo

New member
:wave:
witam wszystkich!

czytam to forum juz od ponad pol roku, ale dopiero teraz postanowilem sie zarejestrowac bo potrzebuje odpowiedzi na pare pytan:
- ile czasu po wyciagnieciu nasion z lodowki moge je kielkowac?
- ile dawkowac dolomitu na metr kwadratowy spota?

peace

G

Guest

rogin z wremikulitem moze byc ciezko w polsce to raczej produkt amerykanski u nas zamiast niego mozesz uzyc perlitu ma podobne wlasciwosco chociaz nie takie same

rogin

Member
o dzieki Fish bardoz mi pomogłes
PEACE

okazuje sie ze na allegro tez jest wermikulit :)

Last edited: