What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

technoMAXgrower

jest w tym prawda kaliber na dobrej diecie topy wydzielaja wiecej zywicy gdy jest jej duzo na krzaku to planty musza jebac bo nie maja innego wyjscia hehe

Dzisiaj bylem u mlodych plantow noi dostrzeglem ze dopiero terez one odpalily bo wczesniej siedzialy w pomieszczeniu do klonow w kubeczkach i mi sie zaczely kwasic nie szly tak jak powinny. Szybka interewencja z mojej strony uratowala je
przyczajka-hehe osostatnio panuje jakas zla passa na kielkowanie chyba
Dostaly nawozow i wody destylki i doszly do siebie przy silnym swietle trzeba miec na uwadze ze juz 1,5 tygodniowe sadzonki potrzebuja nawozow u mnie takie cos dzieje sie zawsze i mlode roslinki szybko wykazuja niedobory liscie im pojasnialy nie byly soczyscie zielone.

Last edited:

Fish131

Active member
Tomasz a masz w tych kubkach dziury na dnie? Bo nie widze tam zadnych podstawek...
Tomasz to sa moje WW w 16 dniu

7983Obraz_001.jpg

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
ładna szafka Fish131 pod jakim swiatlem je trzymasz ? taki wentylatorek daje rade ? :>

tomasz

Member
maja dziury i dolomit, FIszu dobjasz mnie :/ (tym ze masz wieksze rosliny niz ja buuuuu :( )
to musi byc wina ziemii

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
Olej z miodli indyjskiej (olej neem) - ciemnożółty do brązowy, ciągliwy olej roślinny, o charakterystycznym, mocnym zapachu, otrzymywany z tłoczonych na zimno nasion miodli indyjskiej (Melia azadirachta - Azadirachta indica). W temperaturze poniżej 23°C zastyga.
Pochodzenie: Indie
Skład: zawiera 53,4% kwasu olejowego, 25,1% kwasu palmitynowego, 15,5% kwasu linolowego, 4,5% kwasu stearynowego, 1% kwasu linolenowego
Kategoria: olej nieschnący
Ważność: po otworzeniu ok. 6-8 miesięcy
Wytrzymałość na temperatury: nie ogrzewać powyżej 35°C (dlatego też najlepiej dodać go do gotowego produktu), temperatura zastygania 23°C
Zastosowanie

* Stosowany w przemyśle kosmetycznym i farmaceutycznym. Przeznaczony dla skóry suchej, podrażnionej, zanieczyszczonej, łuszczącej się, skłonnej do zapaleń, przy egzemie. Stosowany w szamponach przeciwłupieżowych, w preparatach do higieny jamy ustnej.

Olej ma działanie lecznicze, uspokajające, antybakteryjne, łagodzi swędzenia. Skuteczny w walce z insektami i grzybami.

peace

kaczy

Active member
Veteran
Witam kolegow,
wczoraj poprzesadzalem to co teraz mam w boxie, meski poszedl do doniczki i stoi sobie przy telewizorze, a te ktore nie pokazaly plci poszly do 10L wiader i stoja w boxie. dodatkowo wczoraj wrzucilem na kielkowanie 5szt cal orange bud i prawdopodobnie wlasnie one zastapia to co teraz w boxie siedzi a roslinki z boxa pojda na outdoor juz niezle podchowane. dzis bede kielkowal nasiona na outdoor czyli: 8szt t44, 4szt papaya, 4 szt skunk #1, 5szt cal orange bud, 6szt big branch i torche nasion t44 i xxx f2 z poprzedniego sezonu. w weekend przygotuje miejscowki w jednym rejonie a w nastepnyu prawdopodobnie wrzuce juz tam malutkie sadzonki, w majowy weekend zasadze w drugim rejonie. swoja droga mam nadzieje ze pogoda sie troche ogarnie bo dzis w nocy bylo -2C niezbyt to dobrze dla roslinek.
pozdro
ps chociaz nie ma sie czym w sumie chwalic to wrzuce fotki z wczoraj zebyscie wiedzieli czemu mnie wkurza ten grow, a wszystko to wina slabych genow:-(

Edit:
Kurde ludzie obejrzyjcie ta debate nad ta ustawa na kanabie, ja sie usmialem straszliwie, zwlaszcza poslanka PiS podobna dosc mocno do narzeczonej Shreka mnie rozbawila tekstem o lemingowaniu :pointlaug naprawde polecam panie ktora prowadzila swoja poradnie tez jest niezla jak mowi o modyfikowanych genetycznie konopiach. naprawde swietna sprawa

Last edited:

kaczy

Active member
Veteran
cannabinier said:
Mi Nirvana COB kwitly 76 dni w szafie, wiec moze byc problem ze zbiorem dojrzalego plonu na dworze.
hmm to chyba sie zastanowie nad tym czy dawac je na out, ale w sumie zobaczymy.
A tak przy okazji. Wielu growerow zadaje pytanie, co posadzic outdoor? I nikt nie pamieta o Hindu Kush z Nirvany. Dochodzi bez problemu, jest masakrycznie mocna, jak na outdoorowe ziolo i w miare stabilna, jak na Nirvane.
;)
No to juz wiem co zamowie na nastepny sezon:)

cannabolic

Member
Tomu, calkiem obiecujaco wygladaja te swietlowki. Bardzo powaznie sie nad nimi zastanowie, bo potrzebuje dobrego oswietlenia do drugiego malego boxa na vega. Jak nie znajde w przystepnych cenach dwoch swietlowek rurowych o znacznej mocy to wezme wlasnie te kompaktowe.
PEACE

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Witam Was ponownie !!

To tylko w kaczogrodzie możliwe, zaraz oskarzą tych strasznych ekologów dewastujących środowisko i agresywnych pacyfistów, że dostarczali babci dragi.
Nie nooo, ja w to nie wierze... Kov chyba spreparował te informacje bo to sie w pale nie mieści albo to spóźniony prima aprilis lub KACZKA dziennikarska.

Polecam ten filmik z obrad, ubaw po pachy http://mm.hyperreal.info/video/07-04-06-sejm-kanaba.rm

peace

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hej Leptosoma!

na razie babina nie zalapala sie na 8 lat, a wraz z nia setki tysiecy zalogantow, ktorych jedynym przestepstwem jest zapalenie lufki raz na jakis czas.

Basta, chwilowo sie upieklo, ale jak tak dalej pojdzie z tym cyrkiem, ktory smie nazywac sie rzadem, to trzeba bedzie wiac z tej fundamentalistycznej szopki.

pozdr, kov