What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

kurwa cholernie biale i tak juz jada na foto 10/14 z mysla ze to troche przyspieszy dojrzewanie ...zobaczymy

widze tomu ze ty chyba nowy w gronie
odmiana C99 f2 od gno collection pod 250W son t plus

Last edited:
T

technoMAXgrower

mazur rewelacja sa te twoje topy i duze ci wyrosly z nich petardy :)
i tylko spod 250W? hmm mi to wyglada na porzadniejszy setup:/

Zamieszczam obiecane foto z harvestu nazarlem sie wlada i pojechalem wszystko nacieralem od ransa do teraz i scialem wszystko razem z manicure trwalo to 9 godz. Feta czasami sie przydaje, hehe
wszystkie jeszcze nie doszly do konca ale musialem juz scinac bo mialem taka potrzebe dokladnie w 67 dniu je trachnalem. Strasznie dluzyla mi sie ta hodowla, wykminilem ze dalej trzeba trzymac niezawodnej sie mieszanki kokos: perlit: worm casting teraz zamiast kokosu dalem torf i lipa troche bo wzrost byl duzo wolniejszy niz na czystym kokosie. Wiem ze stracilem troche na mocy i plonie bo szybko scinam ale swieta sie zblizaja a ja chce miec spokoj w okresie swiat.
kilka swiezych fot
Nebula

Last edited:
T

technoMAXgrower

za moment kolejny update musze tylko zaladowac obrazki
jestem mega zadowolony bo plon jest prxzewiduje ze bedzie wiekszy niz w poprzednim grow czyli cos okolo 500gietow z metra , jak ktos nie wierzy to dam foty kilku krzaczkow. Na tej diecie co teraz in zaserwowalem stwierdzilem wiekszy plon mimo duzo mniejszych roslin i krotszego wega. planty bylem w szoku jak je wyciagnelem to ujawnilo sie duzo nowych topow ktorych wczesniej nie bylo widac sa poprostszu jeszcze gestsze i wrecz oblane zywicas rece i nozyczki mialwem zakurwione jak nigdy
w wiekszosci przypadkow na planta przypadalo 20 topow, nieogar :woohoo:
Nalbardziej zadowolony jestem z nebuli , WR dalo mega zbior tez, ale skunk rozpiergolil impreze urosly z niego najwieksze baty jakie widzialem w swoim ogrodzie one ciagle rosly i rosly pewnie jeszcze z 1.5 tygla musialyby rosnac, przy koszeniu mialy wiekszosc trichmow mlecznych, palenie wyszlo rozpierdol bo kosztowalem sobie dzisiaj kazda roslinke po trochu. jeszcze na mokro:( po wyschnieciu bedzie z pewnoscia maximum rozjebka na nim.
Foty White Russian

Canon 20D photo

Last edited:

ralph_pl

New member
a u mnie lipa, wyszlo 200g z metra i na dodatek skonczyla mi sie miejscowka i mam 15 klonow do .. pozbycia sie.. bo nie mam gdzie kontynuowac. to white rhino i skunk #1 z nirvany.. moze cos sie jeszcze zmieni :( pozdro

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hey Mazur, widzialem paru ludzi hodujacych c99 f2, ale takich pieknych szczytow zaden nie mial, super rezultat. :yes:

pozdr, kov

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no niezle koledzy,niezle,hehe

buds jak granaty, palenia dobrej trawy bendziecie mieli ze chejze,hehe

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
maly test schrom x buddha sister na outdoor i do domu
z 19 nasion 19 wyszlo byloby 20 ale to jusz moja wina,hehe wyszly z ziemi po dwuch dniach. super nasionka,hehe

664IMG_47971.jpg

664IMG_4799.jpg

bankowe

664IMG_4813.jpg

peace

EARTH MOTHER

New member
technoMAXgrower said:
Edit: spoko po angielsku tez sie dogadasz wogole to spoko tam ekipa robi niezle smiechy z nas mieli
najlepiej to przygotuj sobie liste tego co masz kupic i wystary ja tylko pokazac kolowi jak bedziesz bral duzo to dostaniesz rabat
sklep jest kawalek za centrum Berlina jak nie posiadasz gps to kup mape miasta i na luzzie znajdziesz trzeba jechac do konca autobana nr 100 i wjezdzasz centralnie do dzielnicy wedding i z stamtad to juz niedaleko jest ulica HolzStrasse 9 naprzeciwko szrotu samochodowego sklepik poznasz po zielonej malej tabliczce z napisem "hb-berlin"

THX za info TMG, bardzo chciałbym tam zajrzeć;P
Zajebiste rośliny macie chłopaki.
Mazur ładna ta C'99, fajne topy.
TMG zajebiste topy :yoinks: , tyle palenia :yoinks:. Ja jebie..

pzdr

BlinD

Active member
Siema

mam paytanie. Czy kielkujecue/wysadzacie a moze juz macie rosliny na oucie bo ja jeszce nie wiem kiedy zaczac bo mam kilka nasion. miejscowke a męszczaki jakie wywalilem na dwor co staly 2 miechy na parapecie sciolem do 1 pietra i patrze ze sobie spokojnie rosna na oucie juz i nie wiem kiedy zaczac je wykielkowac i podhodowac w boxie d kubeczkach 0,2l mam nasionka WW f2 (moze dojdzie)/ (podobno ) ruderalis skunk f2/ i kilka paczek z nirvany ale to nie pwene i nie wiem bo nie mam miejscowek na te nasiona juz za bardzo...

k_kaliber

Member
@Mazur moje Euforie tez bardzo dluggggo dochodzily teraz mam BB i WW i widze ze BB moze juz byc ale WW to jeszcze troche.
Tez ustawilem 10/14 ale jakies super zmian nie widze
Jak podlewasz co??? Woda czy nawozy???
Ja podlewalem juz dawno woda (okolo 1 miecha) a potem spowrotem na nawozy na 2 podlania bo widzialem ze jeszcze im brakuje. Teraz Lece juz od tygodnia sama woda i od 4rech dni susza mysle scinac dzis BB Ale nie jestem pewien bo
-Wloski na szczycie sa juz dosc brazowe prawie ich nie ma ale na dole sa wciaz biale
- Mam taka lupe 30x (hehehe ale sie tego naszukalem) i widze, ze wiekszosc trichlomow jest jeszcze przezroczysta.
@ Mazur ty podlewasz tym Guano nie?? A on ma raczej duzo N (NPK kolol 9%) a to moze przedluzyc kwitnienie.

@ Techno Masz fajne baty ale lampe masz tez konkret.
Czy to nie Ty pisales, ze swiezej trawy nie palisz?? hehehe wiem jak to jest przy 1szym gro spalilismy wszystkie liscie. A takie topki na szybko wysuszone w mikrofalowce to super kopia.

Fish131

Active member
Ja 2 razy suszylem w mikrofalowce i juz tego robic nie bede !!
Pozniej ziolo pachnie wszystkimi obiadami podgrzewanymi w niej!
Mi akurat pachnialo ziemniakami! Fujjjjjjjjj

KILER

Member
TMG sliczne szczyty az mi slinka leci!!:)Fish ja tez pare razy suszylem w mikrofali ale mi nie pachniało obiadem ale tak drapało po gardle!! :yoinks: