G
Spoko filmik Cannabis Cultivation... caly o hydro swoja droga to z oknem to fakt, jeszcze jednym takim bledem to pokazywanie i mowienie o tym kolegom na to sa mo wyjdzie odradzan "przyjaciele... kazdy gdyby mogł w plecy wbił by ci nóż" moze nie wszyscy ale ja juz sie przejechalem nie ufam nikomu!Fish131 said:Sciagnal mi sie ten film o ktorym mowilem i wrzucam go na server. Troche to potrwa bo plik ma 1.8 GB.
Teraz dalem na sciaganie Cannabis Cultivation - I Grow Chronic - How To grow Pot i jak sie sciagnie to rowniez go wrzuce na serva.
Pozdro.
DucePL
Stary usun ta ostatnia fotke! Nigdy nie daje sie fotek na ktorych widac to ca masz za oknem bo latwo mozna Cie znalezc!! Opamietaj sie! Qu'one mial juz klopty przez to!
k_kaliber said:@Mazur moje Euforie tez bardzo dluggggo dochodzily teraz mam BB i WW i widze ze BB moze juz byc ale WW to jeszcze troche.
Tez ustawilem 10/14 ale jakies super zmian nie widze
Jak podlewasz co??? Woda czy nawozy???
Ja podlewalem juz dawno woda (okolo 1 miecha) a potem spowrotem na nawozy na 2 podlania bo widzialem ze jeszcze im brakuje. Teraz Lece juz od tygodnia sama woda i od 4rech dni susza mysle scinac dzis BB Ale nie jestem pewien bo
-Wloski na szczycie sa juz dosc brazowe prawie ich nie ma ale na dole sa wciaz biale
- Mam taka lupe 30x (hehehe ale sie tego naszukalem) i widze, ze wiekszosc trichlomow jest jeszcze przezroczysta.
@ Mazur ty podlewasz tym Guano nie?? A on ma raczej duzo N (NPK kolol 9%) a to moze przedluzyc kwitnienie.